Информация за събитието
Дата: 21.07.2023
Местоположение: хотел Аризона
Адрес: бул.Освобождение 2 Павел Баня
Скъпи Пътешественици,
Сърдечно ви каним на Летен Лагер на Щастието в Павел баня! Природата е съвършено отражение на Бог и лечебните й сили са безкрайни. Когато се събираме заедно да се свържем с майката природата, да медитираме и да беседваме в тази прекрасна среда на безусловна любов, разширяването на съзнанието на всеки един участник е неоспорим факт на всеки един лагер. Промени, които претърпява човечеството през последните години, се виждат засилено през 2023 и това задейства редица глобални трансформации. Всичко това ще се отрази на обществото и на всеки един от нас. Точно по тази причина, сега повече от всякога, е важно да поддържаме високи вибрациите си, когато това се случва в група е безценно!
Ежедневно създаваме причини и след това виждаме следствията навсякъде около себе си. Това, което ни пречи да израстваме са нашите най-дълбоки страхове и всичко останало, което е следствие на тях и ни притеснява по някакъв начин. Най-дълбоката трансформация се случва, когато осъзнаем, че всичко онова, което ни пречи, всъщност ни е водило точно към този момент, в който се намираме – тук и сега. Време е да се осъзнаем, да приемем най- големите си страхове и да ги трансформираме в свои партньори. Няма по добра терапия от терапията на Щастието, на Летния Лагер в Павел Баня, задно ще трансформираме страховете, притесненията и съмненията в Хармония, Красота и Щастие!
Ден първи – 21.07
Настаняване в хотел след 14ч.
Събиране на групата в 17ч за отпътуване към село Габарево.
Село Габарево/ Павел баня 100те чучура
Габарево е известно като „селото на 100-те чучура“ и това не е напразно, тъй като има близо 100 извора, които бликат из землището му.
На всяка крачка има чешма, от която струи бистра ледена вода от Балкана. В околностите на Габарево се простират обширни пасища, лавандулови полета и сенчести широколистни гори – прекрасни места за семейни разходки и пикници. В близост са река Тунджа и язовир Копринка. Гледките ще ни отворят съзнанието за една красива реалност в която ще се гмурне нашата група. Тук чрез гъвкавостта и нежността на водата ще се свържем заедно, за да имаме един прекрасен лагер, изпълнен с приказни мигове.
На това място ще се проведе беседа и медитация свалени директно от Акашовите Записи за групата.
Връщаме се в хотела за включена вечеря в пакета.
Хотел Аризона е познат в целия район с невероятните програми, които се провеждат почти всеки ден. Ако сте ходили на дискотека през 90те години, знаете какво ще преживеете. Ретро парти с всякакъв вид музика, точно като в доброто старо време. Ако искате да си спомните добрите стари моменти с танци и забавление, ако искате да преживеете още веднъж времето в което на никой не му пукаше как изглежда или колко добър танцьор е, а чисто и просто да се забавляваме…това е вашето място!
Ден втори – 22.07
Започваме втория ден от пътешествието ни с практика за раздвижване на енергиите във физическото тяло. Следва закуска и отпътуване към екопътека Бяла река.
Екопътека Бяла река
“Бяла река” край Калофер е една от любимите екопътеки на туристи и със сигурност най – любимата на нашия водач. Представете си кристално чиста, синееща вода, младо зелена гора и трева, дървени мостчета и беседки, речни камъни и вълнуващи водопади. Едно такова диво и красиво място е екопътеката Бяла река край Калофер. Тя е сравнително лека за обхождане, подходяща е за малки и големи, за любители на разходки. Пътеката прави нещо като кръг или осмица, защото на 1-2 места двата „полукръга“ се събират. Когато се покатерите и погледнете надолу към реката, ще разберете защо е наречена Бялата река. Тук ще се свържем направим практика за осъзнаване на вечно движещата се енергия в нас. Ще си спомним, че сме повече от едно слабо човешко създание и ще си спомним Божествената си същност.
Калоферският манастир
Калоферският мъжки манастир „Рождество Богородично” е разположен в подножието на Стара планина, само на 200 метра от Бяла река.
Следва беседа на тучна поляна и пикник за обяд. Тези моменти са едни най – сладките и същевременно изпълнени с разговори с чудни истории и медитации свалени директно от Акаша.
