Информация за събитието
Дата: 06.09.2024
Местоположение: Бендида Вилидж, Павел Баня
Адрес: Павел Баня
Скъпи Творци,

Сърдечно ви каним на Летен Лагер на Мечтите! Заедно ще мечтаем и творим – Между Стара Планина и Средна Гора! Природата е съвършено отражение на Бог и лечебните й сили са безкрайни. Ще се съберем заедно на празника на Съединението, за да се свържем с майката природата и един с друг, да медитираме и да беседваме в тази прекрасна среда на безусловна любов. Това ще разшири съзнанието на всеки един участник по невероятен начин. Промените, които претърпява човечеството през последните години, се виждат още по- засилено през 2024 и това задейства редица глобални трансформации. Всичко това ще се отрази на обществото и на всеки един от нас. Точно по тази причина, сега повече от всякога, е важно да поддържаме високи вибрации, когато това се случва в група е безценно.
Ежедневно създаваме причини и след това виждаме следствията навсякъде около себе си. Това, което ни пречи да израстваме е ежедневният стрес, който трупаме и в последствие това напрежение ни уврежда не само мислите и чувствата, но и тялото. Най-дълбоката трансформация се случва, когато осъзнаем, колко много се стресираме и напрягаме и направим нещо в посока изчистване и успокояване. Няма по -добра терапия от Лагерите на Амилиус. Този път ще се освободим от напрежението и заедно ще мечтаем и програмираме, едно вълшебно близко бъдеще.
Ден първи – 06.09

Настаняване в комплекс специално и само за групата в Павел Баня след 14ч.
Събиране на групата в 17ч край басейна, където можете да се насладите на невероятната енергия и покой на природата между планините.
Живеем във време, в което информацията е навсякъде около нас. Ежедневно всички ние получаваме огромни количества информация от околния свят. Сама по себе си тази информация обаче, не е достатъчна. Имаме нужда и да практикуваме наученото. Книгите са начинът да придобиете теоретични знания, а семинарите практически. Двете се допълват идеално. Ще започнем Лагера на Мечтите с беседа, която ще бъде насочена интуитивно към участниците, за да започнете да осъзнавате какво точно ви се случва в момента и какво сте изпуснали в забързаното и изпълнено със стрес и напрежение ежедневие. Това ще ви помогне да свържете липсващите части от пъзела на вашия живот, за да може да приложите всичко научено с лекота в ежедневието и да получите желаните резултати, а от там да програмирате и желаните Мечти.
Ще се научите или ще усъвършенствате медитирането и ще ви помогнем да осъзнаете, че сме достигнали етап в нашето развитие, в който не можем без медитация, точно както не можем лятото без да си взимаме душ. Началният стадий на медитирането е да си затворите очите и да си представите нещо хубаво. Крайният резултат, към който всеки трябва да се стреми, е когато си отвори очите и да приеме всичко, което вижда. Заедно ще практикуваме и усъвършенстваме изкуството на медитацията. Време е да преминете на следващото ниво.
Свободно време за вечеря. Комплексът ще бъде запазен само за групата, ще имаме възможност сами да си вземем желаните продукти и ЗаЕдно на празника на съединението да си направим вечеря на барбекю и всичко друго, което ни харесва. Важното е да положим основите на Обединението както Отвътре, така и отвън.
Ден втори – 07.09

Започваме втория ден от пътешествието ни с практика за раздвижване на енергиите във физическото тяло. Следва закуска и отпътуване към еко пътека Бяла река.
“Бяла река” край Калофер е една от любимите екопътеки на туристи и със сигурност най – любимата на нашият водач. Представете си кристално чиста, синееща вода, младо зелена гора и трева, дървени мостчета и беседки, речни камъни и вълнуващи водопади. Едно такова диво и красиво място е екопътеката Бяла река край Калофер. Тя е сравнително лека за обхождане, подходяща е за малки и големи, за любители на разходки. Пътеката прави нещо като кръг или осмица, защото на 1-2 места двата „полукръга“ се събират. Когато се покатерите и погледнете надолу към реката, ще разберете защо е наречена Бялата река.
Тук ще останем по-голямата част от деня, защото практиките, които ще правим, ще бъдат доста. Преди да започне човек да мечтае е важно да си прочисти енергийният поток на подсъзнанието. На това място, както сами ще се убедите, това ще се случи по – най приятния и прекрасен начин. Ще се свържем чрез практики за осъзнаване на вечно движещата се енергия в нас и ще си спомним, че сме повече от едно слабо човешко създание, за да осъзнаем Божествената си същност.
След това ще имаме възможност да обядваме в горски ресторант с вкусни гозби след природата. Тези моменти са едни най – сладките и същевременно изпълнени с разговори с чудни истории и медитации свалени директно от Акашовите Записи.
След това ще се върнем до Калоферския мъжки манастир „Рождество Богородично”, който е разположен в подножието на Стара планина, само на 200 метра от Бяла река. Тук ще се свържем с кристално чистата женска енергия на Богинята Майка и ще направим медитация за прочистване на чувствата ни и свързване с интуицията – гласът на Душата.
Връщаме се в хотела и свободно време за вечеря и дълбоки разговори с прекрасни хора.
Ден трети – 08.09

