Историята на Светлинното Тяло

Статия написана от на 08.01.2016

Преди 13 000 години

ние сме знаели за себе си нещо, което днес напълно сме забравили: геометричните енергийни полета около телата ни могат да бъде задействани по определен начин, който е свързан с дишането на прана. Тези полета се въртели около телата ни със скорост, близка до тази на светлината, но след падането те забавили въртенето си и накрая спрели съвсем. Когато тези полета се включат и се завъртят отново, се получава Мер-Ка-Ба, а ползата от нея в тази реалност няма равна на себе си. Тя ни води до разширеното осъзнаване за това, кои сме ние, свързва ни с висшите нива на съзнание и ни връща спомена за нашите безкрайните възможности.

Правилно задействана и въртяща се Мер-Ка-Ба има диаметър от 15 до 18 метра, пропорционално на ръста на човека. Чрез подходяща апаратура въртенето на Мер-Ка-Ба може да бъде показано на екрана на компютъра. Тя изглежда като инфрачервената топлинна обвивка на галактиката Сомбреро, формата й е същата като на традиционната летяща чиния. Думата Мер-Ка-Ба се състои от три къси думи – Мер, Ка и Ба, които във вида, в който ги използваме, са дошли до нас от Древен Египет. В други култури думата се среща като маркабах и меркаба (слято).

Мер-Ка-Ба

Съществуват различни произношения, но в общи линии тя трябва да се произнася на три отделни срички с ударение върху всяка от тях. Мер означава определен вид светлина, за която египтяните са знаели единствено по времето на 18-та династия. Те я разглеждали като две светлинни полета, създадени посредством определена техника на дишане, които се въртят противоположно едно на друго в едно и също пространство. Ка означава индивидуален дух, а Ба обикновено се отнася до начина, по който духът интерпретира своята конкретна реалност. В нашата конкретна действителност Ба обикновено се определя като тяло или физическа реалност. В други светове, където духовете не притежават тела, Ба се отнася до онези понятия или интерпретации на реалността, които са характерни за тях. Следователно, Мер-Ка-Ба е въртящо се в противоположни посоки светлинно поле, което въздейства едновременно върху тялото и духа. То е превозно средство, което може да премести духа, съзнанието и дори тялото (или съответната интерпретация на реалността) от един свят или измерение в друг.

Всъщност Мер-Ка-Ба е много повече от това, защото тя може също така да създава реалности, а не само да се движи през тях. Целите на семинара „ Пробуждане на Озареното Сърце „ са да ви насочи главно към онези качества на Мер-Ка-Ба, които я правят многоизмерно средство за придвижване (на староеврейски Мер-Ка-Ба означава колесница), което ще ви помогне да се върнете към изначалното си високо ниво на съзнание. Едва след това ще ви помогнем да си спомните как Осъзнато да творите своята реалност от сърцето, с Мер-Ка-Ба чрез вибрацията на безусловна любов.

Друнвало Мелхизедек


Етикети ,Коментари
  1. Румяна Величкова   на   27.02.2021 в 4:42

    Здравейте! Казвам се Румяна Величкова. Изключително важно и интересно е познанието, което споделяте и аз искам да съм част от вашето общество. Искам да получа помощ за Духовното си развитие.
    Има ли връзка между познанието, което предлагате и книгата – Завръщането на свещеното познание на Катара?

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани с *
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0