Алфа Вълните – Ваксината на Новото Време

Статия написана от на 26.02.2020

Алфа вълните – Време за трансформация на съзнанието чрез себеосъзнаване, медитация и духовни практики

Медитация за достигане до алфа състояние – ваксината на новото време.

Времето, за което се говори в много пророчества, включително в тези на маите и в Библията това, което са наричали “Краят на времето” или “Страшният съд” , е вече тук. Откакто започнах интензивно да се занимавам с вътрешния свят и да виждам по – голямата картина, започнах да осъзнавам настъпването на този неизбежен етап от развитието на човешката раса. Получих информация от Акашовите записи – Вселенският Интернет за този период. И от 2014 година, от както водя семинари в България, многократно споменавах на хората за настъпването на този период.

С наближаването на 21 март 2020г, което е преломен момент за нашата цивилизация, период, за който и многократно съм обяснявал по време на събитията си, пролича и поредният белег за случващото се с появата на Коронавируса. С написаното тук, нямам за цел да плаша абсолютно никого, а напротив. Идеята ми е хората да бъдат максимално осъзнати за случващото се, защото когато човек е информиран и осъзнат, може да направи избор. Стъпката преди осъзнаване, обаче е натрупване на достатъчно информация, затова искам да споделя следните няколко реда с вас. Човешкият мозък възпроизвежда пет основни вида вълни, които определят нашите гледни точки, оттам се определят навиците ни и следователно целият ни живот.

Вълните са пет различни октави – отделни светове, които се делят на обертонове или поднива. Тези вълни са Бета – будно състояние, на което високите граници е състояние на силен стрес – напрежение. Тета вълни – покой, в крайността си покоя може да се превърне в депресия. Гама вълни – свръх амбициозност, състояние, което излязло извън контрол, може да смачка всичко наоколо без да се замисли. Делта вълни – тотален апатичен покой, който граничи с мозъчна кома или смърт. И разбира се Алфа вълните – безусловна любов, която балансира останалите четири вида вълни и към които са се стремели всички духовни и гуру водачи, от началото на модерната цивилизация. След това въведение в света на човешкия мозък, да се върнем на временната ни ситуация. Изключително важно е да се научите да чувате, а не само да слушате и е време да разберете, че има огромна разлика между двете.

Ако не можете да чувате, а само слушате, ще разберете, че парчетата информация, които се въртят отново и отново в медиите, много лесно може да ви вкара в заблуда. Ако обаче чуете мнението на експертите за коронавируса и осъзнаете как работи човешкият мозък и човешкото съзнание, много лесно може да направите връзката между двете. Първо и най – важно, няма нито един регистриран случай на дете под 9г, което да се е разболяло фатално. Изключително важен факт. Това са деца, които още не са навлезли в пубертета и техният мозък възпроизвежда почти и само Алфа вълни – безусловна любов.

От коронавирус почиват основно възрастни хора, това също е много важно. В общия случай, колкото по – възрастен е човекът, в толкова по – голяма крайност се намира неговият мозък и съответно в тялото са натрупани повече хронични болести – блокирала енергия. Дали в крайност на бета вълни, дали в крайност на тета вълни, все е някакъв вид крайност. Много рядко мозъкът на възрастен човек може да произвежда гама вълни или делта. Само свръхактивните хора, могат да произвеждат гама вълни и после животът ги балансира чрез делта вълни, с които влизат в тежки апатични състояния или просто си тръгват от Земята. Но тук по – скоро говорим за високите обертонове на бета вълни – състояние на силен стрес или тета вълни – депресивно състояние.

Чували сте, че има тета лечение и тези вълни са полезни при състояние на стрес, но ако мозъкът създава единствено и само тета вълни, това също е крайност и се превръща в депресивно състояние. В такъв случай, ако попаднете дори в минимално стресова ситуация, това може да ви разбалансира доста солидно. Представете си някоя баба или дядо в Северозападна България, живеейки в природата, отделени от всичко, живеят без какъвто и да било стрес. Хората там са спокойни, защото няма никакво напрежение. Но тези хора не биха издържали и няколко седмици в столицата например. Тета вълните са полезни за хората, които живеят в големия град и имат нужда от покой, но сами по себе си тета вълните също могат да бъдат крайност и следователно да доведат до дълбоко депресивно състояние, а ние търсим Алфа вълните, които са по средата и имат способността да уравновесяват всички останали видове мозъчни вълни.

Да се върнем обратно на прословутия вирус, до сега над 95% от починалите са възрастни хора. Има една млада жена, починала от него, но тя е била онкоболна и нейната имунна система вече е била пред разпад. Има случай на регистрирани бременни жени, заразени с коронавирус. Бебета им се раждат здрави, на тях им няма нищо, по някакъв начин този вирус не може да съществува в тялото им и изключително бързо изчезва. Така че вирусът не може да съществува в човек с балансиран ум, който вибрира на по – висока честота. Бебетата работят точно по този начин. Техният ум, поне в началото, не е обременен от стрес и депресия, на които възрастните ги учим впоследствие, вкарвайки и тях в ада на тези състояния. Коронавирусът е подобен на грипа, просто е по – остър и е нещо, с което хората се сблъскват за първи път.

