Лагер МАГията на Белоградчик 22.07. – 25.07. 2022

лагер враца

Скъпи Пътешественици,

Сърдечно ви каним на Летен Лагер МАГията на Белоградчик!

Трансформацията, която настъпва в хората след присъствието на лагерите, е огромна и дълготрайна. Това е уникална мотивация да продължим да организираме тези събития и да помагаме на повече хора да се пробудят и осъзнаят своята истинска същност, да преоткрият своето вътрешно сияние и по този начин да се доближат с една стъпка към своята най – добра версия.

Нашето предложение към вас е пакет в комплекс „Магура“, който се намира в непосредствена близост до пещера Магура. Хотелът е най – луксозният в околността, разполага с най – различни удобства… открит басейн, ресторант.

Ден Първи – 22.07.

Настаняване в хотел „Магура“ след 14ч с лична карта на рецепция. Може да се насладите на красивата гледка, да се освежите в басейна на хотела.

В 17:30ч се събираме за разходка до Рабишкото езеро, което се намира в подножието на Пещера Магурата и в продължение на множество години попива от енергията на древната школа МАГура. Изключително рядко срещана природна аномалия. Езерото почти няма водосборен басейн и е безотточно, но в същото време водата е бистра и сладка, а не мътна и застояла. В представите и вярванията на средновековния българин водата би трябвало винаги да е в движение. Народът мислел, че в планините има огромни кухини (подземни пещери), пълни с вода. Тази вода по подземни пътища се показва и изтича на някое място, наречено врело. Във водите живеят самодивите, халите и дяволите. Много от природните явления, които не са могли да си обяснят, хората са ги свързвали с легендарни хора, животни и свръхсили.

Тук ще беседваме и ще направим медитация за освобождаване и приемане на дълбоко потиснатите свръх сили в подсъзнанието ни. Следва свободно време за вечеря.

Адрес на комплекс Магура: Комплекс Магура с. Рабиша, Община Белоградчик ПК 3938

Ден Втори – 23.07.

Програмата започва със закуска. Следва практика за раздвижване на енергиите в нас. Практиките, провеждани всяка сутрин, ще бъдат свалени директно от Акашовите Записи за нуждите и целите на групата.

След това се отправяме към пещера „Магурата“. Каквото и да се каже за пещерата ще е малко, просто защото човешкият език не е достатъчен, за да обясни чудесата на Вселената. Древните са знаели това и са предали знанията си чрез рисунки – езикът на образите. Любопитно е, че целогодишната постоянна температура на пещерата е 12 градуса, с едно изключение – залата с рисунките, където температурата се покачва с един градус, до божественото число 13. Но това е само една от малкото мистерии, с които ще се сблъскате на това древно място. Там е описана историята на целия човешки род – от преди 40 000 години – както и чрез определени образи е закодирано нашето бъдеще като раса.

Преживяването в пещера „Магурата“ не може да бъде сравнено като усещане с никое друго, там с изключителна яснота се чувства силата, която носим като народ. Именно там ще намерите обяснение на твърденията на Ванга, Дънов, Крион и множество други пророци, че цялата човешка раса започва от нашата родна България. В пещерата ще проведем медитация за връзка с предците ни и получаване на информация по генетичен път чрез нашата ДНК. В пещерата има древен Трон без аналог. На него ще можем да трансформираме дуалноста в себе си, за да прогледнем за Единната Истина.

Следва пикник на красива поляна. Тук също така ще имаме беседа на различни и интересни за вас теми и ще направим медитация, според временните енергийни транзити.

От тук се отправяме на поход към скалата на Богинята майка. Ще се движим през гора и около Белоградчишките скали. Походът не е труден, 90% от хората се справят без особени затруднения. Енергията на мястото ще ни даде сили да изследваме древните мистерии на този удивителен природен феномен. Повечето скали в Белоградчишкия комплекс, погледнати от различни ъгли, приличат на различни неща, в зависимост от въображението на наблюдаващия. Това обаче не е така със скалата на Богинята–Майка. Тя от всеки един ъгъл не може да се обърка – винаги е една и съща. С крушовидно тяло, тънък врат, тя седи гордо и смирено в поза „лотос“ и наблюдава сътворението си. Тази скала е различна от останалите. При нея се забелязват изключителни лицеви детайли – очите са изобразени с невиждана прецизност, скулите, устата, а носът си има и ноздри дори.

Скалата на Богинята Майка е изрисувана и в Магурата, това още веднъж доказва, че по тези места хиляди години древните са почитали Енергията на Божественото Женско Начало. Ние също ще почетем тази енергия с практика за приемане на невидимото. След като се насладим на тази величествена фигура, ще продължим разходката през градския парк. Тук в самия край на нашето приключение ще ни се отвори гледка към цялата местност, която няма да забравите и дълго време ще топли душата ви.

Свободно време за вечеря и почивка.

Ден Трети – 24.07.

Програмата започва със закуска. Следва практика за раздвижване на енергиите в нас. Практиките, провеждани всяка сутрин, ще бъдат свалени директно от Акашовите Записи за нуждите и целите на групата.

От тук тръгваме към пещера „Венеца“ – „Венеца“ е новооткрита пещера, особено богата на пещерни образувания, повечето от които са цветни и от ахат. Счита се за най-красивата в Европа. Ахата е заземяващ и успокояващ, съдействащ за постигането на емоционален, физически и интелектуален баланс. Той подпомага с центрирането и стабилизирането на физическата енергия. Хармонизира Ин и Ян, положителните и отрицателните сили, които поддържат вселената в равновесие. Ахатът помага за изграждането на самоувереност и самочувствие. Ахатът подобрява умствените функции, задълбочава концентрацията, възприемчивите и аналитичните способности. Може да помогне на човек да преодолее негативността и горчивината в сърцето. Кристала работи по освобождаването на гнева и насърчава любов и смелост за едно ново начало.

