Информация за събитието
Дата: 23.06.2023
Местоположение: Хотел Марант, Созопол
Адрес: Каваци Созопол
Скъпи Пътешественици,
Бързо променящият се свят, за който съзнателно или не сме си мечтаели в миналото е вече тук. Дългоочакваната промяна настъпи, но само и единствено от участието на всеки един от нас зависи колко бързо ще я приемем и адаптираме живота си към нея. Едно от най – добрите места за тренировка е именно край морския бряг. Водата е елементът на приемането и трансформирането на всичко отрицателно, с което ние не можем да се справим. Слънцето – Огънят, е перфектният елемент за зареждане с нови сили, енергия, ентусиазъм и Осъзнаване за равновесието на Сътворението. Това е женската енергия във всеки един от нас, чрез която по време на лагера ще осъществим и много дълбока връзка с подсъзнанието си.
Може би често чувате около себе си: „Какво толкова, пусни се по течението!“ Този израз никак не е случаен и наистина е от огромна важност да се пуснете по течението, но по правилата на Вселената. Това означава да се научите да отпускате контрола и да имате пълно доверие във всичко, което ви се случва Тук и Сега. Иначе казано да отворите сърцата си и да Осъзнаете, че желаната промяна е вече тук и само от нас зависи да я разберем и интегрираме в живота си.
Пускането по течението обаче трябва да се прави от Пробудени хора, които Осъзнават колко е свещен живота и всичко, което се случва във всеки един момент. Точно с такива хора ще бъдете заобиколени на този лагер, за да можете да отпуснете токсичните навици от ежедневието. Няма място за колебание, време е да се опуснете и да започнете да живеете истински пълноценно.
В противен случай само ще чакате и никога няма да сте готови за голямата промяна. Подсъзнателно ще блокирате процеса заради досегашния си горчив опит и навиците, които той е създал. Именно това прави умът – води се от минали преживявания, от навика и с трудност приема всичко ново и следователно зацикля в познатото. Бъдещето ви обаче съвсем не се основава на миналото, бъдещето ви зависи от състоянието ви в този момент, тук и сега, от вашите мисли, емоции, чувства и действия. Именно върху това ще е фокусиран този лагер. Ще ви покажем как да отпуснете нуждата на ума да контролира, как да се свържете с Четирите Елемента на Живота и да се научите да приемате промените в ежедневието си без излишна драма, която само ще разпилява енергията ви.
Да, сами ще ви е трудно да достигнете до тези Осъзнавания, дори може от известно време да се чувствате сякаш около вас цари пълен мрак… но не забравяйте – във Вселената всичко е перфектно свързано и всяко нещо чака своя ред. Както в природата след всяка буря изгрява слънце, така и в нашия живот след всяка промяна настъпва време на по – голяма свобода. Свободата всъщност е умението ни да придвижваме съзнанието си с лекота. Затова ние се променяме, за да бъдем свободни. Остава само да се съберем и да практикуваме!
Сърдечно ви каним на Морски Лагер на Осъзнаването от 23ти до 26ти юни…
ДЕН ПЪРВИ – 23ти юни
Групата се настанява в хотел „Марант“ между 15 – 16 ч. Събираме се на плажа за обединяване на колективната енергия и насочване на вниманието на групата към вътрешния свят, от където ще започне процеса по осъзнаване. Следва медитация за осъзнаване и отпускане.
След обединяването на груповата енергия се отправяме към стария град на Созопол, където ще ви заведем на изключително специално място. Там ще се свържем с Плазмените Същества. За неосъзнатите хора може да звучи невероятно, но Плазмените Същества са високо еволюирали създания, които са живели като нас на повърхността на Земята преди милиони години. Тук ще чуете историята им и ще имате възможност да се свържете енергийно с тях. Медитация с Плазмените Същества за трансформиране и ъпгрейдване на ДНКто.
Следва свободно време за разходка и вечеря в стария град – Созопол.
ДЕН ВТОРИ – 24ти юни
Денят започва с включена закуска, след това тръгваме към Бегликташ.
Това е най – ранното открито досега тракийско мегалитно светилище в Югоизточна Тракия и по Черноморието. Любопитно е, че достъпът до Бегликташ става възможен едва от десетина години насам. Достъпът до мястото е бил забранен както на физическо, така и на духовно ниво, защото не сме били готови да обработим информацията, която се събира на това място от различни точки в нашата Вселена. Това място е било един огромен комплекс в древността. Тук ще прекараме почти цял ден и повярвайте ни, има много какво да видите и усетите. Започваме с беседа от гледна точка на учените и археолозите, a след това ще чуете духовната гледна точка на Пламен за комплекса и тракийските жреци и практики.