Връщаме се в хотела за включена вечеря в пакета. Тук отново ще се впуснем в едно уникално споделено забавление. Това са едни от най – запомнящите се моменти. Вярваме, че ще го оцените и вие!
Ден трети – 23.07
Започваме третия ден с практика за раздвижване на енергиите във физическото тяло. Следва закуска и отпътуване към Тракийско светилище „Вратата на Богинята Майка“ и екопътека „През Вековете „.
Тракийско светилище „Вратата на Богинята Майка“ и екопътека „През Вековете “
Вратата на Богинята Майка
Мегалитът представлява скална група, в която чрез изсичане е обособен отвор с височина около 1,80 m. Изграден е така, че Слънцето попада в „прозореца“ при залез. Той се състои от два хоризонтално разположени каменни блока, имащи за своя база два такива, които са част от основната скала на масива като по този начин образуват трилит. На хълма са разположени множество скални структури като т.нар. „трон“ и „жервеник“ в съседство на изток. Тронът се намира на около 5,80 m източно от отвора като скалата, върху която е издялан се намира на линията между старопланинския връх Триглав и обособения отвор на трилита. Откъм срещуположния край на прозореца има урва. От мегалита се откриват очарователни панорамни гледки към Казанлъшката котловина, Казанлък и Стара планина, като при ясно време на гребена на Балкана се открояват монументите на Бузлуджа и Шипка. Според информационната табела до мегалита, Вратата на Богинята е археоастрономическо съоръжение от втората половина на 2-ро хилядолетие пр. Хр., използвано от древните траки. Служило е за наблюдение на слънчевите залези по време на лятното слънцестоене, свързано с календара в древните общества.
Погледнато в по-голям мащаб мегалитът попада на един от върховете на триъгълник, на чиито други два ъгъла се намират столицата на одрисите Севтополис и могилата Голяма Косматка. Според Александър Фол на отсрещните старопланински хълмове, виждащи се през „прозореца“ има изградени подобни съоръжения. Възможно е освен култови съоръжения да са използвани и като комуникационни точки. При ясно време връзката между тях се е осъществявала с бронзови слънчеви огледала, а през нощта с огньове.
В близост до Слънчевата врата се намира друго скално образование наречено „Бащин камък“. Вероятно това е естествена природно образувана скална група, наподобяваща на пенис с тестиси. От тук идва и характерното му наименование.
Бузовград
Продължаваме към покрайнините на село Бузовград и се затваря кръгът на Пътеката през вековете.
Тук на това древно и удивително място ще прекараме целият си ден, ще вървим по пътя на древните траки и ще практикуваме баланса на енергиите, които те са владели. На третият ден от лагера, след много практики и медитации е време да започнем да балансираме дуалистичната си човешка природа. Тук ще се проведат беседи, ще медитираме и ще имате възможност да задавате въпроси на Пламен. Пикника, който ще си заформим, ще остави топли чувства за дълго време във вас. През дни като този хармонията, които любовта и светлината ще оставят в сърцата ви, ще ви помогнат да израснете във вътрешният свят. Това неминуемо ще доведе до по – голяма самоувереност и приемане на собственият си Аз и на повърхността.
Връщаме се в хотела за включена вечеря в пакета. Последната вечер с групата преминава в споделяне, обмяна на опит и всякакъв вид информация. Всички, които са присъствали на лагерите, особено през лятото знаят, че това са едни от най – запомнящите се моменти. Ще се радваме този път да ги споделим и с вас!
Ден четвърти – 24.07
Последния ден отново стартира с практика за раздвижване на енергиите във физическото тяло. Закуска и освобождаване на хотела. Следва отпътуване към Мегалит Пиростията.
Мегалит Пиростията
Тракийското светилище „Пиростията“ е наречено така, защото прилича на трикрака метална поставка , която някога се е слагала в огнището, а върху нея – съдовете за готвене. В древността подобно нещо се е наричало „трипод“. Това е предмет, свързан със символиката на числото три, с огъня и небето като израз на общуване с боговете. Между трите големи камъка, върху които перфектно е балансиран четвърти, се образува ниша, през която може да премине човек. В камъка, който се намира на върха, има издълбана дупка, в която се събира дъждовна вода. Според легендите тя никога не пресъхва и дори била лековита. Който пиел от нея, оздравявал. Както ще се убедите това е една изключителна древна и супер мощна машина за трансформиране на съзнанието. Тук всеки един от групата ще има възможност да се потопи в древното творение на Траките и да си спомни своята Божествена версия! Следва медитация за Пробуждане и Осъзнаване на Единното Съзнание!
