Информация за събитието
Дата: 29.07.2021
Местоположение: хотел Грами Банско
Уебсайт : https://hotelgrami.com/
Събитие: https://www.facebook.com/events/848915092686490

Летен Лагер на Светлината Банско – 29.07. – 02.08. – Силата на Зодиака

Скъпи Мечтатели,
След огромните промени, които настъпват толкова бързо във външния свят, можем ясно да видим неоспоримата сила на Зодиака и всичко, което представлява той, проявен през многоизмерната същност на всеки един от нас. Това се дължи на насочването на вниманието на огромна маса хора навътре в себе си – старият свят започва да губи плътност и се разпада точно пред очите ни. В голяма част от времето това става неосъзнато, хората просто „мечтаят“и колективното съзнание започва да се променя. Сами виждате колко глобални са промените и как вече си личат навсякъде около нас.

Представете си

какво би се случило, ако работим осъзнато със своето подсъзнание и това, което е заложено от Зодиака в нас? Какво би станало, ако всички се научим да виждаме осъзнато не само чуждите, но и своите слаби страни, какво би станало, ако започнем да си помагаме, вместо да си пречим? Българите сме дълбоко духовен народ, а в духовността се крие най – голямата сила – да работим с подсъзнанието. Там се крият не само всички наши страхове (които вече виждаме), но и всичките ни мечти.
Само ако се научим да се подкрепяме, ще можем да се справим със страховете и само чрез обединени сили можем да изживеем мечтите си. Всичко това е нещо натурално за нас, просто до сега вниманието ни не е било насочено натам. Древните знания започнаха да се разкриват, нашата древна ДНК вече ни вика с пълен глас, всичко, което се иска от нас е да поемем по пътя към осъзнаването. Ключът се крие вътре в нас, трябва само да разберем как работи Зодиака. Присъединете се към нас, за да разшифроваме подсъзнателните си силни и слаби страни. Ще ви покажем как да минимализирате слабите и как да засилите силните си страни.

Сърдечно ви каним

на Летен Лагер на Светлината в Банско – Силата на Зодиака от 29 юли до 2 август.
Този лагер е изцяло насочен към работа със зодиите и как те контролират живота ни. Силата на съзвездията е напълно неоспорима. Хората, които се съмняват са тези, които нямат достатъчно адекватна информация. Поради простата причина, че повечето хора гледат само своята зодия (слънцето), без да осъзнават, че в подсъзнанието има още много информация.
На този лагер заедно ще се спуснем в дълбините на подсъзнанието, за да изследваме как се случва процесът на проявяване отвътре-навън. На лагера обръщаме специално внимание на мислите и чувствата и тяхната, потвърдена вече дори научно, съзидателна сила. Учим се как да управляваме емоциите си и осъзнато да ги материализираме. Лагерите са не само изключително образователни, но и помагат да се срещнете с много интересни и нови хора. Философията ни е всеки един от участниците да се чувства в защитена среда и да израства по най – елегантния и достъпен начин.

Ден първи – 29 юли

Групата се настанява в хотел „Грами “в Банско по всяко време след 12ч. Можете да ползвате вътрешен басейн, да се разходите наоколо или просто да релаксирате в градината на хотела. Събираме се в 17ч в прекрасната градина на хотела, където ще се проведе беседа на тема Зодиак. Тук ще разберете за колелото на съдбата и как съзвездията ни влияят. След това ще проведем медитация за обединяване на колективната енергия на групата.
Следва включена в пакета вечеря на блок маса. „Грами“ е много китен и свеж семеен бутиков хотел.
Собствениците ще се грижат за нас като за собственото си семейство. Градината е огромна и ще бъде само за нашата група, там ще провеждаме нашите практики и медитации, докато сме в хотела.

