Информация за събитието
Дата: 18.06.2021
Местоположение: Хотел Шато Монтан Троян
Адрес: ул. Стара планина 34 Троян
Телефон: +359 878407751
Уебсайт : https://www.hotel-cm.com/
Събитие: https://www.facebook.com/events/178355874144735

Лагер на Светлината – Троян – 18 – 21 юни 2021

Скъпи Пътешественици,

Сърдечно ви каним на Летен Лагер на Светлината в Троянския балкан. Природата е съвършено отражение на Бог и лечебните й сили са безкрайни. Когато се събираме заедно да се свържем с майката природата, да медитираме и да беседваме в тази прекрасна среда на безусловна любов, разширяването на съзнанието на всеки един участник е неоспорим факт на всеки един лагер. Личностните промени, които претърпяхме през последните години, както вече си личи, 2021 се засилват многократно и това задейства редица глобални трансформации. Всичко това ще се отрази на обществото и на всеки един от нас. Точно по тази причина, сега повече от всякога, е важно да поддържаме високи вибрациите си.

На този Лагер

ще обърнем специално внимание на ефекта от промените върху личността и как да се справим с последствията като депресия, паник атаки и всякакъв род страхове. Лагерите на Светлината са се доказали като изключително място за издигане на Съзнанието на всеки участник. Запознанството с нови и интересни хора, посещения на вълшебни и високо енергийни места в България и научаване на много нова информация, както и множеството медитации, допринасят за този ефект.

Физическият свят е огледало

на нашата вътрешна реалност, затова и красотата и хармонията на мястото, което сме избрали за вас, със сигурност ще ви помогне да се гмурнете по – дълбоко в пътешествието към себе си и да манифестирате всичко, което желаете и от което имате нужда в този момент от развитието си, защото индивидуалната хармония на мнозина ще доведе до личностна такава.

Нашето предложение към вас е пакет в хотел „Шато Монтан“, който се намира в Троянския балкан. Както казват от самия хотел: „несравнимо е удоволствието да бъдеш заобиколен от несравнимите красоти на Стара планина и в същото време да си само на 500 м от центъра на Троян“. Хотелът е от висок клас и разполага с най – различни удобства – собствен спа център, външен басейн, градини и прекрасна гледка. Самата идея да медитираш около басейна, докато се наслаждаваш на лятното слънце, кара сърцата ни да се вълнуват от предстоящото приключение.

„Летният Лагер на Светлината“ ще се проведе от 18ти до 21ви юни в Стара Планина. Заедно ще имаме възможността да изпратим пролетта и да посрещнем лятото. За нас е важно да се чувствате добре, поради тази причина няма задължителни, а само пожелателни практики. Добре са дошли всички, които искат да се развиват или просто да се отделят от пълното със стрес ежедневие.

Първи ден – 18 юни

На 18ти юни групата може да започне настаняването в хотела след 14ч, където всеки ще има време за почивка и плаж около красивия басейн на хотела, наслаждавайки се на освежаващата вода и на природата. В 17ч отпътуваме към Тракийското светилище – Турлата. Туристическа пътека до свещения път на траките предлага на туристите разходка от музейните зали до връх Турлата и тракийското светилище там. При разкопки през 2000г е открита скала с изсечен полукръг, за който се смята, че отбелязва центъра на сакрално за траките място. Това е най-ранното тракийско светилище в планината Хемус. Смята се, че тук е имало постройка за ритуали. Светилището е свързано с разположения наблизо некропол и следите от тракийско селище.

На това място ще проведем медитация за свързване на групата и практика за повишаване на увереността в собствените си сили и осъзнаване на тяхната безграничност. Можем всичко и единственото, което ни спира са оковите на нашето съзнание. Следва свободно време за вечеря.

Втори ден – 19 юни

Сутрешна йога или друга практика за пробуждане и стабилизиране на физическото тяло. Следва медитация и включена в пакета закуска. Събираме групата и се отправяме към единствения осветен Скален параклис „Свети първоапостоли Петър и Павел“. Тук ще имаме възможност да преминем и да се освободим от някои от страховете си. Страховете са ограничения на съзнанието и с правилна настройка и подходяща вибрационна среда можем да му помогнем да премине отвъд техните окови и да се освободи.

Пътеката е изключително живописна и укрепена с чудни дървени мостчета, сякаш те пренася в приказен свят, а наблизо се намира и специален планински извор. Преди да достигнем до параклиса се минава през т. нар. „Чистилище“ (ниско двуметрово тунелче), през което трябва да се пропълзи, за да се тръгне отново по пътеката. Според вярванията, който успее да мине през него е пречистен. След преминаването на редица приключения, ще направим медитация за осъзнаване на истинската ни същност.

Следва включен обяд в китен местен ресторант.

След обяда се отправяме към небезизвестния водопад Скока –Лопушница. Водопадът е разположен сред чудно красива местност и китна горска пътека води към него. Този водопад е разположен на няколко нива и може да се види как прелива от едното корито в другото по подобие на енергията в човешкото тяло, която се движи между чакрите. Тук ще направим практика за прочистване на страховете и вината.

