13ТЕ ЧАКРИ - ЕНЕРГИЙНИТЕ ЦЕНТРОВЕ НА СЪТВОРЕНИЕТО

гр. София, Hotel City Avenue 13.05.2023 - 14.05.2023

Какво предсатавлява този семинар?

„13-те Чакри Енергийните Центрове на Сътворението“ е семинар, който ще ви отвори съзнанието по един нов и модерен начин, за възможно най – старото, древно египетско знание относно основните 13 нива на сътворението, които съществуват като миниатюрни копия във всеки един от нас. Тези енергийни центрове се намират вътре в тялото ни и в зависимост от тяхното състояние, ние възприемаме светa по различен начин. Те определят нашата реалност, при повечето хора супер неосъзнато. Семинарът 13те Чакри е пътят към осъзнаване на своят най – висш потенциал. Ако някога сте се чудили, кой сте и каква е вашата мисия тук…разгадаването на 13 Чакри ще ви открият тази информация. 

13те чакри

Как да бъдеш творец на собствения си живот?

Алхимия на съзнанието

В перфектния случай всички тези 13 чакри са отворени вътре във вас, но са затворени или филтрират външния свят. Енергията между тях трябва да тече свободно и тогава човекът ясно осъзнава и изживява себе си като Творец на собствената си реалност. В действителност обаче много често някои от тези центрове са замърсени, поради емоционални или ментални блокажи, поради силно чувство на страх, вина или притеснение. Тогава настъпва дисбаланс в мислите и емоциите, а от там и в думите и действията. Човек започва да изпитва огромен вътрешен хаос и губи способността си да бъде автентичен. Тоест да изживява себе си като Творец във всеки един момент.

Направете крачката към този семинар и ще разберете:

✅  Историята на сътворението и кой е Амилиус;

✅ Историята на чакрите – от къде идват, защо ги има, как да ги прочистим и ползваме осъзнато;

✅ Защо 13-чакрена система, проследяване на връзката назад до древността;

✅ Опознаване на различните чакрени системи;

✅ Как да се свържете с органите си и да ги лекувате енергийно;

✅ Какво са нисшият и висшият Аз и как да се свързвате с тях;

✅ Египетска 13 – чакрена система и връзката с реката Нил и Пирамидите;

✅ Концепция на седем чакрената система (7+1);

✅ Как да опознаете и отблокирате и заредите чакрите;

✅ Различните версии на сътворението и огледалното им проявление в нас;

13 – чакрената система е най – древната египетска система, позната на света до този момент

Знанието, което ще получите е от възможно най – чистия извор, а техниките на семинара са пригодени така, че максимално бързо и лесно да ви доведат до видими резултати в ежедневния живот.

КАКВО СЕ ИЗИСКВА?

За този семинар не ви трябва някаква специална подготовка, нито определени познания, всичко, което е нужно е просто да последвате интуицията си – гласът на душата. Всичко, от което имате нужда, е вече във вас и единственият минус, е амнезията, която получавате след навлизането в гъстотата на 3 – то измерение, което е свързано с първа или коренна чакра. Тъй като душата е много лека и фина, на влизане в суровия енергиен материал – его, се изтриват всички спомени от предните опитности. Този семинар може да ви послужи като регресия, чрез която да си спомните своята Божествена автентичност и работейки с инструментите, които ще получите, да започнете да се връщате към своята най – добра версия.

МОТИВАЦИЯ?

Чакрите са моста на вечността, по който сме забравили как да се придвижваме осъзнато, време е да започнете да си спомняте. Вярваме, че всеки човек е тук, за да допринесе със своята уникалност за развитието на един красив и хармоничен свят. Нашата мисия е да ви навигираме по пътя към Източника, докато вие преоткриете светлината си по нов начин. Заедно полагаме основите, вие решавате какво да изградите.

Кой е Пламен Топузов?

пламен топузов
Името ми е Пламен Топузов и съм мотивационен гуру, консултант по самоусъвършенстване, етмес ментор, автор на семинари като,13 Чакрена Система, Алфа Вълните – ваксината на новото време, Трансформирай живота си за 7 дни, Изкривените огледала на илюзиите и др., а също и на книгата Алхимия на Съзнанието. Моето духовно обучение започна от световното известния духовен водач Друнвало Мелхизедек и от учителката по древна кабала Катрин Шейнбърг, както и от шамани и старейшини от различни точки на света. Обучавал съм се и съм изследвал съзнанието в цяла Европа, Египет, Бали, Шри Ланка, Тайланд, Малайзия, Камбоджа и Виетнам, живял съм с племената коги и ауако в Колумбия, участвал съм в духовни практики с някои от старейшините на великите Маи в Юкатан – Мексико.
За последните 10 години моите семинари и лагери в България са посетени от хиляди българи. Водил съм ритрийти в Бали, Мексико и Тайланд. Книгата Алхимия на Съзнанието, излезе от печат през март 2021г и първият тираж е почти изчерпан. Създал съм двайсет авторски медитации, които са продадени в стотици копия и вярвам, че денят на много българи започва именно с тях.

ЦЕНИ ЗА СЕМИНАРА

РАННО

ЗАПИСВАНЕ

До 05.05

получавате 50% намаление

Цена: 190лв

РЕДОВНА ЦЕНА

От 06.05 до 13.05 

Цена: 380лв

Записването става с депозит от 30лв. Той не може да бъде върнат, но може да бъде използван от Ваш приятел.

Hotel City Avenue

гр. София, ул. Брегалница 38-40

  • – пишете на лично съобщение на страницата Амилиус – България;
  • – телефон 0877786900; 0885552568;
  • – имейл на info@amilius.bg.

Очакваме срещата ни с трепетно вълнение.. 

биорезонанс


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0