Ден втори – 30 юли

Започваме със сутрешна йога или друга практика за пробуждане и стабилизиране на физическото тяло. Следва медитация „свалена“ на място според временните енергийни транзити. Следва закуска на блок маса, след което се отправяме към лифта при хижа Гоце Делчев в Добринище. Поемаме към хижа Безбог, където ни очаква преход към връх Безбог. Това е един от най – високите върхове в Пирин. От тук пред нас ще се открият невероятни гледки.
На този лагер ще има по – големи преходи и съответно по – голямо натоварване. Опита ни показва, че когато човек е правилно мотивиран, може да се справи с всяко предизвикателство. По време на един от Лагерите на Светлината в Рила, трябваше да се качим на най- високият връх на балканския полуостров – Мусала. Бяхме група от 50 човека, в която половината участници не вярваха, че това някога ще им се случи, но все пак успяха. Разбира се, не е необходимо да се качвате до върха, ако това ви притеснява, можете да следвате своето темпо или да разберете дали можете да надскочите страховете си..
Похода продължава към Поповото езеро – то е най-голямото и най-дълбоко езеро в планината, преходът до езерото е сравнително лек и непретенциозен, но за сметка на това изключително живописен.
След обедната почивка продължаваме към Самодивските езера – те са малка група от три езера, част от Поповите езера. Не забравяйте да вземете фотоапарат със себе си или да заредите телефона си, за да заснемете едни от най-красивите езера в Пирин. Името на езерата се свързва с легенда, че през нощта там идват самодиви. Друга легенда разказва, че там е живеела дъщерята на славянския бог Перун.
Самата групова енергия, практиките и медитациите, които ще правим по няколко пъти на ден са достатъчни, за да се освободите от натрупаното напрежение и да посадите семената на мечтите си. Ще изкараме един уникален ден в Пирин планина, който сигурни сме, ще помните дълго. След похода отново ни чака вкусна вечеря на блок маса в хотела ни.

Ден трети – 31 юли

Денят започва със сутрешна йога или друга практика за пробуждане и стабилизиране на физическото тяло. Следва закуска на блок маса и време за отмора за възстановяване на силите. Тук ще имаме време за беседа, специално насочена към нуждите на групата. Ще можете да зададете всички въпроси, които ви вълнуват. След което ще направим медитация „свалена“ на място според временните енергийни транзити.
Програмата продължава с еко пътека и крепостта Ситан Кале, чийто първи обитатели стават траките. Знаете добре, че където е имало траки, има и много високо вибрационни места. Ще изследваме местността, за да разберем себе си.
Продължаваме към Бъндеришка поляна – тук ни чака малък развлекателен комплекс, който включва кула за катерене, стрелбище, игрище за футбол на малки вратички, мини голф, човешки джаги и 400 метрова водна пързалка (най – дългата в Европа). Всички, които усещат, че имат нужда да позабавляват детето в себе си, да си вземат бански.
По време на обяд ще можете да се отпуснете на тучните Пирински поляни и да се насладите на компанията на готини хора.
Продължаваме към Байкушева мура – Тук ще се насладим на величествената природа на Пирин планина и на най-старото иглолистно дърво в България.
На това място ще проведем медитация за свързване на групата и практика за повишаване на увереността в собствените си сили и осъзнаване на тяхната безграничност.
Следва връщане в хотела и включена в пакета вечеря на блок маса.

Ден четвърти – 01 август

Денят започва със сутрешна йога или друга практика за пробуждане и стабилизиране на физическото тяло. Следва закуска на блок маса. След, което ще направим медитация „свалена“ на място според временните енергийни транзити. Програмата продължава с Безимения град, това е уникална местност без аналог в България, както се предполага и от името.
Тук голям интерес представляват откритите скелети с размери около 2.00м, впечатляващият ръст навежда на мисълта, че местността е била населена с тракийското племе Даи. Може би това са онези смели и величествени тракийски войни, описани от Омир, които били привличани за съюзници във войните между гръцките градове-държави. Интересното покрай Безименния град е това, че по време на археологическите разкопки е разкрит прилежащ към храма некропол. Малко след това изпод земята сякаш “изплувал” цял град, разпростиращ се на площ от 25-30 дка. При проучване на намерения материал става ясно, че на това място е кипял живот от около 2500 г.пр. Хр. до 16-17 век. Изказани са предположения, че най-старите обитатели тук са предците на траките.
Прекрасно място за изследване на собственото ни подсъзнание. Траките са били експерти Звездобройци, ще се свържем с тяхната мъдрост и ще почерпим от познанията им.
След това се отправяме към забележителния водопад Свети Никола.
Пътеката е изключително живописна и укрепена с чудни дървени мостчета, сякаш ни пренася в приказен свят и пред нас се изправя красивият водопад висок около 7 метра. Отдолу има малко езерце. Теренът позволява да се приближим максимално до водопада и да се разхладим от пръските му. Водата е най – силният метод за вътрешен детокс. Тук ще направим практика за енергийно прочистване с памук.
След обедната почивка продължаваме към Скалния феномен – Друманови скали. Това изумително място ще напълни душата ви и ще ви помогне да изкарате на повърхността на съзнанието си най – смелите си мечти. Тук ще проведем практика за материализиране на мечтите.

