Информация за събитието
Дата: 09.09.2021
Местоположение: хотел "Мирамар" Созопол
Адрес: Каваци, Созопол
Уебсайт : https://miramarhotel.bg/
Събитие: https://www.facebook.com/events/986957055179045

Морски Лагер на Светлината Созопол

09-13 септември

 

Скъпи Пътешественици,

Бързо променящият се свят, за който съзнателно или не, сме си мечтаели в миналото е вече тук. Дългоочакваната промяна настъпи, но само и единствено от участието на всеки един от нас зависи колко бързо ще я приемем и адаптираме живота си към нея. Едно от най – добрите места за тренировка е именно край морския бряг. Водата е елементът на приемането и трансформирането на всичко отрицателно, с което ние не можем да се справим. Също така чрез нея можем да осъществим и много дълбока връзка с подсъзнанието си. Може би често чувате около себе си: „Какво толкова, пусни се по течението!“ Този израз никак не е случаен и наистина е от огромна важност да се пуснете по течението на Вселената.

Това означава да се научите да отпускате контрола и да имате пълно доверие във всичко, което ви се случва Тук и Сега. Иначе казано да отворите сърцата си за промяната. Пускането по течението, обаче трябва да се прави от пробудени хора, които осъзнават колко е свещен живота и всичко, което се случва във всеки един момент. Точно с такива хора ще бъдете заобиколени на този лагер, за да можете да отпуснете токсичните навици от ежедневието. Няма място за колебание, време е да се опуснете и да започнете да живеете истински пълноценно. В противен случай само ще чакате и никога няма да сте готови за голямата промяна.

Подсъзнателно

ще блокирате процеса заради досегашния си опит и навиците, които той е създал, защото именно това прави умът – води се от минали преживявания, от навика и с трудност приема всичко ново. А вашето бъдеще съвсем не се основава на миналото ви, бъдещето ви зависи от сегашното ви състояние, от вашите мисли, емоции, чувства и действия в този момент, тук и сега. Именно върху това ще е фокусиран този лагер. Ще ви покажем как да отпуснете нуждата на ума да контролира, как да се свържете с Четирите Елемента на Живота и да се научите да приемате промените в живота си без излишна драма, която само ви изпива енергията.

Да, може да ви е трудно да допуснете промяната в живота си, може за известно време да се чувствате сякаш около вас цари пълен мрак… но не забравяйте – във Вселената всичко е перфектно свързано и всяко нещо чака своя ред. Както в природата след всяка буря изгрява слънце, така и в нашия живот след всяка промяна настъпва време на по – голяма свобода. Свободата всъщност е умението ни да придвижваме съзнанието си с лекота. Затова ние се променяме, за да бъдем свободни. Остава само да се съберем и да практикуваме!

ДЕН ПЪРВИ – 09ти септември

Групата се настанява в хотел „Мирамар“ около 16 – 17 ч. Събираме се на плажа за обединяване на колективната енергия на групата и насочване на вниманието към вътрешния свят. Свободно време за плаж. Включена в пакета вечеря на блок маса. Времето за вечеря прекарваме в лежерна обстановка, споделяйки преживявания и наслаждавайки се на топлите септемврийски вечери край българското черноморие. Покрай хотела преминава влакче и по желание може да се направи разходка до прекрасният Созопол.

ДЕН ВТОРИ – 10ти септември

Сутринта започваме деня със сутрешна практика според моментните енергийни транзити и нуждите на групата. След закуска на блок маса тръгваме към Бегликташ. Това е най – ранното открито досега тракийско мегалитно светилище в Югоизточна Тракия и по Черноморието. Любопитно е, че достъпът до Бегликташ става възможен едва от десетина години насам. Достъпът до мястото е бил забранен както на физическо, така и на духовно ниво, защото не сме били готови да обработим информацията, която се събира на това място от различни точки в нашата Вселена. Практическа медитация за балансиране на полярностите (мъжка и женска енергия).

Траките са били на изключително високо ниво на съзнание (както ще се убедите на място). Те не са делили света на добър и лош и това им е помогнало да въведат равенство между мъжете и жените. Те са били едни от малкото племена в които мъжете и жените жреци са работили заедно за добруването на цялото общество. Представете си, че до ден днешен ние все още се опитваме да постигнем подобен баланс, хиляди години по – късно. Време е да започнем да си спомняме. Комплексът се разпростира на километри разстояние. Ще се убедите в неговите размери, когато се спуснем през красивата широколистна гора и стигнем до скрития плаж в този прекрасен резерват. Ще изкараме едно невероятно приключение на това място и ще останем…чак до вечеря. Връщане в хотела и свободно време за вечеря.

ДЕН ТРЕТИ – 11ти септември

Сутринта имаме сутрешна практика, съобразена с моментните енергийни транзити и необходимостта на групата. Закуска, свободно време за плаж. По обяд тръгваме към Созопол, където ще имате възможност за посещения на мощите на „Свети Йоан Кръстител“. Разходка през митичния древен град и отправяне на специално място за медитация на созополските скали. Там ще направим връзка с много древен лемурийски град, съществуващ близо до Созопол, но все още в дълбините на човешкото подсъзнание. Там ще помолим Възнесените учители да ни осигурят достъп до древния град и всеки ще получи подарък, който му е необходим, за да се справи с всичко, което го спира да се развива.

