Информация за събитието
Дата: 23.04.2021
Местоположение: комплекс Rocca Resort
Адрес: с. Главатарци ПК 6738, общ. Кърджали, обл. Кърджали Кърджали
Телефон: +359892254455
Уебсайт : https://roccaresort.com/
Събитие: https://www.facebook.com/events/3820327708054492

Лагер на Светлината – Източни Родопи

23 – 26.04.2021г

Събиране и обединяване на Озарени сърца от цяла България В Източни Родопи

Отправна точка: язовир Кърджали

Скъпи Творци,

Настъпи време да осъзнаете, че на първо място е отговорността ви към самите вас и само по този начин, поемайки отговорност за себе си, може да я проявите и към другите.

Продължаването напред е възможно само като насочите вниманието си навътре и се научите как да се справяте със своите личностни деформации. Сега е моментът да започнем да проявяваме в материалния свят всички знания и умения, които трупахме през последните години в духовния, за да стигнем до жадувания баланс. За целта се събираме в Източните Родопи, едно от любимите ни места, с най – уникалните тракийски светилища. За нощувките сме избрали Rocca Resort, красив комплекс край мистичния язовир Кърджали, село Главатарци. Личностните промени, които претърпявахме през последните години, ще се засилят десетократно през 2021ва и ще доведат и до глобални такива и това ще се отрази на обществото като цяло. Физическият свят е огледало на нашата вътрешна реалност, затова и красотата и хармонията на мястото, което сме избрали за вас, със сигурност ще ви помогне да се гмурнете по – дълбоко в пътешествието към себе си и да манифестирате всичко, което желаете и от което имате нужда в този момент от развитието си, защото индивидуалната хармония на мнозина ще доведе до личностна такава.

Ден първи – 23 април

Събиране на групата в комплекс Rocca Resort в 17ч. Време за разходка до специално място. Там ще проведем медитация за искане на разрешение от пазителите на тази местност и за обединение на енергията на групата.

Ден втори – 24 април

Денят започва със сутрешна йога по желание, за начинаещи или напреднали, в зависимост от нуждите на групата. Следва сутрешна медитация. Всички медитации по време на пътуването, както тези в комплекса, така и тези извън, ще бъдат съобразени с моментните транзити на енергията на групата. Включена в пакета закуска. Следва отпътуване към Мъжкото начало на всеки един от нас – древното светилище Перперикон. На това свещено място ще имаме възможност да се потопим във вълшебните гледки и енергийни нюанси, на които са се възхищавали хора като Александър Велики. На място ще проведем медитация за осъзнаване. След това включен в пакета обяд в местен ресторант сред природата. След обяда се отправяме към Скалните гъби и Каменната сватба. Това са две отделни места, впечатляващи с красотата на образуванията си, причудливите форми и със своята история на милиони години.

Ден трети – 25 април

Денят започва със сутрешна йога по желание. Сутрешна медитация. Закуска.

Тръгване към Харман Кая, едно от най – мащабните скални тракийски светилища в Родопите. То е все още не много познато за туристите и това допринася за усещането за тайнственост и уникалност на мястото. Според археолозите Харман Кая е не само светилище, но и цял град с улици, площади и помещения. Следите от живот могат да се забележат с просто око. Провеждане на медитация за свързване с древните Траки. Включен в пакета обяд в местен ресторант. Отправяне към Татул – древно мегалитно светилище, където се вярва, че е погребан Орфей. Това място е изключително мистично и е портал към по – високи нива на съзнание, което се постига чрез спускане на енергийно ниво, но всъщност е и портал към свързване с Нашите Нисши Същности.

Ден четири – 26 април

Започваме с йога по желание. Сутрешна медитация. Закуска.

Отпътуване към Скалните ниши край село Дъждовница. Такъв тип скални ниши се срещат само в Източните Родопи, те са уникални със своята мистичност и красота. По пътя ще спрем на една от най – красивите гледки в България – изглед към уникален каньон. Тръгване към пещера „Утробата“.

Започнахме с „Перперикон“ – енергийно олицетворение на мъжката енергия, какъв по – добър начин да приключим това пътуване от пещера „Утробата“, която носи в себе си най – чиста женска енергия? Там ще проведем медитация за свързване с женското си начало, както и церемония по завършване на пътуването.

На всеки лагер отработваме различни аспекти от Цялото, такива, които да ни помогнат с извисяването на душата по пътя към Източника. На този лагер има няколко основни акцента: Любов към себе си, Себеприемане и Прошка. Вие трябва да преминете през болката, смело да се изправите пред страховете и да ги превърнете в съюзници. Това е истински признак за духовно израстване. Истинската свобода на духа настъпва едва когато имаме куража да се изправим срещу всичко, което сме чувствали, че ни дърпа назад и да го приемем. Да продължите напред обаче е възможно единствено чрез прошката. Към себе си, в минало, настояще и бъдеще, защото движението на времето не е линейно, то е като спирала, която не спира да се върти и изкачва нагоре. Едва тогава идва Любовта. Затова и спускането до момент, в който чувствате страх, болка или вина е неотменна част от пътуването. Докато не го направите, няма как да отпуснете блокажите си. А задържайки ги, те витаят около вас, забавяйки вашето развитие. Ние сме били на този път заедно и преди, тук сме за да го извървим отново заедно и да ви помогнем да си спомните Божественото си начало. Знаем, че може да изглежда трудно, но познаваме и удовлетворението и любовта, които настъпват, когато тръгнеш по пътя. И ще споделим с вас как да стигнете до Прошката, изпълнени с любов, (себе)приемане и вяра. И как да превърнете този път в начин на живот.

Цена на пакета: 385 лв.

Депозит от 100 лв ще ви гарантира място за Лагера на Светлината. Депозитът не може да бъде върнат, но може да бъде използван от приятел. Ако по някаква причина решите да се откажете по-малко от 10 дни преди лагера, трябва да намерите някой, който ще ви замести. Има вариант, в който и ние да намерим някой да ви замества, но не можем да гарантираме, особено, ако това се случи по- малко от 10 дни преди Лагера.

Пакетът включва:

*3 нощувки на полупансион (закуска и обяд)
*Ползване на външен басейн, открит паркинг
*Сутрешна йога
*Всички практики и медитации, които ще се провеждат по няколко пъти на ден
*Входове на забележителностите

За записване:

* пишете на лично съобщение на страницата Амилиус – България
* телефон 0895487090
*имейл на amiliusbulgaria@gmail.com

В нашето бъдеще ние сме заедно, всичко което трябва да направите, е да си спомните ❤

Очакваме магическото ни пътешествие с търпеливо вълнение…


Местоположение на събитието


Количка

Виж количката


Търси

Creative Digital Studio - EME.bg