Информация за събитието
Дата: 17.10.2021
Местоположение: City Avenue Sofia
Адрес: Osogovo 49 Sofia
Уебсайт : https://www.hotelcityavenue.com/
Събитие: https://www.facebook.com/events/1026409574844637/

Тя и Той в Синхрон

Знаете ли, че над 80% от връзките в днешно време завършват с раздяла? Имате ли представа, че основната причина за това е, че хората не осъзнават, че мъжът и жената гледат на света по два тотално различни начина? От момента, в който душата се е отделила от единния божествен източник, ние винаги търсим своята половинка. Мъжете търсят своята жена, жените търсят своя мъж. Когато срещнем човека отсреща, с когото влизаме във връзка, ние автоматично започваме да се опитваме да го променяме, според своя собствен образ и подобие, без да осъзнаваме, че той е едно перфектно огледало за нас. Повечето хора дори не подозират, че опознавайки, разбирайки и изследвайки огледалото в дълбочина, можем да получим отговорите за нас самите. Имаме нужда от противоположната страна, не за да я моделираме както ни е удобно, а за да я използваме и да разберем себе си в дълбочина.

Мъжът и Жената

са две вселени, които се проявяват във физическия свят по коренно различен начин, дори говорят на тотално различен език. Само и единствено, ако започнем да разбираме езика на противоположния пол, тогава ще бъдем щастливи. Точно както в началото на живота, за да се научим да четем, ние първо учим азбуката. Във взаимоотношенията между мъжа и жената, трябва да използваме същия подход, за да опознаем нашия партньор, за да разберем всички негови копнежи и желания и да изградим една перфектна връзка, ние трябва да изучим езика на противоположната страна.

В този семинар ние ще ви запознаем с азбуката на мъжката и женската енергия, за да може използвайки я в своето ежедневие, да откриете или да изградите своите перфектни взаимоотношения и не само да спасите, но и да повдигнете връзката си на едно ново ниво.

По време на това събитие ще научите как да

 • Започнете нова връзка, без да прехвърляте порочни модели от старата;
 • Привлечете правилния партньор;
 • Впечатлите и задържите вашето перфектно отражение;
 • Разбирате, когато ви говорят на противоположния език;
 • Чувате партньора си, а не просто да слушате;
 • Разбирате нуждите и желанията на отсрещната страна;
 • Използвате всичко, което ви дразни в партньора, за да коригирате себе си;
 • Давате на партньора това, от което той има нужда във всеки един момент;
 • Рестартирате връзката и да отворите нова страница;
 • Разкриете себе си пред партньора си, без това да ви наранява;
 • Изградите едни хармонични взаимоотношения;
 • Връзката ви да бъде пример за подражание и вдъхновение.

Тя и Той в Синхрон

ще ви даде един нов поглед върху взаимоотношенията между мъжа и жената. Това е знание, което ще ви помогне да разберете противоположния свят, да заздравите своята връзка и да се слеете в една божествена синхронност, в която двамата да изградите своя собствен перфектен свят, в който вашият дом да бъде вашата крепост и света да бъде място за игра и творение на тази перфектна връзка. Това не е просто семинар, това е едно специално събитие за задълбочено изучаване на същността и принципите, по които работи съзнанието на мъжа и жената.

Основателите, лекторите и водещите на това събитие Магдалена и Пламен, вярват, че това обучение ще ви помогне да намерите пътя към изграждането на една съвършена връзка. Те са вложили много знание, енергия и ще ви дадат ключови примери, за да може, присъединявайки се към тях, да извлечете най-ценното за вас, да го приложите в живота си и да постигнете желаните резултати. За това събитие не ви трябва някаква специална подготовка, нито определени познания, всичко, което е нужно е просто да последвате интуицията си и да имате желание за промяна.

За записване и повече информация

Готови ли сте за връзката на мечтите си ?


Количка

Виж количката


Търси
Количка
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0

Creative Digital Studio - EME.bg