Време за обяд и пазаруване на сувенири, ръчно изработени бижута, кристали и антики.
След това се отправяме към замъка „Равадиново“, където през 2013г беше посадено семето на 5то измерение. От тогава споделям на хората, че до пролетта на 2020г 5то измерение трябва да е обхванало цялата планета. Ние вече сме свидетели на тази промяна, защото точно това донесе коронавируса за човечеството. Ние вече знаем, че Корона Вируса е тук, за да ни помогне да се отворим за нашето по – висше предназначение и да трансформираме старите енергии в нови. Без значение какво сте чували и дали сте били на това място, аз ще ви го покажа по начин, по който не сте вярвали, че съществува. Нашата гледна точка, определя нашата реалност. Ще имаме възможността да сме едни от първите през новото време, които са „поливали“ директно корена на тази енергийна решетка. През 2016 г замъкът Равадиново е определен като най – красивият замък в света. Там ще направим практика за свързване на детето, което живее в нас. То ще ни даде отговор на въпросите, които дори самите ние сме забравили, че някога сме имали. Връщане в късна надвечер в хотела. Включена в пакета вечеря.

ДЕН ЧЕТВЪРТИ – 12ти септември

Сутринта ще се проведе сутрешна практика, съобразена с моментните енергийни транзити. След закуска ранно отпътуване към Малко Търново, където ще посетим гробницата на богинята Бастет и комплекса „Мишкова нива“. Гробницата на Бастет е добре известна със своите легенди на всички пробудени българи. На място ще се свържем с това Високо еволюирало древно същество от расата на Хаторите. Енергийната среща с богинята Бастет, е винаги изключително въздействаща и трансформираща всички нехармонични навици.

„Мишкова нива“ е гробница на същество, дошло от високи нива на съзнание преди повече от 50 000 години, по времето на Атлантида, да обучава атлантите и ги посвещава в знанията на древните раси. Учителят оставя своето физическо тяло в тази гробница след своето отпътуване. Тъй като той е бил на много високо ниво на съзнание, физическото му тяло е лечебно. Това място и до днес привлича с енергийната сила на намиращото се под повърхността на земята тяло на древния учител. Тук ще ви покажа нагледно трансформиращата сила на Алхимия на Съзнанието. Ще направим древна практика за задвижване на енергийните полета в нас.

Връщане в хотела в късния следобед, свободно време за плаж. Включена в пакета вечеря на блок маса.

ДЕН ПЕТИ – 13ти септември

Сутринта ще проведем медитация, която ще бъде свалена на момента като послание за групата. Закуска на блок маса и свободно време за плаж. На плажа можем да беседваме върху преживяното през четирите дни, ще имате възможност да зададете въпросите си, за да ги обсъдим. Важно е всеки да даде обратна връзка, защото така заявявате на Вселената какво сте осъзнали и то ще остане по – дълго време във вас. От друга страна, слушайки отзивите на другите участници, вие допълвате своята гледна точка. Колкото по – обширна е гледната ви точка, толкова по – ясно виждате голямата картина. А когато гледате отвисоко, всички човешки проблеми и неволи, изглеждат незначителни. Тогава осъзнавате, че животът е едно пътешествие, посветено на Любовта.

 

За водещия

Пламен Топузов е човек, който работи чрез интуитивно насочване, вижда ясно енергията и има способността да я насочва, докато съзнанието се настрои на необходимата честота, за да разреши всеки казус. Пламен е водещ, лектор, писател, лайф коуч, рейки мастър и инфлуенсър, който е помогнал на много хора да намерят пътя към себе си. Основател е на системата Алхимия на Съзнанието. Книгата Алхимия на Съзнанието, както и семинара са помогнали на стотици души в България да открият себе си. Пламен посвещава целия си живот и енергия на връзката с духовния свят и използва наученото, за да помага на хората да открият собствената си автентичност. Той се е обучавал и от древното изкуство на Кабала, взимал е участие и в церемонии, провеждани в Мексико от древните маи. Живял е с племената Коги и Аюлако в планините Сиера Невада в Колумбия. Продължава обучението си до ден днешен в Бали, Тайланд, Шри Ланка, Камбоджа и други азиатски държави, където изследва енергиите на Сътворението.

 

Цена на пакета 450лв

Депозит от 100лв ви гарантира място. Депозитът не може да бъде върнат, но може да се ползва от ваш приятел.
Местата са ограничени!
Пакетът включва:
4 нощувки със закуски и вечери на блок маса в хотел „Мирамар“
Ползване на външен басейн
Безплатен паркинг
Всички практики и медитации
Входове на забележителностите

Целият транспорт е с лични превозни средства, както на всеки лагер и на този ще помогнем на хората от различните градове като ги свържем един с друг, за да пътувате с минимален брой превозни средства.

В нашето бъдеще ние сме заедно, всичко, което трябва да направите, е да си спомните.

На лагера може да вземат участие и хора, които не са били на предните събирания. Процесът по издигане на съзнанието се случва както на колективно, така и на индивидуално ниво. Така че всеки, който почувства, че е узрял за това приключение, е добре дошъл. Философията ни е, че зачитането на свободната воля е основен Вселенски закон, поради тази причина нито една от практиките или екскурзиите не е задължителна. Толерантни сме към решението на всяка душа да изследва Сътворението по своя уникален начин.

 

За записване

* пишете на лично съобщение на страницата Амилиус – България

* телефон 0895487090

*имейл на info@amilius.bg

Очаквам ви с търпеливо вълнение!

Пламен Топузов

 


Местоположение на събитието


Количка

Виж количката


Търси
Количка
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0

Creative Digital Studio - EME.bg