Информация за събитието
Дата: 09.05.2024
Местоположение: City Avenue Sofia
Адрес: ул. „Осогово“ 49, 1303 Център София
Телефон: 359 700 42 800
Уебсайт : https://www.hotelcityavenue.com/
Скъпи алхимици, с удоволствие Ви съобщаваме за нови дати за семинара „Пробуждане на Озареното Сърце“ през месец май – 09.05 – 12.05.2024г. по Друнвало Мелхизедек с водещ Пламен Топузов, лицензиран учител от „Школата по Припомняне“ на Друнвало.
Присъединете се към нас на 4 – дневното магическо пътешествие „Пробуждане На Озареното Сърце“, световно известният семинар на Друнвало Мелхизедек – автор на „Древната Тайна на Цветето на Живота“, „Да Живееш в Сърцето“, „Змия на Светлината“, познати книги в духовните среди по целия свят, книги издадени в повече от тридесет държави. Този семинар беше върнат на човечеството в оригиналния си вид през 2011 година, когато според Възнесените учители, ние вече бяхме готови да активираме Мер Ка Ба (светлинното тяло) чрез долната сърдечна чакра посредством вибрацията на безусловна Любов.
Човечеството е готово да премине от полярната реалност на мозъка към Единството на Сърцето. През 2023 година настъпва моментът за вглеждане в себе си в дълбочина и за радикална промяна на личностните деформации. Сега е шансът за най – дълбоко и пълноценно израстване и трансформиране на всички свои аспекти, изпаднали в крайност по една или друга причина, но за това е необходимо да се научите да поемате отговорност за своите мисли, чувства, емоции и действия. Всичко до сега беше просто подготовка за периода, който настъпва. Очакваме Ви за сътворим заедно една прекрасна реалност! Доверете се на своите чувства, ако те ви шепнат, че сте готови да преминете към тази последна и най – важна фаза на Възнесението. То вече започва с пълна сила и вие знаете, че пътя, който сте следвали е довел до това, което сте търсели.
Ето и някои от акцентите на семинара:
✅Теории, практики и упражнения за балансиране на мъжката и женската енергия;
✅Лечебни кръгове за изчистване на емоционални и ментални травми и освобождаване от негативни енергии;
✅Танци, практики и медитации, които ще ви подготвят за навлизане в Свещеното Пространство На Сърцето;
✅Отваряне на Третото Око посредством алфа вълни, създадени след обмяна на сексуалната енергия между сърцето и мозъка;
✅Активиране на лъчите около главата и ореола, който преди е бил привилегия само за Светците;
✅Опознаване на Свещеното Пространство на Сърцето, което съдържа личните Акашови записи на душата;
✅Намиране на входа към Миниатюрното Пространство На Сърцето, в което връзката с Висшата ви същност и Създателя е най – пряка;
✅Перманентно активиране на Мер Ка Ба ( светлинното тяло) чрез сърцето;
✅Припомняне на знанието за създаване на външна Мер Ка Ба.
Семинарът е създаден, за да направи три главни неща:
1.Да ви пробуди и да си спомните кои сте всъщност;
2.Да си припомните как всичко е създадено чрез сърцето –от атоми до хора, до съзвездия, галактики и цялата Вселена, и каква е нашата роля във всичко това;
3.Да си спомним и най – вече осъзнато да сътворим и да заживеем чрез вибрацията на Любовта една нова реалност на хармония с Майката Земя и Създателя.
Препоръчително за семинара е да се прочетат някои от книгите на Друнвало Мелхизедек: „Да живееш в сърцето“ , „Цветето на живота“ 1 и 2 част , „Змията от Светлината“. Разбира се, не е нужна някаква специална подготовка, четейки тези редове вие вече сте стигнали, до където трябва.
Просто трябва да се вслушате в сърцето си и да проявите кураж, за да го последвате. Очакваме ви с отворени обятия, за да прекараме едни интензивни 4 дни заедно в уютна обстановка на медитационни центрове из цяла България под ръководството на Възнесените Учители и закрила на най – чиста вибрация на Любовта и Светлината.
Ще ви бъдат дадени специални маски, които са нужни за активиране на Третото Око (епифизата) . Първият ден семинарът започва от 10:00ч и продължава до 18ч. Всички останали дни продължителността е от 09:00 до 18:00 часа , затова чувствайте се свободни да донесете с вас всичко, което ще ви предразположи да почувствате уюта на домашната обстановка (лични термосчета за вода и чай, комфортни дрехи, одеяла и приспособления).
Локация: Хотел Сити Авеню
Адрес: гр.София, ул. Осогово 49
За записване и повече информация:
*тел. 0877786900; 0885552568;
*пишете на страницата Амилиус – България;
*имейл на info@amilius.bg.
В Единство и Хармония.

Местоположение на събитието


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0