Алхимия на Съзнанието

11 .11.2023г. - 12.11.2023г. гр.Варна

Алхимия на Съзнанието е семинар, който ще преобърне досегашните ви разбирания. Това не е просто наука, главната й цел не е да превърне металите в злато… А да покаже как с точната нагласа, всяко едно негативно състояние на съзнанието ви може да бъде преобразено в позитивно такова. Това важи най – вече за нашето ежедневно ментално и емоционално състояние. Ще ви представим една нова гледна точка към света, за да можете да погледнете по един различен начин на самите себе си, а от там и на заобикалящия ви свят. Целта на този семинар е да ви покаже как работи вашето съзнание, не на повърхностно ниво, а във възможно най – голяма дълбочина, за да трасформирате всяка една нежелана ситуация или състояние във ваш съюзник.

Присъединете се към това пътуване из най – непознатите кътчета на съзнанието си и ще разберете как да:

*Балансирате мъжката и женската си енергия;
*Контролирате мислите и емоциите си;
* Разграничавате чувства и емоции;
*Разпалите вечния огън на творческата си същност;
*Превръщате хаоса в ред;
*Запалите древния етерен лечебен лъч;
*Живеете в баланс между духовния и материалния свят;
*Балансирате четирите основни елемента във вас.
 
Семинарът е изпълнен с практики, медитации и полезна информация. Те ще ви помогнат да осъзнаете красотата, която носите в себе си, ще събудят вашето вътрешно дете, ще ви покажат как да проявите своята най – добра версия.

„Алхимия на Съзнанието“ е начин на живот, тръгвайки по този път ще познаете вътрешната си светлина, ще се научите как да я проявявате в света и ще усвоите незаменими умения, които ние ще ви покажем как да приложите в своя живот, тук и сега. Чрез полученото знание вие вече ще имате инструментите, с които да работите, за да достигнете до жадувания вътрешен мир, който вече заслужавате. За този семинар не ви трябва някаква специална подготовка, нито определени познания, всичко, което е нужно, е просто да последвате интуицията си – гласът на душата. Нашата мисия е да ви навигираме по пътя към Източника, докато вие преоткриете светлината си по нов начин. Заедно полагаме основите, вие решавате какво да изградите.

Цена на семинара:

НАМАЛЕНА ЦЕНА:

За записване до 29.10.2023г. – 200лв.

РЕДОВНА ЦЕНА:

За записване от 30.10.2023г. до датата на семинара – 400лв.

Записването става с депозит от 50 лв.
Депозитът не може да бъде върнат, но може да бъде използван от Ваш приятел.

Семинари и курсове за личностно и духовно развитие - Amilius

Кой е Пламен Топузов?

 
Пламен Топузов е човек, който работи чрез интуитивно насочване, вижда ясно енергията и има способността да я насочва, докато съзнанието се настрои на необходимата честота, за да разреши всеки казус. Пламен е лайф коуч, рейки мастър и сертифициран учител от Школата по Припомняне на Друнвало Мелхизедек (автор на „Цветето на живота“). Основател е на Алхимия на Съзнанието – семинар, помогнал на стотици души в България да открият себе си. Пламен посвещава целия си живот и енергия на връзката с духовния свят и използва наученото, за да помага на хората да открият собствения си път и автентичността си. Той се е обучавал и от древното изкуство на Кабала, взимал е участие и в церемонии, провеждани в Мексико от древните маи. Живял е с племената Коги и Аюлако в планините Сиера Невада в Колумбия. Продължава обучението си до ден днешен в Бали, Тайланд, Шри Ланка, Камбоджа и други азиатски държави, където изследва енергиите на Сътворението.

За записване, може да се свържете с нас:

На лично съобщение на страницата Амилиус – България;

На телефон 0877786900; 0885552568;

На имейл на info@amilius.bg.

Ако четете това, означава, че сте имали търпение да стигнете до края на информацията. Вярваме, че този семинар може да ти помогне, за да получиш необходимото вдъхновение и ти да бъдеш следващият, който ще успее да балансира живота си…

Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0