Историята на семинара „Пробуждане на Озареното Сърце“

Статия написана от на 11.01.2016

Историята на семинара – Пробуждане на Озареното Сърце

Към днешна дата Друнвало Мелхизедек може да бъде наречен духовен учител. Живота му е една енциклопедия от постижения и лична еволюция. Той е учен , изучавал физика и изкуства в университета Бъркли, но най – важното обучение за него е започнало след колежа. През последните 40 години той се е обучавал при повече от 70 учители от различни религиозни системи и школи по света. Това го е дарило с много обширни знания и му е помогнало да си припомни изкуството на безусловна любов към ближния и чувството за искрена съпричасност. На него е дадено правото да разкрива част от древните знания чрез семинарите си – първо в семинар, наречен „Цветето на живота“, а по – късно в „Пробуждане на Озаренто сърце“ .  Тези два семинара имат за цел едно и също – да активират перманентно Мер Ка Ба (светлинното тяло на човека). Знанията включват всички сфери на човешкото познание, проследяват развитието на човечеството от древните цивилизации до съвремеността и изясняват развитието на съзнанието ни до от миналото до сега. Друнвало получава в медитация знанието за Свещената геометрия и Мер Ка Ба през 1971г. Той се заема с нелеката задача да изследва тези древни знания из основи, задача, която продължава и до днес. Първоначално дори не е имал намерение да става учител. Но после бива помолен от своите ангели, които подкрепят молбата си с твърдението, че ако знанието бъде дадено някому, този човек трябва да го предаде и на останалата част от света. По този начин се освобождава получената енергия и се отваря място да навлезе нова такава от по – висшите слоеве на сътворението.

В началото, през 80 – те години на миналия век, Друнвало започва да преподава оригиналния вариант за активация на Мер Ка Ба – чрез сърцето посредством вибрацията на любовта. Но мъжката половина на Земята не е била готова да навлезе в дълбините на сърцето си и затова Възнесените учители се свързват с Друнвало и го съветват да промени учението, засилвайки логическото обяснение на случващото се, за да може да задоволи лявото мозъчно полукълбо (логическото) на мъжката част от човечеството. Това е стария семинар „Цветето на живота“. През 1985 г. Друнвало Мелхизедек представя на света първия си семинар. А през 1993г. се ражда програмата „Инструктори за семинара Цветето на живота“, в която Друнвало започва да предава това знание и на други, за да може то да достигне до все по – голяма част от човечеството.

През 2011г. Възнесените учители се свързват с Друнвало и му заявяват, че човечеството вече е готово да възприеме информацията по оригиналния начин. А именно активация на постоянна Мер Ка Ба, чрез безусловна любов от долната сърдечна чакра. Целият 40 – годишен труд на Друнвало, както и всичко, което е научил от Възнесените учители и своите Ангели, е събран в семинара „Пробуждане на Озареното сърце“. Този семинар е създаден, за да ви помогне да опознаете себе си, да се свържете със своите Висши същности, да освободите от всички емоционални, ментални травми и ниски вибрации, които пречат на вашата еволюция и да преминете осъзнато към най – високо ниво на съзнание.

Днес първоначалният вариант на семинара се нарича „Пробуждане на Озареното сърце“ , защото Мер Ка Ба( светлинното тяло) се активира перманентно от сърцето чрез вибрацията на любовта. Семинарът е световно известен и се провежда в повече от 55 държави по света. Пламен Топузов е лицензиран учител в „Школата по припомняне“ на Друнвало Мелхизедек и организира и провежда семинари във всики по – големи градове в България.


Етикети ,Коментари

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани с *
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0