Информация за събитието
Дата: 04.02.2023

СЕМИНАР НА ЖИВО ВЪВ ВАРНА

ДАТА: 04-05.02.2023

ОТ 10 ДО 18Ч

 

Отключи потока на изобилието

„13-те Чакри Енергийните Центрове на Сътворението“ е семинар, който ще ви преведе по нов начин възможно най – старото знание за основните 13 нива на енергийните центрове, които съществуват във всеки един от нас. Тези енергийни центрове се намират вътре в тялото ни и в зависимост от тяхното състояние, ние възприемаме светa по различен начин. Всичко вътре и около нас зависи от Чакрите. Дори небето е синьо, тревата е зелена, а листата през есента жълти заради чакрите. Енергията кундалини, която тръгва от кръста и се движи нагоре има за цел да активира чакрите, но често те са запушени поради различни преживявания и това пречи на човек да разкрие пълния си потенциал.

В перфектния случай всички тези 13 чакри са отворени вътре във вас, но са затворени или филтрират външния свят. Енергията между тях трябва да тече свободно и тогава човекът ясно осъзнава и изживява себе си като Творец на собствената си реалност. В действителност обаче много често някои от тези центрове са замърсени, поради емоционални или ментални блокажи, поради силно чувство на страх, вина или притеснение. Тогава настъпва дисбаланс в мислите и емоциите, а от там и в думите и действията. Човек започва да изпитва огромен вътрешен хаос и губи способността си да бъде автентичен. Тоест да изживява себе си като Творец във всеки един момент.

Първата стъпка към осъзнат живот е знанието, затова и е изключително важно да научите какво точно са и как работят вашите основни енергийни центрове. Не е възможно да извлечете най – доброто от тях, ако нямате ясното знание и осъзнаване за тяхното местонахождение и функции. 13 – чакрената система е най – древната египетска система, позната на света до този момент. Знанието, което ще получите е от възможно най – чистия извор, а техниките на семинара са пригодени така, че максимално бързо и лесно да ви доведат до видими резултати в ежедневния живот. Всяка голяма промяна започва само с една крачка.

Направете крачката към този семинар и ще разберете още:

 • Историята на сътворението и кой е Амилиус;
 • Историята на чакрите – от къде идват, защо ги има, как да се свържем с тях;
 • Защо 13-чакрена система, проследяване на връзката назад до древността;
 • Опознаване на различните чакрени системи;
 • Как да се свържете с органите си и да ги лекувате енергийно;
 • Какво са нисшият и висшият Аз и как да се свързвате с тях;
 • Египетска 13 – чакрена система и връзката с реката Нил и Пирамидите;
 • Концепция на седем чакрената система (7+1);
 • Как да отблокирате и зареждате чакрите;
 • Енергиен вампиризъм – как да го разпознаваме плюс медитация за овладяване;
 • Различните версии на сътворението и огледалното им проявление в нас;
 • Каква е разликата между 7 и 13 Чакрена Система;
 • Методи за изчистване и зареждане на чакрите.

За този семинар не ви трябва някаква специална подготовка, нито определени познания, всичко, което е нужно е просто да последвате интуицията си – гласът на душата. Всичко, от което имате нужда, е вече във вас и единственият минус, е амнезията, която получавате след навлизането в гъстотата на 3 – то измерение, което е свързано с първа или коренна чакра. Тъй като душата е много лека и фина, на влизане в суровия енергиен материал – его, се изтриват всички спомени от предните опитности. Този семинар може да ви послужи като регресия, чрез която да си спомните своята Божествена автентичност и работейки с инструментите, които ще получите, да започнете да се връщате към своята най – добра версия. Чакрите са копия на енергийните центрове на цялото сътворение, тяхното опознаване е от първостепенна важност за адаптацията на вашето съзнание към бързопроменящата се реалност на Земята.

Чакрите са моста на вечността, по който сме забравили как да се придвижваме осъзнато, време е да започнете да си спомняте. Вярваме, че всеки човек е тук, за да допринесе със своята уникалност за развитието на един красив и хармоничен свят. Нашата мисия е да ви навигираме по пътя към Източника, докато вие преоткриете светлината си по нов начин. Заедно полагаме основите, вие решавате какво да изградите.

Кой е Пламен Топузов?

Името ми е Пламен Топузов и съм консултант по самоусъвършенстване, ментор, автор на книгата Алхимия на Съзнанието и мотивационен гуру. Моето духовно обучение започна от небезизвестния Друнвало Мелхизедек, учител по кабала Катрин Шейнбург, както и от шамани и старейшини от различни точки на света. Обучавал съм се и съм изследвал съзнанието в цяла Европа, Бали, Шри Ланка, Тайланд, Куала Лампур, Камбоджа, Хонконг, живял съм с племената коги и ауако в Колумбия, участвал съм в духовни практики с някои от старейшините на великите Маи в Юкатан – Мексико. За последните 8 години моите семинари и лагери в България са посетени от хиляди българи. Водил съм ритрийти в Бали, Мексико и Тайланд. Книгата Алхимия на Съзнанието, излезе от печат през март 2021г и първият тираж е почти изчерпан. Създал съм двайсет авторски медитации, които са продадени в стотици копия и вярвам, че денят на много българи започва именно с тях.

ЗА ЗАПИСВАНЕ:

 • пишете на лично съобщение на страницата Амилиус – България;
 • телефон 0877786900; 0885552568;
 • имейл на info@amilius.bg.

Очакваме срещата ни с търпеливо вълнение…


Количка

Виж количката


Търси
Количка
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0