Кабала – Изкуството на Живота

14.01.2024
на живо в София

хотел City Avenue

Какво предсатавлява този семинар?

Семинар Алфа вълните - ваксината на новото време

Кабала е древно юдейско мистично познание, което векове наред се е разпространявало само в устна форма. Кабала в превод означава „да приемаш“ това което „получаваш“ от живота. Това е пътят за стимулиране на Божествения баланс между способността да получаваш и в същото време да даваш на другите.

Кабала има за цел да ви покаже пътя към Сътворението, чрез който да възприемете Божествената сила и да я изкарате на повърхността, за да постигнете физическо и психическо равновесие в живота. По този път човек се учи да приема предизвикателствата на живота с усмивка, вместо да му се бунтува и да се оплаква.

Какво ще научиш от този семинар?

 1. Какво е Кабала – Изкуството на приемането;
 2. . Ползите от Кабала и тайните на древната мъдрост;
 1. Какво са сънищата и видовете сънуване;
 2. Какво иска да ни каже нашето подсъзнание чрез сънищата;
 3. Как да разшифроваме знаците от вселената;
 4. Кои са основните пречки, които ви спират да се свържете с Бог;
 5. Как може да излекуваме травмите в миналото чрез Кабала;
 6. Как да комуникираме правилно със Сътворението; 

Скъпи алхимици, с вълнение ви каним на семинара кабала!

С това обучение имате уникалната възможност да се докоснете до най-древното, еврейско познание, пазено в тайна от обществото в продължение на хилядолетия.

Заклинанието на древните магьосниците „Абракадабра“ също произлиза от арамейски език – коренния език на евреите, на който е говорил и Исус Христос и на който са написани повечето кабалистични текстове.

„Абракадабра“ в превод означава – „създавам, като говоря“, „сътворявам това, което казвам“. Кабала предлага „инструменти“ за творене на персонални чудеса, въплътени в реални постижения и удовлетворение от живота. Тя дава възможност за изпълнение на всяко ваше желание и за трансформиране на потенциала ни от човешки в Божествен.

След потъването на Атлантида, когато хората са се върнали в пещерите, кабалистите са били първите, които са започнали да повдигат булото на мрака и невежеството от подсъзнанието на човечеството. Това се е случило преди повече от 6 хиляди години. Твърди се, че един от преките учители на Исус Христос – Исак Слепия (който не е бил сляп, а е гледал навътре ) е бил от патриарсите на Кабала, което прави Исус също кабалист. В днешно време, магията на Кабала е оценявана от множество политици, общественици и хора на културата от световен мащаб, като някои от най-известните са Анджелина Джоли, Ариана Гранде, Аштън Къчър, Риана и много др.

Кой е Пламен Топузов?

Името ми е Пламен Топузов и съм мотивационен гуру, консултант по самоусъвършенстване, етмес ментор, автор на семинари като,13 Чакрена Система, Алфа Вълните – ваксината на новото време, Трансформирай живота си за 7 дни, Изкривените огледала на илюзиите и др., а също и на книгата Алхимия на Съзнанието. Моето духовно обучение започна от световното известния духовен водач Друнвало Мелхизедек и от учителката по древна кабала Катрин Шейнбърг, както и от шамани и старейшини от различни точки на света. Обучавал съм се и съм изследвал съзнанието в цяла Европа, Египет, Бали, Шри Ланка, Тайланд, Малайзия, Камбоджа и Виетнам, живял съм с племената коги и ауако в Колумбия, участвал съм в духовни практики с някои от старейшините на великите Маи в Юкатан – Мексико.
За последните 10 години моите семинари и лагери в България са посетени от хиляди българи. Водил съм ритрийти в Бали, Мексико и Тайланд. Книгата Алхимия на Съзнанието, излезе от печат през март 2021г и първият тираж е почти изчерпан. Създал съм двайсет авторски медитации, които са продадени в стотици копия и вярвам, че денят на много българи започва именно с тях.

ЦЕНИ ЗА СЕМИНАРА

РАННО

ЗАПИСВАНЕ

до 07.01 – 100лв.

РЕДОВНА ЦЕНА

150лв.

гр.София, хотел City Avenue, ул. Осогово 49

 • – пишете на лично съобщение на страницата Амилиус – България;
 • – телефон 0877786900; 0885552568;
 • – имейл на info@amilius.bg.

Време е да превърнеш мечтите си в реалност и да постигнеш желания резултат..


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0