Следва медитация за осъзнаване на полярностите и балансиране на мъжката и женската енергия. Траките са били с изключително високо ниво на осъзнаване, както ще се убедите на място.
Те не са делили света на добър и лош и това им е помогнало да въведат равенство между мъжете и жените. Те са били едни от малкото племена, в които мъжете и жените жреци, са работили заедно за добруването на цялото общество. Представете си, че до ден днешен, ние все още се опитваме да постигнем подобен баланс, но хиляди години по – късно, все още е трудно да равнопоставим мъжете и жените. Време е да започнем да си спомняме. Комплексът се разпростира на километри разстояние. Ще се убедите в неговите размери, когато се спуснем през красивата широколистна гора и стигнем до скрития плаж в този прекрасен резерват. Ще изкараме едно невероятно приключение на това място и ще останем…чак до късния следобед. По пътя към скрития залив ще се насладите и на няколко тайни места с невероятни гледки и вълшебна енергия. Тези места са част от комплекса Бегликташ, но непознати на масата.
Завършваме този невероятен ден по изключително автентичен начин, а именно с посещение на замъка „Равадиново“. Това посещение няма да има нищо общо с което и да е друго посещение на замъка. Тук ще чуете невероятната история на посаждането на 5то измерение! Това звучи невероятно, но от устата на Пламен, който е играл физическата роля при посаждането през 2013г, ще чуете една магическа история за Измеренията. От онзи момент Пламен споделя на хората по своите събития, но едва сега започнахме да разбираме. През последните 10 години той разказва как до пролетта на 2020г., 5то измерение трябва да е обхванало цялата планета и че ни предстои невероятна промяна. Ние вече сме свидетели на тази промяна, защото точно това донесе коронавируса за човечеството. Ние вече знаем, че коронавирусът беше тук, за да ни помогне да се отворим за нашето по – висше предназначение и да трансформираме старите енергии в нови. Без значение какво сте чували и дали сте били на това място, той ще ви го покаже по начин, по който не сте вярвали, че съществува. Нашата гледна точка, определя нашата реалност. Ще имаме възможността да сме едни от първите през новото време, които са „поливали“ директно корена на тази енергийна решетка. През 2016г. замъкът Равадиново е определен като най – красивият замък в света. Там ще направим практика за свързване на детето, което живее в нас. То ще ни даде отговор на въпросите, които дори самите ние сме забравили, че някога сме имали.
Връщане в хотела и свободно време за вечеря.
ДЕН ТРЕТИ – 25ти юни
След закуска отпътуване към Малко Търново, където ще посетим гробницата на богинята Бастет и комплекс „Мишкова нива“.
Това е едно от най-любимите места на Пламен в България, защото е мини копие на Атлантида и на Алхимичните нива на Съзнание. Тук той ще ви разкаже надълго и нашироко историята на човечеството и на Атлантида и как Алхимия на Съзнанието се вписва във всичко това. Нагледно ще имате възможността да се убедите във високото ниво на съзнание на древните траки, които са наследили знанията и уменията си от древните Атланти.
„Мишкова нива“ е гробница на същество (по подобие на Исус за нашата раса), дошло от високи нива на съзнание преди повече от 50 000 години, по времето на Атлантида, да обучава атлантите и да ги посвещава в знанията на хората от звездите. Учителят оставя своето физическо тяло в тази гробница след своето отпътуване. Тъй като той е бил на много високо ниво на съзнание, физическото му тяло е лечебно за нас, защото излъчва отрицателни йони. Това място и до днес привлича с енергийната сила, на намиращото се под повърхността на земята тяло на древния учител. Ще направим древна практика за задвижване на енергийните полета в нас.
След това се отправяме към Гробницата на Бастет, която е само на няколко километра от Мишкова Нива. Бастет или Жената Котка, е добре известна със своите легенди на всички пробудени българи. Пламен ще ви разкаже за известната история по нов и изключително увлекателен начин, но историята за неговата среща с Богинята и пътуването му сред звездите, ще ви помогне да осъзнаете колко сме ценни българите.