Започваме третия ден с практика за раздвижване на енергиите във физическото тяло. Следва закуска и отпътуване към Тракийско светилище „Вратата на Богинята Майка“ и екопътека „През Вековете „.
Тракийско светилище „Вратата на Богинята Майка“ и екопътека „През Вековете „
Мегалитът Вратата на Богинята Майка представлява скална група, в която чрез изсичане е обособен отвор с височина около 1,80 m. Изграден е така, че Слънцето попада в „прозореца“ при залез. Той се състои от два хоризонтално разположени каменни блока, имащи за своя база два такива, които са част от основната скала на масива като по този начин образуват трилит. На хълма са разположени множество скални структури като т.нар. „трон“ и „жервеник“ в съседство на изток. Откъм срещуположния край на прозореца има урва. От мегалита се откриват очарователни панорамни гледки към Казанлъшката котловина, Казанлък и Стара планина, като при ясно време на гребена на Балкана се открояват монументите на Бузлуджа и Шипка. Според информационната табела до мегалита, Вратата на Богинята е „археоастрономическо съоръжение от втората половина на 2-ро хилядолетие пр. Хр., използвано от древните траки. Служило е за наблюдение на слънчевите залези по време на лятното слънцестоене, свързано с календара в древните общества.“
Продължаваме към покрайнините на село Бузовград и се затваря кръгът на Пътеката през вековете.
Тук на това древно и удивително място ще прекараме целият си ден, ще вървим по пътя на древните траки и ще практикуваме баланса на енергиите, които те са владели. На третия ден от лагера, след много практики и медитации е време да започнем да балансираме дуалистичната си човешка природа, това е последната стъпка преди посаждането на мечтите ни. Тук ще се проведат беседи, ще медитираме и ще имате възможност да задавате въпроси на Пламен. Пикника, който ще си заформим ще остави топли чувства за дълго време във вас. През дни като този, хармонията, които любовта и светлината ще оставят в сърцата ви, ще ви помогнат да израснете във вътрешният свят. Това неминуемо ще доведе до по – голяма самоувереност и приемане на собственият си Аз.
Връщаме се в хотела за включена вечеря в пакета. Последната вечер с групата преминава в споделяне, обмяна на опит и всякакъв вид информация. Всички, които са присъствали на лагерите, особено през лятото знаят, че това са едни от най – запомнящите се моменти. Ще се радваме този път да ги споделим и с вас!
Ден четвърти – 09.09

Последния ден отново стартира с практика за раздвижване на енергиите във физическото тяло. Закуска и освобождаване на хотела. Следва отпътуване към Мегалит Пиростията.
Мегалит Пиростията
Тракийското светилище „Пиростията“ е наречено така, защото прилича на трикрака метална поставка , която някога се е слагала в огнището, а върху нея – съдовете за готвене. В древността подобно нещо се е наричало „трипод“. Това е предмет, свързан със символиката на числото три, с огъня и небето като израз на общуване с боговете. Между трите големи камъка, върху които перфектно е балансиран четвърти, се образува ниша, през която може да премине човек. В камъка, който се намира на върха, има издълбана дупка, в която се събира дъждовна вода. Според легендите тя никога не пресъхва и дори била лековита. Който пиел от нея, оздравявал. Както ще се убедите това е една изключителна древна и супер мощна машина за трансформиране на съзнанието. Тук всеки един от групата ще има възможност да се потопи в древното творение на Траките и да си спомни своята Божествена версия! Следва медитация за Творене на Мечти.
Кичестият Габър – дървото на живота в село Турия
Селището е много старо. Над реката има римски мост, който е отлично запазен и се ползва и днес, има останки и от римска крепост.
Природна забележителност в района е много рядко срещаното дърво „Кичест габър“, което е на 700 години. Той e единствен на Балканите! От късна пролет вече е във всички нюанси на зеленото, преливащи от светло към тъмно – кичесто и бухнало. Това невероятно дърво ще остане в подсъзнанието ви като символ на мечтите, които сме сътворили изключително дълго време и ще топли душата ви като огън през зимата.
След много работа и създаване на гъвкавост в подсъзнанието ви, ще създадем и основата на новият ви магически път. Тази вътрешна трансформация ще ви помогне да разпалите огъня на Осъзнаването, за да придобиете увереност и самочувствие, които ще ви помогнат да последвате мечтите си и да изживеете една прекрасна есен.
На това място ще се пренесете в страната на чудесата и това ще ни помогне да си спомним за всички прекрасни и хармонични моменти, които сме преживели през тези четири дни заедно с групата. Новите приятелства и информацията, която сте получили ще осветяват пътя ви до края на годината!
Време е да се разделим отвън, но Осъзнавайки, че винаги сме свързани отвътре…
За записване:

*пишете ни на лично съобщение на страницата Амилиус – България;
*обадете се на телефон 0877786900; 0885552568
*пишете ни имейл на info@amilius.bg.
Очакваме приключението ни с търпеливо вълнение!!!


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0