Информация за събитието
Дата: 08.11.2020
Местоположение: City Avenue Sofia
Адрес: ул. „Осогово“ 49, 1303 Център София
Телефон: 359 700 42 800
Уебсайт : https://www.hotelcityavenue.com/
Събитие: https://www.facebook.com/events/913032522559022/

Скъпи приятели,

Най-сърдечно ви каним на най-новия семинар на Пламен Топузов – „Горещият стол“. Семинара е изключително иновативен за България, за света не чак толкова – провежда се
отдавна под различни форми, обикновено се провежда от хора, които канализират информация от различни измерения или същества. Сигурно сте чували за Дариел Анка, който
канализира Башар и за Естер и Джери Хикс, които канализират Абрахам. В Кабала работят на подобен принцип, както и на много други места. Обикновено с това се занимават хора, които канализират енергия от различни измерения и същества или директно от Акашовите записи.

Пламен канализира информацията си от Акашовите записи, но тя идва към него през Амилиус.
Амилиус е същество, което живее в 12то измерение, същество от много високо ниво на
съзнание, той предава информацията си на Пламен за всички негови събития и семинари.

Пламен следва стъпките на Амилиус.

Семинарът „Горещият стол“ е супер уникален, тъй като е почти изцяло на 100% импровизация без предварителен план. Единствената идея е, че хората сядат в залата и по средата има един стол, който се нарича Горещият стол. Всеки, който има желание може да стане и да зададе своя въпрос на Горещия стол и отговорите идват канализирани директно, специално за този човек.

Този експеримент Пламен вече проведе на лагера в Родопи под формата на мини семинар „Горещият стол“. Получи се супер уникално, хората бяха много развълнувани, не само, защото тези, които седнат на горещия стол получават отговори лично за себе си, които са си задавали супер дълго време, а и защото, когато наблюдавате отстрани, дори и да не отидете на горещия стол, вие разбирате много неща за себе си и за своите близки, тъй като тежките ситуации, с които ние не можем да се справим в живота, обикновено се препокриват в хората. Така че, когато се изредят на стола 5,10 или 15 човека, вие разбирате много неща за себе си, за вашите близки, роднини и приятели, и разбирате как да подхождате към тях по миролюбив, смирен и нежен начин, което променя изцяло връзките ви и възгледите за живота.

  • Цена на семинара: 200лв.
  • Цена с ранно записване до 01.11.2020г.: 150лв.

Местата за семинара са ограничени, така че не чакайте последния момент да се запишете, тъй като запитванията за него са много и сме сигурни, че ще бъде много популярен.

Благодаря!

Пламен Топузов


Местоположение на събитието


Количка

Виж количката


Търси
Количка
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0

Creative Digital Studio - EME.bg