Информация за събитието
Дата: 07.04.2024
Всички осъзнаваме рано или късно, че промените са неизменна част от живота. Свикнали сме да вярваме, че се случват неочаквано и зависят от някаква външна сила, без да се замисляме много кой е вътрешният фактор, който ги активира. Това, което ни вкарва в кръговрата на проблемите е, че ние чакаме промяната да започне отвън. И отлагаме до последно, чакайки да се случи някакво чудо. Промяната обаче винаги започва отвътре, от място в нашето подсъзнание наречено Нисшият Аз. Това осъзнаване е най – голямото чудо, което всеки от нас може да направи за себе си.
Семинарите са създадени с цел да ви помогнат да извършите в защитена среда трансформациите, от които душата ви има нужда. Преди се вярваше, че най – важното е човек да инвестира в материални придобивки, с които да опита да постигне вътрешен мир, сигурност и хармония. Това време обаче отмина, защото мнозина без успех опитаха да намерят навън това, което е центрирано вътре. Практиката и множеството променени животи на хора, които инвестират в себе си, доказва, че това е най – голямата, важна и животопроменяща инвестиция. Няма го голямо чудо от това да излекуваме сами себе си, чрез свързвaне с Нисшият Аз. Променяйки начина си на мислене, посаждате семена за промяна на цялостния начин на живот.
Този семинар ще ви помогне да разберете:
✅️ Какъв е избора на душата ни?;
✅️ Какво е нисшият Аз?;
✅️ Каква е разликата с висшият Аз?;
✅️ Защо е важно да се свържем с тази част от себе си?;
✅️ Как да излекуваме и приемем миналото си?;
✅️ Какво е най голяма тайна на нисшият Аз?;
✅️ Как прошката ни променя?;
✅️ Защо Любовта към себе си е от фундаментално значение за постигането на нашите мечти?;
Няма начин да избегнем изживяването на всички свои страхове и потиснати емоции. Това ще се случи в този живот или в следващия, тъй като в повечето случаи това са енергийни блокажи от нашето детство и няма как просто да се изпарят. Колкото повече отлагаме, толкова по – трудно става. Така че по – добре ние да си изберем кога и как да се изправим срещу тях, от колкото живота да ни го налага, защото всички сте изпробвали този метод и добре знаете, че е изключително тежък. Поемете нещата в свои ръце сега, за да облекчите живота си в близко бъдеще.
Продължаването напред е възможно само като насочите вниманието си навътре и се научите как да се справяте със своите личностни деформации, получени от минали преживявания. Сега е моментът да започнем да проявяваме в материалния свят всички знания и умения, които трупахме през последните години в духовния, за да стигнем до жадувания баланс.
Присъединете се към нас на този Онлайн семинар на 07.04.2024г. и вярвам, че заедно можем да се научим да въвеждаме необходимите настройки, за да започнете изграждането на един нов и пълноценен по всички критерии живот.
ЦЕНА: 100лв;
Събитието ще се проведе чрез платформата ZOOM, линк с инструкции ще получите няколко дни преди семинара по имейл.
За записване и повече информация:
📲 тел. 0877786900
👉пишете на фейсбук страницата Амилиус – България
📩 имейл на info@amilius.bg.
Очакваме ви с търпеливо вълнение…


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0