Добре дошли в Бъдещето – време на духовно израстване

Статия написана от на 07.02.2017

Добре дошли в Бъдещето – Време за себеопознаване и духовно израстване

 

В една от предните статии разказвам за историята на антирадиационните пръстени, които предпазват Земята от безусловната любов, която идва от Слънцето. Поради това, че Слънцето преминава от водород към хелий, един елемент по – нагоре в периодичната таблица, при разпада на хелий, от ядрото му се излъчват алфа частици, а алфа частиците са безусловната любов. Галактическият Съвет на Светлината решава да постави тези антирадиационни обръчи около планетата през 1962 г., за да бъде предпазено човечеството от заличаване. Това е бил единственият начин да доживеем до 2012 г. и да навлезем в новия космически цикъл. Тази любов идва от Слънцето към Земята с все по – голяма сила от 1962 година насам, като за първи път е наблюдавана като жълта линия около слънцето от френски астроном през 1968г., по време на пълно слънчево затъмнение.

Ние не можем да издържим на силата на тази любов, защото живеем живота си в големи крайности – или на супер плюс, или на супер минус. Например теорията за положителното мислене и как не бива да допускаме отрицателни, мисли идва от хора, които са изцяло насочени към изкачване по социалната стълбичка. Сама по себе си тази теория не е лоша, стига да не се стига до крайности, за да се спазва. Другият вариант са хора, които са вечно обърнати навътре в себе си и голяма част от времето им минава в изолация, а често и в депресия. Поради това трудно бихме понесли безусловна любов, защото тя е златната среда, балансът между всички състояния, входът към пето измерение. Тази безусловна любов, която идва от Слънцето, започва да ни тежи, но това е, което ще ни помогне да направим възнесението и именно тя ще предизвика очакваната от всички промяна на Земята.

Много интересни неща ще започнат да се чувстват съвсем скоро. Но сега сме в период на адаптация, защитата на човек е неговото его – тоест маската, щитът, зад който се крие всеки един. Колкото повече маски има някой, толкова по – малко усеща процесът на адаптация. Но всички, които работят със себе си по някакъв начин, чрез медитация, духовни практики или се опитват просто да живеят възможно най – автентично и с най – малко маски, усещат много силно промяната, която настъпва.

Пиша тази статия, за да може всички, които го чувствате, да не се притеснявате. Много хора ми споделят за огромната тежест, която чувстват в последните няколко години. 2018 и 2019 се очертават години на големи промени, които също крият своите трудности. Но аз не пиша тази статия, за да ви изплаша, дори напротив. Споделям всичко това с вас, за да може да преминете по – осъзнато и по – лесно през това, което предстои. Както казах, това е процес на адаптация, алфа частиците навлизат във вас и започват да изкарват на повърхността всичко, което не е свързано или е далеч от Божията любов. Тоест вашите най – дълбоки страхове, травми, всичко, което сте се опитали да скриете от себе си, защото не сте знаели как да се справите с тях, сега ще започнат да излизат навън.

Моментът на истината настъпи и колкото по – рано бъдете честни към себе си, толкова по – бързо ще отмине. Това е като един тренинг, подготвяме се за това, което предстои. То ще дойде на етапи, като първият е през 2020г, вторият започва през 2023г, а от 2027 г вече ще започнат да се проявяват висшите същности на най -напредналите сред нас. Тези последни години носят трудност за тези, които се адаптират по – бавно. Това е тренировъчен процес, дайте си време и ще свикнете. Ще изживеете отлаганото и натрупаното с годините, и когато започнете да свиквате и почувствате, че сте все по – малко в крайности, т.е. съзнанието ви започне да се движи около нулевата точка, тогава за вас ще започне истинският период на Възнесението. Това ще се случи от 2020г.

Светлината ще е набрала толкова сила, че ще може да издържи на предизвикателството на Мрака. Отново не искам да плаша никого, Мракът е просто липса на Светлина и е състояние, което всеки един от нас трябва да опознае в определени количества, за да може осъзнато да избере Светлината. Сега Светлината ще се противопостави на Мрака и това ще промени много неща на нашата планета. През 2017г, Мракът нанесе удар върху Светлината и това, което се случва на хората обърнали се към Светлината е, че те може да чувстват този натиск по – осезаемо. За нас този само един удар може да трае няколко години, защото съзнанието ни се движи много бавно от космическа гледна точка. Но след този удар Светлината, поради процеса на триене, ще започне да трупа много енергия и от 2020г до 2023г, Светлината ще отвърне с голям ответен удар.

И след 2027 г вече ниското проявление, животинската същност на почти всички хора вече няма да бъде част от проявлението на Земята. Всичко, което предстои, ще бъде напълно уникално. Но нека обобщим: хората с по – голямо его, които се затварят и се крият зад маските си, които от алчност работят само за себе си, като по този начин тъпчат другите и природата, и игнорират посланията на живота, няма да усещат на този етап толкова силно алфа частиците. На този етап най – силно всичко това ще усещат хората, които работят със себе си. Ще има много периоди, когато ще си казват: „Аз полагам толкова усилия да се развивам и пак нищо не се получава.“ Но това ще трае най – много до 2020г. Сигурен съм, че душата на всеки един е избрала да бъде тук и сега, и можете да се справите с всички препятствия по пътя си. А когато почувствате, че ви е трудно, винаги може да потърсите помощ. Това е най – естественото нещо на света, да си помагаме взаимно по пътя към Възнесението. А хората с маските, които игнорират този процес, ще могат да го правят с малки или по – големи усилия до към 2020г.

След това, когато и последният антирадиацонен пръстен е премахнат от Земята и нищо не спира безусловната любов на Слънцето, тя ще стане толкова силна, че никой няма да може да се скрие зад малката си миниатюрна черупка. Тогава ще настъпи истинската трудност за тези, които си мислят, че могат да се крият вечно. Затова отново призовавам всеки да се обърне към себе си. В момента 9 от 10 души са готови и ги спира просто това, че се притесняват, не знаят какво е медитация, не разбират духовното израстване и духовните практики, не знаят как външния свят – родители, приятели – ще приеме, ако те започнат да се интересуват и занимават с по – абстрактни дейности.

Но хора, наистина е много лесно. Просто човек трябва да затвори очите си и да скочи, един път след като е премината границата на страха, след това е лесно. Вземете книга, гледайте видео, отидете на някоя лекция. Свържете се с мен, аз ще ви покажа методи, елате на мое събитие и ще ви покажа, че това е най – уникалното пътуване във вашия живот. Веднъж тръгнете ли по този път, той е толкова прекрасен и уникален, че никога няма да искате да се върнете обратно. Да, може би ще се отклонявате от време на време, но призивът от Вселената ще бъде толкова силен, че ще следвате това пътешествие без капка съмнение. Много хора се замислиха, много хора вече успяха да променят живота си. Много хора вече са на пътя на себепознанието, самоусъвършенстването, личностното развитие и духовно израстване. Ако чувствате, че и вашият момент е дошъл, може би е време да се замислите какво ще правите през утрешния ден…


Етикети , , , ,




Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0