Бали–Островът на Боговете Пътешествие до Измерението на Безусловната Любов

21.03.2024 - 06.04.2024

Продължителност: 14 нощувки / 16 дни

Бали е на първо място в много класации като най – романтично място на света, най – безопасен остров и най – красиви гледки. До голяма степен това се дължи на местните, които са изключително вярващи и отдадени на вътрешния си свят. Половината им живот е подготовка за Хинду церемониите им, а другата половина са самите церемонии. Животът им е един безкрайно красив ритуал.

Това е най – красивото приключение, което бихте могли да си подарите. Тръгвайки от триизмерният реализъм на вашето ежедневие, на Бали ще преминем през останалите три измерения достъпни на човешкото тяло – 4то, 5то и 6то. Започваме с 4то измерение, където ще установим връзката с невидимото, по един нов в вълнуващ начин, за да може тази връзка да остане жива във вас, а не да бъде нарушавана от първото сътресение в живота ви. След това отиваме на остров Гили, където ще преминем през коридора на 5то измерение. Гили е място, което ще остане в сърцето ви завинаги. Няма човек, който да го е посетил и да не се влюби в него.

След това се отправяме към духовната столица на Бали – Убуд, за да си отворим сетивата за 6то измерение – измерението на безусловната любов. Каквото и да напиша за Убуд, за хората там, храмовете, малките улички изпълнени с бутици, сергии, ресторанти и кафенета ще е малко. Церемоните които ще проведем във водният храм Пура Тирта Емпул ще ви пречисти отвътре и ще се почувствате преродени.

Първото място, на което ще прекараме няколко дни е Кута. Кута е един от известните и луксозни курорти в Бали. Предпочитан е заради своите чисти плажове, ключова локация, която осигурява лесен достъп до известни храмове. Плажът е само на няколко минути пеша от хотела, в непосредствена близост има арт маркет, магазинчета, ресторанти и всичко останало, за задоволяване на вашият ентусиазъм.
 
Приключението ни започва с прекрасният и супер известен плаж Melasti Beach.
След плажа продължаваме към храма Улувату, където ще се насладим на мистика, духовност, невороятни гледки и палави маймунки.
 
Ще посетим храма Танах Лот и след това ще се насладим на друг плаж с вълшебен залез на курорта Canggu. Ще можем да се насладим на жива музика, огнено шоу и екзотични коктейли.

До втората ни локация ще се предвижим с яхта или скоростна лодка, която ще ни отведе до остров Гили Траванган. Островът е малко късче от рая, известно със свободния дух на своите посетители. Престоят тук ще прекараме в частни вили, като всяка е със собствен басейн.

Островите Гили са последнито място в Индонезия, където са разрешени магическите гъби.

На острова ще балансираме четирите елемента, но ако все още не се чувствате готови за това приключение, може да научите как да правите това лично от Пламен.

Гили Траванган се намира почти на екватора. Тук деня и нощта са равни по 12 часа, това помага за балансиране на енергиите в нас. На плажа по залез слънце ще направим една от най- невероятните церемонии за отваряне на съзнанието в които можете да участвате само на това специално място. Повече подробности за церемонията ще бъдат разкрити на тези от вас които се включат в пътешествието ни.

Гили е едно от най – уникалните места на света. Свободата, която ще почувствате тук на този остров, ще свържете с прекрасните си спомени от детството, това ще бъде една от най – запомнящите се регресии в живота ви. Разходката около острова с колелетата, гарантирано ще бъде едно истинско приключение, което със сигурност ще ви свържете с безгрижните ви детски години.

По време на престоя ни на острова има опции за групова активност, в зависимост от предпочитанията на групата. Има най – различни опции: шнорхелинг в прозрачно сините води на Индийския океан, разходки с колела, сърф уроци, посещение на местен пазар за морски дарове на смешни цени, където храната се приготвя пред вас.

Включи се в нашият вълнуващ ритрийт на остров Бали!

Обещаваме ви незабравими емоции, спиращи дъха гледки, зареждаща енергия, спокойствие и осъзнаване.

Третото място, което ще посетим е Убуд – Духовната Столица на Бали.

