семинар на живо във варна

13те Чакри - Енергийните
Центрове на Сътворението


ДАТА:04-05.02.2023
от 10 до 18ч

Отключи потока на изобилието

„13-те Чакри Енергийните Центрове на Сътворението“е семинар, който ще ви преведе по нов начин възможно най – старото знание за основните 13 нива на енергийните центрове, които съществуват във всеки един от нас. Тези енергийни центрове се намират вътре в тялото ни и в зависимост от тяхното състояние, ние възприемаме светa по различен начин. Всичко вътре и около нас зависи от Чакрите. Дори небето е синьо, тревата е зелена, а листата през есента жълти заради чакрите. Енергията кундалини, която тръгва от кръста и се движи нагоре има за цел да активира чакрите, но често те са запушени поради различни преживявания и това пречи на човек да разкрие пълния си потенциал.

13те чакри

В перфектния случай всички тези 13 чакри са отворени вътре във вас, но са затворени или филтрират външния свят. Енергията между тях трябва да тече свободно и тогава човекът ясно осъзнава и изживява себе си като Творец на собствената си реалност. В действителност обаче много често някои от тези центрове са замърсени, поради емоционални или ментални блокажи, поради силно чувство на страх, вина или притеснение. Тогава настъпва дисбаланс в мислите и емоциите, а от там и в думите и действията. Човек започва да изпитва огромен вътрешен хаос и губи способността си да бъде автентичен. Тоест да изживява себе си като Творец във всеки един момент.

Първата стъпка към осъзнат живот е знанието, затова и е изключително важно да научите какво точно са и как работят вашите основни енергийни центрове. Не е възможно да извлечете най – доброто от тях, ако нямате ясното знание и осъзнаване за тяхното местонахождение и функции.

Lotus in nature

13 – чакрената система е най – древната египетска система, позната на света до този момент. Знанието, което ще получите е от възможно най – чистия извор, а техниките на семинара са пригодени така, че максимално бързо и лесно да ви доведат до видими резултати в ежедневния живот. Всяка голяма промяна започва само с една крачка.

13те чакри

Направете крачката към този семинар и ще разберете още:

✅  Историята на сътворението и кой е Амилиус

✅ Историята на чакрите – от къде идват, защо ги има, как да се свържем с тях;

✅ Защо 13-чакрена система, проследяване на връзката назад до древността;

✅ Опознаване на различните чакрени системи;

✅ Как да се свържете с органите си и да ги лекувате енергийно;

✅ Какво са нисшият и висшият Аз и как да се свързвате с тях;

✅ Египетска 13 – чакрена система и връзката с реката Нил и Пирамидите;

✅ Концепция на седем чакрената система (7+1);

✅ Как да отблокирате и зареждате чакрите;

✅ Енергиен вампиризъм – как да го разпознаваме плюс медитация за овладяване;

✅ Различните версии на сътворението и огледалното им проявление в нас;

✅ Каква е разликата между 7 и 13 Чакрена Система;

✅ Методи за изчистване и зареждане на чакрите.

13те чакри

За този семинар не ви трябва някаква специална подготовка, нито определени познания, всичко, което е нужно е просто да последвате интуицията си – гласът на душата. Всичко, от което имате нужда, е вече във вас и единственият минус, е амнезията, която получавате след навлизането в гъстотата на 3 – то измерение, което е свързано с първа или коренна чакра. Тъй като душата е много лека и фина, на влизане в суровия енергиен материал – его, се изтриват всички спомени от предните опитности. Този семинар може да ви послужи като регресия, чрез която да си спомните своята Божествена автентичност и работейки с инструментите, които ще получите, да започнете да се връщате към своята най – добра версия. Чакрите са копия на енергийните центрове на цялото сътворение, тяхното опознаване е от първостепенна важност за адаптацията на вашето съзнание към бързопроменящата се реалност на Земята.

Не търсете вина,
търсете решения.

пламен топузов

Чакрите са моста на вечността, по който сме забравили как да се придвижваме осъзнато, време е да започнете да си спомняте. Вярваме, че всеки човек е тук, за да допринесе със своята уникалност за развитието на един красив и хармоничен свят. Нашата мисия е да ви навигираме по пътя към Източника, докато вие преоткриете светлината си по нов начин. Заедно полагаме основите, вие решавате какво да изградите.

13те чакри

Кой е Пламен Топузов?

Името ми е Пламен Топузов и съм консултант по самоусъвършенстване, ментор, автор на книгата Алхимия на Съзнанието и мотивационен гуру. Моето духовно обучение започна от небезизвестния Друнвало Мелхизедек, учител по кабала Катрин Шейнбург, както и от шамани и старейшини от различни точки на света. Обучавал съм се и съм изследвал съзнанието в цяла Европа, Бали, Шри Ланка, Тайланд, Куала Лампур, Камбоджа, Хонконг, живял съм с племената коги и ауако в Колумбия, участвал съм в духовни практики с някои от старейшините на великите Маи в Юкатан – Мексико.

За последните 8 години моите семинари и лагери в България са посетени от хиляди българи. Водил съм ритрийти в Бали, Мексико и Тайланд. Книгата Алхимия на Съзнанието, излезе от печат през март 2021г и първият тираж е почти изчерпан. Създал съм двайсет авторски медитации, които са продадени в стотици копия и вярвам, че денят на много българи започва именно с тях.

пламен топузов
семинар токсичните навици

РАННО ЗАПИСВАНЕ

До 27.01.2023г – 180лв

РЕДОВНА ЦЕНА

От 27.01. до 03.02.2023г – 360лв

Записването става с депозит от 30 лв.
Депозитът не може да бъде върнат, но може да бъде използван от Ваш приятел.

ЛОКАЦИЯ:
Хотел Амирал
Адрес: гр. Варна 9005, кв. Чайка 190

ЗА ЗАПИСВАНЕ:

  • *пишете на лично съобщение на страницата Амилиус – България;
  • *телефон 0877786900; 0885552568;
  • *имейл на info@amilius.bg.
СЕМИНАР ТОКСИЧНИ НАВИЦИ

Очакваме срещата ни с търпеливо вълнение…


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0