Информация за събитието
Дата: 01.11.2020
Местоположение: ОНЛАЙН
Събитие: https://www.facebook.com/events/654218198798584/

Всичко, което виждаме около нас е илюзия. Понякога илюзиите ни издигат, понякога ни свалят. Това, че променят състоянието на съзнанието на дадения човек, не ги прави по-малко илюзии. Има едно Единно съзнание, Единното съзнание стои в центъра на всичко, което Е. Ние наричаме това Единно Съзнание – Бог. В момента, в който ние излезем извън това Единно Съзнание, ние започваме да живеем в илюзии. Защото филтрираме Единната Божествена енергия през изкривените огледала на нашите илюзии. Ние изкривяваме нашето виждане за света, изкривяваме нашето виждане за хората, изкривяваме нашето виждане за обществото.

Изключително важно е човек да разбере своите илюзии, защото има такива илюзии, които го издигат и го карат да се чувства по-могъщ от другите. Това може да навреди на много хора около него. Има и такива илюзии, които го карат да бъде потиснат и да навреди на самия себе си. В наше време изкривените огледала на илюзиите са в изключително голяма крайност, защото има много хора, които са се издигнали много високо в обществената йерархия, следвайки своите изкривени огледала и мачкайки всичко наоколо. Има и много голяма част от обществото, която използва изкривените огледала на илюзиите срещу себе си и по този начин тези хора се принизяват. Те се чувстват смачкани, недооценени и живеят в илюзията, че няма какво да дадат на това общество. Това ги кара да се затварят и да стават аутсайдери.

Когато човек разбере как точно работят изкривените огледала на собствените му илюзии и успее да прозре отвъд тях, той става свободен и независим от капаните на общественото мнение, както и на всички видове обществени идеи. По този начин човек става господар на своя живот и сам твори собствената си съдба.

Семинара ще се проведе от 10:00 до 18:00ч на 1.11.2020г – ОНЛАЙН

  • Цената на този семинар е 200лв.
  • Цена за ранно записване до 24.10.2020г – 150лв.
  • При желание да се запишете с ваш приятел или да подарите семинара и на друг човек, освен на себе си – цената е 125лв. на човек с ранно записване. Цена за двамата – 250лв.
  • При желание на повече приятели за групово записване, моля, свържете се с нас на телефон 0895487090 за специална цена.

Очакваме срещата ни с търпеливо вълнение…


Количка

Виж количката


Търси
Количка
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0

Creative Digital Studio - EME.bg