Информация за събитието
Дата: 09.04.2023
Местоположение: ОНЛАЙН
Вярвате или не, зодиите започнаха да навлизат навсякъде в нашия живот и все повече и повече хора говорят за тях. На Запад, в Америка например това знание се развива от години, но тепърва навлиза в ежедневието ни в България. Напоследък, обаче все по-често започва да се говори за зодии по телевизията и радиото, в магазина, по кафетата и като цяло на всякакви места.
Повечето знания за зодиите обаче са доста елементарни и хората ги асоциират с показване на графика по телевизията, която им казва колко звездички имат различните зодии за преживявания през деня. Това е изключително повърхностно знание, все едно да преценяваме за целия космос само по луната, защото я виждаме най-близо до нас.
Това би било много лекомислено и несериозно. Зодиите са едно огромно и дълбоко знание. Те управляват целият ни живот, като се проявяват по много различни начини.
Те се проявяват и в дълбочина в нашето подсъзнание. Това е основната разлика между това как хората възприемат сътворението.
Различните нива на съзнание, които ще бъдат подробно обяснени по време на семинара.
Зодиите са всъщност четирите елемента – земя, вода, огън и въздух, които се проявяват по три различни начина като мутабелни, фиксирани и кардинални. Това е втората основна информация, която ще получите и която ще ви помогне да „прогледнете“ и осъзнаете много за себе си и близките ви.
Не е нужно да учите години, за да разберете как работи Зодиака.
В рамките на три часа ще получите достатъчно информация, която ще можете да разберете и приложите в ежедневието си. Не осъзнавате ли колко информация трупате на последък и колко малко от нея всъщност прилагате?
Време е да започнете да възприемате концентрирана информация, която ще ви бъде полезна тук и сега в ежедневието. Това е пътя към 5то измерение. Тук знанията са приложими и могат да ви окажат влияние върху прогреса в рамките на дни. Опитайте и се убедете сами…
ЦЕНА:
Намалена цена до 31.03.3023 – 50лв;
Редовна цена след 01.04.2023 – 100лв;
Събитието ще се проведе чрез платформата ZOOM, линк с инструкции ще получите няколко дни преди семинара по имейл.
За записване и повече информация:
📲 тел. 0877786900
👉пишете на фейсбук страницата Амилиус – България
📩 имейл на info@amilius.bg.
🔥Заедно ще изживеем едно от най – удивителните пътешествия в живота..


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0