Ден пети – 02 август

Денят започва със сутрешна йога или друга практика за пробуждане и стабилизиране на физическото тяло. Следва закуска на блок маса. След закуска ще направим медитация „свалена“ на място според временните енергийни транзити. Напускане на хотела и отпътуване към красивия водопад Щрокалото. Височината на водопада е около 30 метра, гледката към него е удивителна.
След това се отправяме към небезизвестната църква „Св. св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат“, която е част от 100те национални туристически обекта на България. Легендата разказва, че едни от първите заселници по тези земи са ослепените Самуилови войници, които заради суровата зима спират там своя преход към Рилския манастир. В днешно Добърско те намират лековита вода, която успокоява болките в очите им и те остават, полагайки основите на прочутата Добърска школа за слепи певци. Местните твърдят, че водата помага за очни проблеми и всеки измил лицето си с нея бива излекуван. Това важи и за блокажи от миналото и бъдещето, тук можете да излекувате и подобен род травми.
Накрая, но не на последно място, ще видим и известния иконопис на Иисус в ракета, където ще проведем и беседа за Светлинното тяло на човека Мер Ка Ба и нашата роля в Космоса.
Тук ще проведем последната практика за това свещено пътуване и с топла прегръдка ще си кажем „До следващия път!“.

Цена на пакета: 410 лв

Пакетът включва 4 нощувки на полупансион – закуска и вечеря на блок маса, водач, входовете на забележителности, както и развлеченията в хотела. Влизат още всички екскурзии, сутрешни практики, както и всички медитации, които ще се провеждат по няколко пъти на ден, на всички посещавани от групата места.

За водещия

Пламен Топузов е човек, който работи чрез интуитивно насочване, вижда ясно енергията и има способността да я насочва докато съзнанието се настрои на необходимата честота, за да разреши всеки казус. Пламен е лайф коуч, рейки мастър и сертифициран учител от Школата по Припомняне на Друнвало Мелхизедек (автор на книгата „Древната тайна на цветето на живота“). Основател е на Алхимия на Съзнанието – семинар, помогнал на стотици души в България да открият себе си, също така и на семинара – Чакри – енергийните центрове на Сътворението. Пламен посвещава целия си живот и енергия на връзката с духовния свят и използва наученото, за да помага на хората да открият собствения си път и автентичността си.
Той се е обучавал и от древното изкуство на Кабала, взимал е участие и в церемонии, провеждани в Мексико от древните маи. Живял е с племената Коги и Аюлако в планините Сиера Невада в Колумбия. Продължава обучението си до ден днешен в Бали, Тайланд, Шри Ланка, Камбоджа и други азиатски държави, където изследва енергиите на Сътворението.
Местата са точно определен брой, според нуждите на неколективната ни ДНК.
Целият транспорт е с лични превозни средства, както на всеки лагер и на този ще помогнем на хората от различните градове като ги свържем един с друг.
Записването става с депозит от 100 лв. Депозитът не може да бъде върнат, но може да бъде използван от ваш приятел.
Местата са ограничени!

За записване

*тел. 0895487090;
*съобщение на страницата Амилиус – България;
*имейл на info@amilius.bg.
Очакваме ви с търпеливо вълнение!


Количка

Виж количката


Търси
Количка
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0

Creative Digital Studio - EME.bg