На място ще се свържем с това високо еволюирало древно същество от расата на Хаторите. Енергийната среща с богинята Бастет е винаги изключително въздействаща и трансформираща за всички нехармонични навици. Медитация с Богинята и получаване на енергийни подаръци от нея.
Връщане в хотела в късния следобед, свободно време за плаж и вечеря.
Ще организираме за групата последна вечер на терасата на хотела.
Имаме възможност да изкараме времето заЕдно с вкусни гозби в лежерна обстановка, споделяйки преживявания и наслаждавайки се на прекрасните юнски вечери край българското Черноморие.
ДЕН ЧЕТВЪРТИ – 26ти юни
Сутринта ще проведем медитация, която ще бъде свалена на момента като послание за групата. Закуска и свободно време за плаж. На плажа можем да беседваме върху преживяното през четирите дни. Ще имате възможност да зададете въпросите си и да получите отговор от Акашовите Записи.
Важно е да осъзнаете, че обратна връзка е част от подкрепата и споделянето на физическите и енергийни преживявания. По този начин заявявате на Вселената какво сте осъзнали и то ще остане да вибрира и да променя още дълго време във вас. От друга страна, слушайки отзивите на другите участници, вие допълвате своята гледна точка. Колкото по – обширна е гледната ви точка, толкова по – ясно виждате голямата картина. А когато гледате отвисоко, всички човешки проблеми и неволи, изглеждат незначителни. Тогава осъзнавате, че животът е едно пътешествие, посветено на Любовта.
За водещия:
Пламен Топузов е човек, който работи чрез интуитивно насочване, вижда ясно енергията и има способността да я насочва, докато съзнанието се настрои на необходимата честота, за да изправи деформациите на съзнанието или да разреши всеки един казус. Пламен е водещ, лектор, писател, лайф коуч, рейки мастър и инфлуенсър, който е помогнал на много хора да намерят пътя към себе си. Основател е на системата Алхимия на Съзнанието. Книгата и семинарът „Алхимия на Съзнанието“ са помогнали на стотици души в България да открият себе си. Той е автор на още десет семинара, които „сваля“ от Вселенската Информационна Банка – Акашовите Записи, за да помогнат на хиляди в търсенето на вътрешната светлина. Пламен посвещава целия си живот и енергия на връзката с духовния свят и използва наученото, за да помага на хората да открият собствената си божествена автентичност.
Той се е обучавал и от древното изкуство на Кабала, взимал е участие и в церемонии, провеждани в Мексико от древните маи. Живял е с племената Коги и Аюлако в планините Сиера Невада в Колумбия. Единайсетте му посещения в Бали и работата с Хинду учителите му помагат да осъзнае свое прераждане в древна Индия и да продължи вечната мрежа на енергиен обмен, която съществува по Цялата Земя, но е най – развита именно в Бали.
Продължава обучението си до ден днешен в Тайланд, Шри Ланка, Камбоджа и други държави по целия свят, където изследва енергиите на Сътворението до наши дни.
Местата са ограничени!
Пакетът включва:
-3 нощувки със закуски и една гала вечеря в хотел „Марант“ на Каваците;
-Безплатен паркинг;
-Всички практики и медитации;
-Входове на забележителностите;
Целият транспорт е с лични превозни средства, както на всеки лагер и на този ще помогнем на хората от различните градове като ги свържем един с друг, за да пътувате с минимален брой превозни средства.
В нашето бъдеще ние сме заедно, всичко, което трябва да направите е да си спомните.
За този лагер не ви трябва някаква специална подготовка, нито определени познания, всичко, което е нужно е просто да последвате интуицията си – гласът на душата. Това приключение може да ви послужи като регресия, чрез която да си спомните своята Божествена автентичност и работейки с инструментите, които ще получите, да започнете да се връщате към своята най – добра версия.
Процесът по издигане на съзнанието се случва както на колективно, така и на индивидуално ниво. Така че всеки, който почувства, че е узрял за това приключение, е добре дошъл. Философията ни е, че зачитането на свободната воля е основен Вселенски закон, ще помогнем на всеки, който пожелае да се почувства част от едно голямо цяло и по този начин да започне своето духовно изцеление. Толерантни сме към решението на всяка душа да изследва Сътворението по своя уникален начин.
За записване и повече информация:
📲 тел. 0877786900; 0885552568
👉пишете на фейсбук страницата Амилиус – България
📩 имейл на info@amilius.bg.
Очакваме магическото ни пътешествие с търпеливо вълнение…


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0