След посещението на водопада, ще направим и разходка из живописната област, където ще направим медитация, специално „свалена“ от Акашовите записи за групата. Следва свободно време за отмора край басейна и вечеря.

Трети ден – 20ти юни

Сутрешна йога или друга практика за пробуждане и стабилизиране на физическото тяло. Следва медитация насочена според нуждите на групата. След закуска тръгваме на приключения. В този ден ще посетим Деветашката пещера. Това е една от най-мистичните пещери в България. Покрай пещерата минава река Осъм, това е изключително ценно от енергийна гледна точка. Ако не сте чували историята за Нил и Египетските храмове, по време на лагера ще я чуете, а дори ще разберете с какво тази пещера е по – специална от храмовете около Нил, в който се е обучавал дори самият Иисус.

Представете си как ще се почувствате, когато застанете пред 60 метровия вход на пещерата, през който спокойно може да мине огромен самолет. Пещерата има 7 отвора на покрива, които наподобяват на седемте основни чакри. Каква обаче е разликата, когато ние се намираме под отворите, ще разберат на място всички участници. Тук ще направим специален ритуал за оптимизация на чакрите и след това ще проведем медитация, според моментните енергийни транзити.

Следва включен в пакета обяд.

След това се отправяме към едно от най-магическите места в България

а именно Крушунските водопади. Тези тюркоазени водни басейнчета извират от една подводна пещера. Ще имаме възможност да се изкачим до обителта на монасите – исихасти, които са издълбали в скалите над водопада своята света обител. Монасите са избрали това приказно красиво място, за да се оттеглят от света и да поставят началото на Крушунския скален манастир.

Това богато на феи и всякакви ефирни същества място, представлява красива последователност от водопади, каскади, дървени мостчета и панорамни площадки към водопадите. Тук всичко сякаш е дело на някой творец с четка. Цветовете се преливат един в друг, нюансите се допълват и те изпълват с изключително преклонение пред природата. Няма как да си насред планината, да си обграден от толкова неземна красота, която ти дават Крушунските водопади и да имаш негативни усещения. Тук ще направим практика за вътрешен Детокс.

Следва връщане в Троян и свободно време за вечеря.

Четвърти ден – 21 юни

Сутрешна йога или друга практика за пробуждане и стабилизиране на физическото тяло. Закуска. Медитация край басейна и събиране на последни слънчеви лъчи. Напускане на хотела и отправяне към Троянския Манастир, вярвам всички знаете, че това е едно от най – свещените места за Християните в България. Стотици хиляди поклонници идват тук всяка година вярвайки, че чудотворните икони сбъдват молитвите им.

Следва отпътуване към Беклемето, където групата ще обядва. Близо до Троянския проход е разположен паметникът Арка на свободата на връх Горалтепе. От този връх се разкрива невероятна гледка към цялата околност и е идеалното място да се свържем с висшия Аз. Важно е да осъзнаем колко преходни са битовите несгоди и че дребните ежедневни проблеми имат сила само докато им обръщаме внимание. Тук ще проведем последната практика за това свещено пътуване и с топла прегръдка ще си кажем „До следващия път!“.

Цена на пакета: 380 лв

Пакетът включва 3 нощувки на полупансион – закуска и обяд, водач, входовете на забележителности, както и развлеченията в хотела. Влизат още всички екскурзии, сутрешна йога или друга практика за пробуждане и стабилизиране на физическото тяло, както и всички практики и медитации, които ще се провеждат по няколко пъти на ден на всички посещавани от групата места.

Записването става с депозит от 100 лв. Депозитът не може да бъде върнат, но може да бъде използван от ваш приятел. Местата са ограничени.

За водещия

Пламен Топузов е човек, който работи чрез интуитивно насочване, вижда ясно енергията на Цялото и има способността да я насочва, докато съзнанието ни се настрои на необходимата честота, за да разреши всеки казус. Пламен е енергиен навигатор, духовен наставник, лайф коуч, рейки мастър и сертифициран учител от Школата по Припомняне на Друнвало Мелхизедек (автор на „Цветето на живота“). Основател е на Алхимия на Съзнанието – семинар. Помогнал на стотици души в България да открият себе си, също така и автор на едноименната книга Алхимия на Съзнанието.

Пламен посвещава целия си живот и енергия на връзката с духовния свят. Използва наученото, за да помага на хората да открият собствения си път и автентичността си. Той се е обучавал и от древното изкуство на Кабала, взимал е участие и в церемонии, провеждани в Мексико от древните маи. Живял е с племената Коги и Аюлако в планините Сиера Невада в Колумбия. Продължава обучението си до ден днешен в Бали, Тайланд, Шри Ланка, Камбоджа и други азиатски държави, където изследва енергиите на Сътворението.

Местата са точно определен брой, според нуждите на родината ни, за да може да направим положителна промяна в колективното съзнание.

Целият транспорт е с лични превозни средства. Както на всеки лагер и на този ще помогнем на хората от различните градове да намерят превоз, ако имат нужда, като ги свържем един с друг.

За повече информация последвайте ни във фейсбук: Амилиус – България

 За записване

Очакваме ви с търпеливо вълнение…


Количка

Виж количката


Търси
Количка
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0

Creative Digital Studio - EME.bg