Информация за събитието
Дата: 11.11.2023
Местоположение: Amiral Hotel Varna
Адрес: Чайка 190 Варна
Алхимия на Съзнанието е семинар, който ще преобърне досегашните ви разбирания. Това не е просто наука, главната й цел не е да превърне металите в злато… А да покаже как с точната нагласа, всяко едно негативно състояние на съзнанието ви може да бъде преобразено в позитивно такова. Това важи най – вече за нашето ежедневно ментално и емоционално състояние. Ще ви представим една нова гледна точка към света, за да можете да погледнете по един различен начин на самите себе си, а от там и на заобикалящия ви свят. Целта на този семинар е да ви покаже как работи вашето съзнание, не на повърхностно ниво, а във възможно най – голяма дълбочина, за да трасформирате всяка една нежелана ситуация или състояние във ваш съюзник.
Присъединете се към това пътуване из най – непознатите кътчета на съзнанието си и ще разберете как да:
*Балансирате мъжката и женската си енергия;
*Контролирате мислите и емоциите си;
* Разграничавате чувства и емоции;
*Разпалите вечния огън на творческата си същност;
*Превръщате хаоса в ред;
*Запалите древния етерен лечебен лъч;
*Живеете в баланс между духовния и материалния свят;
*Балансирате четирите основни елемента във вас.
Семинарът е изпълнен с практики, медитации и полезна информация. Те ще ви помогнат да осъзнаете красотата, която носите в себе си, ще събудят вашето вътрешно дете, ще ви покажат как да проявите своята най – добра версия. Всичко това има за цел да ви освободи от емоционалното объркване, менталния стрес и всякакъв вид ежедневна дисхармония. Главната цел на семинара е да ви покаже нови врати към вашето подсъзнание и всички възможни начини да ги отворите.
Ще се научите още как да:
*Прощавате на себе си и на другите;
*Лекувате всички свои травми;
*Счупите веригите на осъждането;
*Творите отвътре навън;
*Се освободите от тежестта на вината;
*Излезете от затвора на очакванията;
*Разпределяте товара на ежедневието
*Проявявате стабилност, нежност и лекота.
„Алхимия на Съзнанието“ е начин на живот, тръгвайки по този път ще познаете вътрешната си светлина, ще се научите как да я проявявате в света и ще усвоите незаменими умения, които ние ще ви покажем как да приложите в своя живот, тук и сега. Чрез полученото знание вие вече ще имате инструментите, с които да работите, за да достигнете до жадувания вътрешен мир, който вече заслужавате. За този семинар не ви трябва някаква специална подготовка, нито определени познания, всичко, което е нужно, е просто да последвате интуицията си – гласът на душата. Нашата мисия е да ви навигираме по пътя към Източника, докато вие преоткриете светлината си по нов начин. Заедно полагаме основите, вие решавате какво да изградите.
Книгата Алхимия на Съзнанието е написана като едно точно и ясно ръководство. Читателя трябва да прочете няколко пъти книгата, за да вникне в дълбочината на различните нива на съзнание заложена вътре. Книгата обаче не може да замести семинара Алхимия на Съзнанието. Енергията, която Пламен предава по време на семинара, множеството практики и медитации, които се практикуват по време на събитието, са незаменимо богатство, което може да бъде преживяно само по време на семинара. Като добавим и възможността участниците да задават въпроси и разясненията, които Пламен прави през това време, внасят допълнителна яснота относно собственото ни подсъзнание и по – точно как да навигираме през него докато творим мечтите си.
За записване:
*пишете ни на лично съобщение на страницата Амилиус – България;
*обадете се на телефон 0877786900; 0885552568;
*пишете ни имейл на info@amilius.bg.


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0