Как да използваме чакрите, за да засилим имунната си система ?

Статия написана от на 17.11.2020

Чакрите като витамин за човешката душа

 

Думата „чакра“ идва от санскрит и означава – колело. Повечето хора са чували само за 7 чакри, които отговарят на седемте ноти в музикалната гама. Една октава в музиката, обаче съдържа 13 клавиша. Осем бели и пет черни, черните се наричат бемоли или диези и служат за повишаване и понижаване на тоналност- това са фините настройки.

Египтяните са знаели за това и са усъвършенствали знанията за 13 чакрената система. Това е система за управление на енергийните центрове в нас. Тя ще ви даде една нова гледна точка за възможно най – старото знание относно енергийните центрове, които съществуват във всеки един от нас. Тези енергийни центрове се намират вътре в тялото ни и взависимост от тяхното състояние, ние възприемаме света по различен начин. В перфектния случай, когато всички тези 13 чакри са отворени, енергията между тях тече без никакви блокажи и човекът ясно осъзнава и изживява себе си като Творец на собствената си реалност. Тогава няма съдба, а само избори, които правим ежедневно. Учителя Дънов казва – „Когато променяме себе си, Бог променя плановете си за нас.“ Това е достатъчно красноречиво за това, че пробудените хора осъзнато творят бъдещото си сами.

В действителност, обаче много често някои от тези центрове са замърсени, поради емоционални или ментални блокажи, поради силно чувство на страх, вина или притеснение, които хората изпитват от ранни детски години. Тогава настъпва дисбаланс в мислите и емоциите, а оттам и в думите и действията на всеки един от нас. Това е основната причина за слабата имунна система на хората в днешно време и за множеството болести, които й влияят деструктивно. Ако разберете как точно работят вашите 13 чакри, ще разбере какво точно саботира здравословното и финансовото състояние, партньорските взаимоотношенията или как да изградите успешна кариера или дори бизнес.

Първата стъпка към осъзнат живот е знанието, защото информацията е светлина и чрез натрупване на знания за чакрите, вие се приближавате към просветление. Затова е изключително важно да научите кои са и как работят вашите основни енергийни центрове – Чакри. Не е възможно да извлечете най – доброто от тях, ако нямате ясното знание и осъзнаване за тяхното местонахождение и функции.

Семинар „13-те чакри – Енергийните центрове на Сътворението“

За по – лесно усвояване на знанията има специално създаден семинар, който ще ви помогне да разберете как работят тези енергийни центрове и дали имате блокирала енергия в себе си. Дали някой енергиен вампир точи енергията ви и ако е така, как да се освободите. Ако имате болки в кръста или ви стяга слънчевият сплит това почти сигурно означава, че някой е закачен за вас и трябва да предприемете мерки, защото енергията ви ще продължава да изтича и няма да имате достатъчно за себе си.

Дори ще ви научим как сами да медитирате. В днешно време всички говорят за медитация, има вече доста научни изследвания, които доказват, че 30 минути медитация на ден възстановява тялото ви, колкото 2-3 часа стабилен сън. В азиатските традиции хората знаят, че несъответствията и несгодите в живота ви, не ги създават другите хора, а самите вие във вашата глава. Единственото нещо, което ви саботира са вашите мисли и необузданите ви емоции. Дори да сте чели много за чакрите, на семинара за 13 чакрената система ще има доста какво да научите. Кои са 5те чакри за фини настройки в нас. Какво е чакрата – пламък близнак и как да разберете какво е натрупано в кармичната ви банка. Както и още много интересна информация, която е директно свалена от Акашовите записи.

Време е да си спомним, че ние не живеем отвън – имаме опитност отвън, живеем отвътре. Като разберете какво са чакрите и как работят те, ще можете да видите по-пълната картина, когато човек успее да види по-пълната картина, самият той става пълноценен, защото може да се нагоди към нея. Във всяка една чакра, в която човек фокусира своето съзнание, получава различна опитност. Това е основното нещо при чакрите. Когато една чакра не работи правилно, когато е блокирала, не можете да преживеете правилно нейната опитност, преживявате противоположността й. Един вид мечтите ви могат да се превърнат в кошмари. Спомнете си колко пъти сте се чувствали в живота си така, все едно получавате точно обратното на това, което желаете. В момента, в който разберете как работи реалността, тя започва да работи във ваша полза. Ние сме свикнали да развиваме определен отрасъл в живота си – например, фокусираме се върху работата и гледаме само в тази посока, но тогава в семейството нещо няма да е наред и това ни саботира в живота. Живеем еднопосочно и не обръщаме внимание на нищо, което не ни вълнува, докато живота не ни накара да погледнем в определената посока.

Има четири основни нива, на които влияят чакрите. Първото ниво, това е връзката ни с нас самите. Тази връзка отговаря за здравето ни и за финансовото ни състояние. Второто ниво отразява връзката с външния свят, с хората, с които се срещаме. Това е мястото, на което откриваме нашия партньор в живота. Третото ниво отразява начина, по който реагираме със случайни хора, които не познаваме. На това място се определят нашите бъдещи взаимоотношения. И четвъртото ниво е свързано с професионалната изява. Това ниво отговаря за кариерата и бизнеса ни. Важно е да започнем да разбираме тези четири нива, да опознаем как работят чакрите във всяко едно от тях, как да ги балансираме и как да напредваме в живота.

Семинарът „13-те чакри – Енергийните центрове на Сътворението“ е специално създаден за тази цел. Когато искате да подобрите дадена област в живота си, е добре да се обърнете към специалист в нея. Чакрите са моста на вечността, по който сме забравили как да се придвижваме осъзнато, време е да започнем да си спомняме. Когато започнете осъзнато да вървите по този път, вие напускате човешкото и тръгвате по пътя на Божественото.


Етикети , , ,Коментари

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани с *
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0