Информация за събитието
Дата: 09.10.2021
Местоположение: City Avenue Sofia
Адрес: Osogovo 49 Sofia
Уебсайт : https://www.hotelcityavenue.com/

Семинар Алхимия на Съзнанието – втора част – 09-10.10.2021г.

Четирите елемента на живота

Системата Алхимия на Съзнанието е система за трансформация на човешкото съзнание. В древността алхимиците са взимали нещо евтино, например метал олово и са го трансформирали в нещо доста по-скъпо, като например злато. Най-великата алхимия е алхимия за трансформация на съзнанието. Има четири основни нива на съзнание. В първа част на Алхимия на Съзнанието разглеждаме подробно първите две от четирите нива – мъжката и женската енергия, плюса и минуса, доброто и злото, как те резонират в нас и как ние резонираме на света чрез тях. Второто ниво на подсъзнание е именно четирите елемента.

Във втората част на Алхимия на Съзнанието

навлизаме още едно ниво по – навътре в подсъзнанието и

  • ще разгледаме тъмните и светлите страни на четирите елемента;
  • как да боравим с тях;
  • как да ги използваме в ежедневието за трансформация на своето съзнание;
  • как да открием своите най-дълбоки травми и страхове;
  • как да открием това, което ни подтиска най-много в дълбочина и как да се излекуваме;
  • какво причинява най-голямата травма на човека – самотата;
  • как да се справим с всичко това;
  • как да трансформираме своите слаби места;
  • как да ги превърнем в силни, за да могат да ни послужат в ежедневието и във всички сфери на живота – връзки и взаимоотношения с близки и любими хора, семейство, приятели, кариера;
  • как да постигнем всички мечти, които някога сме желали.

Накрая ще разгледаме последното ниво на съзнание

на мястото, на което се свързваме с цялото и на мястото, на което всичко, което Е и ние, ставаме едно цяло. На това място няма добро, няма зло, всичко е такова, каквото е. Това е най-сложното ниво на съзнание за разбиране от човешка гледна точка и ние ще положим едни стабилни основи във всеки един от вас, за да може да разбере това последно ниво на съзнание, на което са стигали хора като Буда и като Исус, който от нищото е творил хляб и е превръщал водата във вино. На това място ние можем да творим абсолютно всичко в своя живот, което пожелаем.

Присъединете се към нас, за да изследваме заедно дълбините на подсъзнанието, да трансформираме съзнанието си чрез Алхимията на Съзнанието и да сътворим един нов по-прекрасен свят. На семинар Алхимия на Съзнанието – втора част могат да участват само алхимици, преминали Алхимия на Съзнанието – първа част.

Семинарът ще се проведе в залата на хотел Сити Авеню в София. Ако нямате възможност да присъствате на място, може да се свържете с нас и да заявите своето желание за участие онлайн. При сформиране на група от минимум 10 човека, семинарът ще бъде излъчен и на живо онлайн.

За записване и повече информация

Очаквам срещата ни с търпеливо вълнение !


Количка

Виж количката


Търси
Количка
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0

Creative Digital Studio - EME.bg