Тук ще намерите прекрасни произведения на изкуството, безброй различни магазинчета, кокетни бутици и ресторантчета с екзотична местна храна и веган сладолед. Вечерта ще ви покажем как да стигате до центъра. Енергията на това място е неповторима. Не случайно Убуд е дълги години топ желана дестинация на осъзнатите хора по целият свят. Смирението и желанието за служене на местните ще ви накарат да се замислите и да промените много гледни точки в живота си. Това място промени мен самия многократно. Убуд е може би любимото ми място на Земята ( само Гили го оспорва, както сами ще се убедите).

По време на нашето пътуване ще правим различни практики и медитации, които ще ни помогнат да се справим със стреса, натрупаното напрежение, вътрешните си демони и всичко, което ни пречи да бъдем своята най-добра версия.

Ще посетим маймунската гора – Monkey Forest и Water Palace of Ubud .

Ще имате възможност да си направите и супер пополярното напоседък в инстаграм селфи с маймуна.

Предлагаме ви екскурзия до остров Нуса Пенида. След посещението ни на остров Гили, ще имаме възможност да посетим още един остров в Индонезия. Всички, които са пътували на екзотични места, знаят, че посещенията на остров е сред най – вълнуващите преживявания. При желание на група от 20 човека, можем да посетим острова с частна яхта. Ето това наистина е нещо, което си заслужава да се изживее.

Ще посетим водния храм – Pura Tirta Empul- Holy Water Temple и кафе плантация.  

Ако все още имате сили и ентусиазъм, през този ден може да организираме допълнителна екскурзия. Посещение за лечебен ритрийт във водопад.

Това няма да бъде просто поредното пътуване. Това ще бъде пътешествие, което ще остави траен отпечатък в съзнанието и душата ви. 

Кой е Пламен Топузов?

Пламен Топузов е човек, който работи чрез интуитивно насочване, вижда ясно енергията и има способността да я насочва, докато съзнанието се настрои на необходимата честота, за да изправи деформациите на съзнанието или да разреши всеки един казус в живота. Пламен е водещ, лектор, писател, лайф коуч, рейки мастър и инфлуенсър, който е помогнал на много хора да намерят пътя към себе си. Основател е на системата Алхимия на Съзнанието. Книгата Алхимия на Съзнанието, както и семинара са помогнали на хиляди души в България да открият себе си. Той е автор на още десет семинара, които „сваля“ от Вселенската Информационна Банка – Акашовите Записи, за да помогнат на хиляди в търсенето на вътрешната светлина. Пламен работи постоянно през последните 10 години и посвещава целия си живот и енергия на връзката с духовния свят и използва наученото, за да помага на хората да открият собствената си божествена автентичност.
Той е сертифициран учител от Школата по Припомняне на Друнвало Мелхизедек – автор на Древната Тайна на Цветето на Живота. Също така се е обучавал и от древното изкуство на Кабала, взимал е участие и в церемонии, провеждани в Мексико от древните маи през декември 2012 година за края на календара на маите. Живял е с племената Коги и Аюлако в планините Сиера Невада в Колумбия. Единайсетте му посещени в Бали и работата с Хинду учителите му помагат да осъзнае свое прераждане в древна Индия и да продължи вечната мрежа на енергиен обмен, която съществува по Цялата Земя, но е най – развита именно в Бали.
Продължава обучението си до ден днешен в Египет, Тайланд, Шри Ланка, Камбоджа и други държави по целия свят, където изследва енергиите на Сътворението до ден днешен.

Ако все още не сте прочели книгата „Алхимия на Съзнанието“, може да се сдобиете с нея от тук:

ВАЖНО: На ритрийтите в чужбина се включват основно хора, които са били на наши предишни събития и които се познават лично с Пламен Топузов! 

Понеже местата са ограничени, не се колебайте да се свържете с нас ако имате засилен интерес!

За записване и допълнителна информация относно програмата:

*пишете ни на лично съобщение на страницата Амилиус – България;

*обадете се на телефон 0877786900; 0885552568;

*пишете ни имейл на info@amilius.bg.


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0