Всяка зима грипът взима жертви малко под 1% според данните. Докато коронавирусът до момента, е взел малко под 2% жертви, което означава, че това е нов вид грип, просто доста по – остър и е важно да се отбележи, че 98% от заразените оцеляват. Другото е, че коронавирусът не може да съществува в топла и суха среда. Което означава, че има голяма вероятност хората, които възпроизвеждат гама вълни, да не могат да го хванат. Защото те работят в крайно висока честота. С гама вълни работят индиго и другите свръхактивни деца, дошли на планетата да раздвижат блатната енергия на ниските честоти. Всичко това ме навежда на мисълта, че само хора, които са в крайност на бета и тета вълни, се разболяват от този вирус, а именно силно стресирани или дълбоко депресирани хора. След като вече имате тази информация, можете да разберете, че човешкият мозък има способността да работи и възпроизвежда пет основни вида вълни и всичко, което разболява тялото е неправилното функциониране на мозъка. Сърцето е главният мотор на тялото, то задава ритъма, но мозъкът е това, което контролира самото тяло.

Древните са знаели, че сърцето би трябвало да е свързано с мозъка и да задава ритъм не само на тялото, а и на мозъка, защото неосъзнатият ум може да наложи вето на ритъма, който сърцето задава на тялото. Сърцето получава инструкции от душата, чрез интуицията и има способността да предава този ритъм на мозъка. Човек първо трябва да се научи да слуша вътрешния си глас – интуицията и после да свърже сърцето с мозъка и така да го обучи, че той да изпълнява всички команди ( мозъчните вълни ) според дадената ситуация. Само и единствено тогава умът ви може да бъде спокоен и вие да живеете в състояние на блаженство – Раят на Земята. Една част от тези древни техники, се преподават в Озареното сърце, а именно как да се научите да чувате себе си в най – голяма дълбочина.

Другата част преподавам в Алхимия на Съзнанието. Там обръщам специално внимание на четирите различни мозъчни състояния и как да се вкарате в петото – алфа вълни, състояние на безусловна любов. Изключително важно е да разберете, че всичко, което ви се случва, зависи изцяло от състоянието на съзнанието ви. Времето за пробуждане отдавна настъпи. От 2015г цялото човечество живее в Цикъла на пробуждането.

Времето за осъзнаване настъпва след 21 март 2020г, което означава, че хората много бързо трябва да започнат да осъзнават какво се случва на планетата и че единственият начин да оцелеем и да се обърнем навътре към нашето собствено подсъзнание, да открием всички блокажи, които неосъзнато сме сътворили и които ни пречат. След това да започнем да ги лекуваме като ги масажираме и по този начин ги раздвижваме, докато излязат на повърхността и с благодарност ги отпуснем. Наричам този процес духовен масаж. В нас има енергии, които са блокирали и спрели, и те определят целия ни живот, нашите мозъчни вълни, нашите навици, нашето ежедневно благосъстояние. Само и единствено чрез обръщане навътре, разбиране и откриване на собствените си травми, собствените си блокажи, които са заложени още от самото детство, човек може да балансира себе си. Своето собствено състояние и да се доближи до алфа вълните.

И по този начин той ще вибрира над честотата на всички болести. Защото тази паника, която се създава в света в момента, това е само началото. Това е момент на загатване от страна на колективното съзнание, за това което следва. Не чувствам, че ще има сериозна крайност в началото на тази година. Въпреки че вирусът към днешна дата – краят на февруари 2020, започна да се разпространява из Европа. Вярвам, че ще бъде овладян и с настъпването на топлото време през пролетта, ще изчезне. Имайте предвид обаче, че следващата зима също ще дойде и този вирус може да стане новият грип и да бъде ежедневие. Което означава, че хората или трябва да се тъпчат с много лекарства, което първо само по себе си отслабва имунната система и след това е огромен разход. Или да направят другия избор, този който са отлагали цял живот. Който всъщност е един единствен и само изглежда, че има други избори.

Хората да се обърнат навътре в себе си, да разберат какво не им е наред и да започнат да го оправят. Да започнат да се осъзнават, себеопознават и да израстват духовно. Времето, в което ние ще потискаме нашите неосъзнати болки чрез храна, алкохол, наркотици, чрез придобиване на вещи и всякакви други такива повърхностни действия, вече приключи. Оттук нататък хората имат два избора – или да се обърнат навътре, да повишат вибрациите си и заедно да създадем един нов свят, който ще бъде това, което наричаме Рая, Златния век – Новата Земя.

Или да продължат по стария начин и да играят на руска рулетка, като всеки ден са поставени пред риск да им се разпадне имунната система. Стигнахме до времето, за което се говори в Библията, където се казва, че ще бъде отсято житото от плявата и на врата на семейството ще почукат. От двамата братя, единият ще го вземат, другият не. Това е. Краят на времето, когато хората имат избор да продължат заедно към създаването на един нов свят, или да продължат да се правят на щрауси и си заминат от този. Понякога отчаяните времена, изискват отчаяни мерки.

Може да достъпите професионалния запис на Медитацията за достигане до Алфа състояние – ТУК.

Пламен Топузов


Етикети , ,
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0