Божествен Ритрийт на остров Тасос


19-26.09.2023

Божествен Ритрийт на остров Тасос

Каним ви на остров Тасос, където ще съчетаем знанията с красотата, историята и Божествената енергия на древна Гърция, която до ден днешен привлича хора от целият свят. Тук с духовни практики, специално подготвени за вас семинари и медитации ще канализираме Божествената енергия на древните Атланти, за да отключим заложения Божествен потенциал и във вашата ДНК. Ритрийтът ще бъде най – вече Божествено релаксиращ, но в същото време и изпълнен с много информация, практики, духовни осъзнавания и забавления.

tasos-plaze

Невероятно Егейско Море

Тасос е екзотичен гръцки остров, разположен в северната част на Егейско море, на няколко километра от континента. Богат на злато в древността, днес Тасос има уникална история, култура и е очарователен с пъстрите си пейзажи. Пясъчни, скалисти и мраморни плажове и едно безкрайно, синьо и топло море.

ostrov tasos

Хотел до Брега на Морето

Невероятен хотел на крачка от морето. Освен, че е опасан от кристално сините води на Егейско море, Тасос крие в недрата си и множество руини от антични градове и е обвит в легенди, които му придават допълнителен чар.

staqtasos

Комфортни Стаи в Хотела

Настаняване в 4* хотел до брега на морето. Красиви и комфортни стаи, където може да релаксирате след дългите морски дни. Ще имаме възможност за следобедна беседа и медитация за обединяване на груповата енергия около басейна или на плажа пред хотела.

Побързайте да се запишете за нашето невероятно приключение

За повече информация относно програмата, цени, записване и др., не се колебайте да се свържете с нас:

📲 тел. 0877786900; 0885552568
👉пишете на фейсбук страницата Амилиус – България
📩 имейл на info@amilius.bg.

Местата, които ще посетим

laguna

Лагуната Giola

Един от най-красивите природни басейни в света. Тези, които са го посещавали, казват, че това е късче от рая на Земята, отдалечено и недостъпно. 

manastir

Манастир Архангел Михаил

Това е най-големият манастир на острова и основен пункт на религиозния туризъм. Манастирът е построен на върха на 250 m висока скала надвиснала над морския бряг и тесен залив на Егейско море. 

Marble Beach

Белият пясък и мраморните вълни на морското дъно придават на водата зашеметяващия изумруден цвят, който напомня за тропически бряг. Плажът се намира в малък изолиран залив.

agora

Древната Агола

Древната Агора е една от най-значимите археологически и исторически забележителности на Тасос, заедно с Акропола и Античния Театър. Намира се в Лименас, островната столица, на близко пешеходно разстояние от центъра и старото пристанище.

La Scala Beach

Плажът Ла Скала се намира близо до Лименас на остров Тасос. Това е наистина уникално място, където всичко е създадено, за да имитира природата. Ще бъдем заобиколени от дърво, зеленина и пясък, готови да прекараме най-доброто от ваканционното си време.

karnigo

Karnagio Beach Bar (залез)

Karnagio Beach Bar се намира в края на старото пристанище на Лименас, на остров Тасос. Залезът от тази точка е вълшебен и тук ще направим медитация за трансформация на ограничаващите ни модели.

paraliya

Paraliya Tripiti Beach

На това красиво място ще беседваме на различни теми, от Алхимия, Чакри, Духовно и Материално его, през прераждане, токсичните навици и чак до изкривените огледала на илюзиите ни. Това наистина ще бъде ден за пробуждане, осъзнаване и приемане на страховете в нас.

Panagia

Отпътуваме за село Панагия, това е най-традиционното село на остров Тасос с много богата история, започваща преди около 300 години по време на владението на Византийската империя. Построено е на склоновете на планината и предоставя един секващ дъха изглед към морето.

Golden Beach

Ще имаме възможност да се докоснем и обядваме до невероятно красивият плаж Golden Beach.

cruiz

Sunset Cruize

Включен в цената имаме круиз на яхта по време на залез, за да се забавляваме и удивляваме на красотата на природата. Това е морска разходка, която ще ви остави траен спомен и ще ви топли цяла есен!

Notos Beach

Нотос е много малък плаж в южната част на Тасос до плажа Росогремос. Извествен е с кристално чистата си вода и спокойната атмосфера. Тук ще се отдадем на лежерен ден, в който ще имаме време да обсъдим личните казуси на всеки един от вас.

food-dring-204

San Antonio Beach Restaurant

Ще посетим един от най-красивите и вкусни ресторанти в Тасос с впечатляваща гледка, за да направим една финална празнична вечеря .

Кой е Пламен Топузов?

Пламен Топузов е човек, който работи чрез интуитивно насочване, вижда ясно енергията и има способността да я насочва, докато съзнанието се настрои на необходимата честота, за да изправи деформациите на съзнанието или да разреши всеки един казус в живота. Пламен е водещ, лектор, писател, лайф коуч, рейки мастър и инфлуенсър, който е помогнал на много хора да намерят пътя към себе си. Основател е на системата Алхимия на Съзнанието. Книгата Алхимия на Съзнанието, както и семинара са помогнали на хиляди души в България да открият себе си. Той е автор на още десет семинара, които „сваля“ от Вселенската Информационна Банка – Акашовите Записи, за да помогнат на хиляди в търсенето на вътрешната светлина. Пламен работи постоянно през последните 10 години и посвещава целия си живот и енергия на връзката с духовния свят и използва наученото, за да помага на хората да открият собствената си божествена автентичност.
Той е сертифициран учител от Школата по Припомняне на Друнвало Мелхизедек – автор на Древната Тайна на Цветето на Живота. Също така се е обучавал и от древното изкуство на Кабала, взимал е участие и в церемонии, провеждани в Мексико от древните маи през декември 2012 година за края на календара на маите. Живял е с племената Коги и Аюлако в планините Сиера Невада в Колумбия. Единайсетте му посещени в Бали и работата с Хинду учителите му помагат да осъзнае свое прераждане в древна Индия и да продължи вечната мрежа на енергиен обмен, която съществува по Цялата Земя, но е най – развита именно в Бали.
Продължава обучението си до ден днешен в Египет, Тайланд, Шри Ланка, Камбоджа и други държави по целия свят, където изследва енергиите на Сътворението до ден днешен.
За този лагер не ви трябва някаква специална подготовка, нито определени познания, всичко, което е нужно е просто да последвате интуицията си – гласът на душата. Това приключение може да ви послужи като регресия, чрез която да си спомните своята Божествена автентичност и работейки с инструментите, които ще получите, да започнете да се връщате към своята най – добра версия.Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0