На физическо ниво, Ахата има силни лечебни сили в областта на гърлото. Противодейства на блокирането на самоизразяването, надмогва проблеми с рамото и врата, недостатъци на щитовидната жлеза, както и инфекции при гърлото и лимфата. Практика с цветовете за повдигане на вибрациите на нашите тела и освобождаване на натрупаната застояла енергия.

Потегляме към Чачин камък, друг не много известен туристически обект. Тук ще си направим пикник на местната поляна и след това ще изследваме древните скални изображения. Тук са открити издълбани в скалите древни изображения, които ще обсъдим.

След това ще имаме възможност да се насладим на уникална панорамна гледка. Ще медитираме, за да обединим мъжката и женската Божествена енергия във всеки един от нас. Медитация за обединяване на миналото с настоящето.

След това ще посетим Белоградчишките скали, едно от чудесата на древния свят и 28 – тото от новите чудеса на света. Има различни теории за образуването им – една от тях е, че нашите предци, които са били с по – голяма височина от нас (както на физическо ниво, така и на духовно), са изобразили историята на слизането на човека в плътно тяло и отделянето му от Бог. Това място ще ви остави безмълвни със своята мистичност и красота. Ще ви покажем как енергията е образувала скалите по един много специален и интелигентен начин. От тук са се вдъхновявали древните МАГове, създатели на рисунките в МАГурата. Много учени твърдят, че интересните форми, които са придобили скалите са дело на природата, на ерозията. И донякъде са прави. Но как така ерозията е рушала скалите и когато те са приели формите на човеци и животни, тя е спряла – мистериозно! Някои местни смятат, че във вътрешността на скалите има по-твърдо ядро, оформило ги в днешния им облик. Представете си това ядро като някаква енергия, която държи скалните песъчинки в определена формация.

Следва свободно време за вечеря.

Ден Четвърти – 25.07.

Програмата започва със закуска. Следва практика за раздвижване на енергиите в нас. Практиките, провеждани всяка сутрин, ще бъдат свалени директно от Акашовите Записи за нуждите и целите на групата.

Посещение на пещера „Лепеница“ и къщата на Боян Мага. Това е най-старата открита пещера в околността. Съществува легендата за пребиваването в пещерата на маг и лечител с името Дедо Баян. Счита се, че това е Боян Мага, който е намерил подслон в пещерата при някоя от неговите посветителски мисии. Ще можем да видим и къщата му, която се намира точно до пещерата. Когато застанете в пещерата и погледнете към околността, ще погледнете през Едно огромно ОКО.

Тук ще разкрием и мистерията на Единното съзнание и ще погледнем живота по един нов, различен и напълно уникален начин. Церемония по закриването и посвещение от възнесения учител Боян Мага.

За финал ще си направим пикник и ще се разделим с прегръдка и усмивка и ще си кажем…До Нови Срещи!

Кой е Пламен Топузов

За водещия:

Пламен Топузов е човек, който работи чрез интуитивно насочване, вижда ясно енергията и има способността да я насочва докато съзнанието се настрои на необходимата честота, за да разреши всеки казус.

Пламен е лайф коуч, рейки мастър и сертифициран учител от Школата по Припомняне на Друнвало Мелхизедек (автор на „Цветето на живота“).

Основател е на Алхимия на Съзнанието – семинар помогнал на стотици души в България да открият себе си. Пламен посвещава целият си живот и енергия на връзката с духовния свят и използва наученото, за да помага на хората да открият собствения си път и автентичността си.

Той се е обучавал и от древното изкуство на Кабала, взимал е участие и в церемонии, провеждани в Мексико от древните маи. Живял е с племената Коги и Аюлако в планините Сиера Невада в Колумбия.

Продължава обучението си до ден днешен в Бали, Тайланд, Шри Ланка, Камбоджа и други азиатски държави, където изследва енергиите на Сътворението.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ

лагер на светлината

Основна цена на пакета за двойно настаняване: 366лв;
Цена на пакета за единично настаняване: доплащане 60лв към основната цена.

Пакетът включва 3 нощувки на полупансион – закуска и обяд, ползване на басейн, паркинг, входовете на всички места, които ще посетим.

Влизат още и три целодневни екскурзии, както и всички практики и медитации, които ще се провеждат по няколко пъти на ден, на всички посещавани от групата места.

Целият транспорт е с лични превозни средства, както на всеки лагер, и на този ще помогнем на хората от различните градове като ги свържем един с друг.

Записването става с депозит от 100 лв. Депозитът не може да бъде върнат, но може да бъде използван от ваш приятел.

За записване:

*пишете ни на лично съобщение на страницата Амилиус – България;

*обадете се на телефон 0877786900; 0885552568;

*пишете ни имейл на info@amilius.bg.

Очакваме ви с търпеливо вълнение!

  366лв За записване - 100лв депозит
   ЗАПИШИ СЕ
    лагер

    Последвайте ни в социалните медии


    Потърсете ни при желание да присъствате или организирате събитие във вашия град или за да получите повече информация по темите.    Количка

    Виж количката


    Търси
    Количка0
    Няма продукти в количката!
    Продължи пазаруването
    0