Кичестият Габър – дървото на живота в село Турия
Селището е много старо. Над реката има римски мост, който е отлично запазен и се ползва и днес, има останки и от римска крепост.
Природна забележителност в района е много рядко срещаното дърво „Кичест габър“, което е на 700 години. Той e единствен на Балканите! От късна пролет вече е във всички нюанси на зеленото, преливащи от светло към тъмно – кичесто и бухнало.
След много работа с нежната и гъвкава енергия на водата, е време да направим практика за лекота и свързване с въздуха. Тази вътрешна трансформация ще ви помогне да разпалите огъня на Осъзнаването, за да придобиете увереност и самочувствие, които ще ви помогнат да последвате мечтите си и да изживеете едно прекрасно лято.
На това място ще се пренесете в страната на чудесата и това ще ни помогне да си спомним за всички прекрасни и хармонични моменти, които сме преживели през тези четири дни заедно с групата. Новите приятелства и информацията, която сте получили ще осветяват пътя ви през цялото лято!
Време е да се разделим отвън, но Осъзнавайки, че винаги сме свързани отвътре…
За водещия:
Пламен Топузов е човек, който работи чрез интуитивно насочване, вижда ясно енергията и има способността да я насочва, докато съзнанието се настрои на необходимата честота, за да изправи деформациите на съзнанието или да разреши всеки един казус в живота. Пламен е водещ, лектор, писател, лайф коуч, рейки мастър и инфлуенсър, който е помогнал на много хора да намерят пътя към себе си. Основател е на системата Алхимия на Съзнанието. Книгата Алхимия на Съзнанието, както и семинара са помогнали на хиляди души в България да открият себе си. Той е автор на още десет семинара, които „сваля“ от Вселенската Информационна Банка – Акашовите Записи, за да помогнат на хиляди в търсенето на вътрешната светлина. Пламен работи постоянно през последните 10 години и посвещава целия си живот и енергия на връзката с духовния свят и използва наученото, за да помага на хората да открият собствената си божествена автентичност.
Той е сертифициран учител от Школата по Припомняне на Друнвало Мелхизедек – автор на Древната Тайна на Цветето на Живота. Също така се е обучавал и от древното изкуство на Кабала, взимал е участие и в церемонии, провеждани в Мексико от древните маи през декември 2012 година за края на календара на маите. Живял е с племената Коги и Аюлако в планините Сиера Невада в Колумбия. Единайсетте му посещени в Бали и работата с Хинду учителите му помагат да осъзнае свое прераждане в древна Индия и да продължи вечната мрежа на енергиен обмен, която съществува по Цялата Земя, но е най – развита именно в Бали.
Продължава обучението си до ден днешен в Египет, Тайланд, Шри Ланка, Камбоджа и други държави по целия свят, където изследва енергиите на Сътворението до ден днешен.
За този лагер не ви трябва някаква специална подготовка, нито определени познания, всичко, което е нужно е просто да последвате интуицията си – гласът на душата. Това приключение може да ви послужи като регресия, чрез която да си спомните своята Божествена автентичност и работейки с инструментите, които ще получите, да започнете да се връщате към своята най – добра версия.
Процесът по издигане на съзнанието се случва както на колективно, така и на индивидуално ниво. Така че всеки, който почувства, че е узрял за това приключение, е добре дошъл. Философията ни е, че зачитането на свободната воля е основен Вселенски закон, ще помогнем на всеки, които пожелае да се почувства част от едно голямо цяло и по този начин да започне своето духовно израстване. Вярваме, че единството не е еднаквостта, а единството, е когато сме обединени в нашите различия! По време на лагерите се учим да уважаваме личността на всеки участник, като в същото време осъзнаваме силата на груповата енергия и си помагаме чрез нея, за да може всеки да се почувства част от едно голямо и неделимо цяло. Този подход ви дава възможност да използвате груповата енергия за Пробуждане, Израстване и Осъзнаване!
За записване и повече информация:
📲 тел. 0877786900; 0885552568
👉пишете на фейсбук страницата Амилиус – България
📩 имейл на info@amilius.bg.
Очакваме приключението ни с търпеливо вълнение!!!


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0