Информация за събитието
Дата: 14.01.2024
Местоположение: Hotel City Avenue
Адрес: 49, Osogovo Str., Sofia, Bulgaria София
Кабала е древно юдейското мистично познание, което векове наред се е разпространявало само в устна форма. Кабала в превод означава „да приемаш“ това което „получаваш“, от живота. Това е пътят за стимулиране на Божественият баланс между способността да получаваш и в същото време да даваш на другите.
Кабала има за цел да ви покаже пътят към Сътворението, чрез който да възприемете Божествената сила и да я изкарате на повърхността, за да постигнете физическо и психическо равновесие в живота. По този път човек се учи да приема предизвикателствата на живота с усмивка, вместо да му се бунтува и да се оплаква.
Заклинанието на древните магьосниците „Абракадабра“ също произлиза от арамейски език – коренния език на евреите, на който е говорил и Исус Христос и на който са написани повечето кабалистични текстове.
„Абракадабра“ в превод означава – „създавам, като говоря“, „сътворявам това, което казвам“. Кабала предлага „инструменти“ за творене на персонални чудеса, въплътени в реални постижения и удовлетворение от живота. Тя дава възможност за изпълнение на всяко ваше желание и за трансформиране на потенциала ни от човешки в Божествен.
Впускайки се в това приключение ще научите:
1. Какво е Кабала – Изкуството на приемането;
2.Ползите от Кабала и тайните на древната мъдрост;
3. Какво са сънищата и видовете сънуване;
4. Какво иска да ни каже нашето подсъзнание чрез сънищата;
5. Как да разшифроваме знаците от вселената;
6. Кои са основните пречки, които ви спират да се свържете с Бог;
7. Как може да излекуваме травмите в миналото чрез Кабала;
8. Как да комуникираме правилно със Сътворението;
С това обучение, имате уникалната възможност да се докоснете до най-древното еврейско познание, пазено в тайна от обществото в продължение на хилядолетия. След потъването на Атлантида, когато хората са се върнали в пещерите, кабалистите са били първите, които са започнали да повдигат булото на мрака и невежеството от подсъзнанието на човечеството. Това се е случило преди повече от 6 хиляди години. Твърди се, че един от преките учители на Исус Христос – Исак Слепия (който не е бил сляп, а е гледал навътре ) е бил от патриарсите на Кабала, което прави Исус също кабалист. В днешно време, магията на Кабала е оценявана от множество политици, общественици и хора на културата от световен мащаб, като някои от най-известните са Анджелина Джоли, Ариана Гранде, Аштън Къчър, Риана и много др.
Ако тези хора са успели да извлекат ползи от тези древни знания, за да подобрят живота си в желана от тях посока, вярвам, че и ти, който четеш тези редове има още много какво да научиш и след това да приложиш в живота си.
Очакваме те на семинара, за да кажем заедно „Абракадабра“ и да положим основите на мечтаното ти бъдеще.
Време е и ти да превърнеш мечтите си в реалност!
Локация: Хотел Сити Авеню
Адрес: гр.София, ул. Осогово 49
За записване и повече информация:
*тел. 0877786900; 0885552568;
*пишете на страницата Амилиус – България;
*имейл на info@amilius.bg.
В Единство и Хармония.


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0