Лагер на мечтите

Между Планините

Стара Планина и Средна Гора
06.09.2024 - 09.09.2024

Промените, които претърпява човечеството през последните години, се виждат още по- засилено през 2024 и това задейства редица глобални трансформации. Всичко това ще се отрази на обществото и на всеки един от нас. Точно по тази причина сега, повече от всякога, е важно да поддържаме високи вибрации. Когато това се случва в група е безценно.

Ежедневно създаваме причини и след това виждаме следствията навсякъде около себе си. Това, което ни пречи да израстваме е ежедневният стрес, който трупаме и в последствие това напрежение ни уврежда не само мислите и чувствата, но и тялото. Най-дълбоката трансформация се случва, когато осъзнаем, колко много се стресираме и напрягаме и направим нещо в посока изчистване и успокояване. Няма по -добра терапия от Лагерите на Амилиус. Този път ще се освободим от напрежението и заедно ще мечтаем и програмираме едно вълшебно, близко бъдеще.

Защо да се включиш в нашия лагер?

  1. Посещаваме уникални места в България;
  2. Комуникираме с нови хора и създаваме приятелства за цял живот;
  1. Достигаме до високи нива на вибрации;
  2. Забравяме за забързаното ежедневие и се успокояваваме от стреса;
  3. Медитираме и беседваме на места с несравнима енергия;
  4. Лична среща с Пламен Топузов;

Скъпи Творци, Сърдечно ви каним на Летен Лагер на Мечтите!

Заедно ще мечтаем и творим – Между Стара Планина и Средна Гора!

Ден първи – 06.09

Настаняване в комплекс специално и само за групата в Павел Баня след 14ч.

Събиране на групата в 17ч край басейна, където можете да се насладите на невероятната енергия и покой на природата между планините.

Ще започнем Лагера на Мечтите с беседа, която ще бъде насочена интуитивно към участниците, за да  започнете да осъзнавате какво точно ви се случва в момента и какво сте изпуснали в забързаното и изпълнено със стрес и напрежение ежедневие. Това ще ви помогне да свържете липсващите части от пъзела на вашия живот, за да може да приложите всичко научено с лекота в ежедневието и да получите желаните резултати, а от там да програмирате и желаните Мечти.

Ще се научите или ще усъвършенствате медитирането. Началният стадий е да си затворите очите и да си представите нещо хубаво. Крайният резултат, към който всеки трябва да се стреми, е да си отвори очите и да приеме всичко, което вижда. Заедно ще практикуваме и усъвършенстваме изкуството на медитацията. Време е да преминете на следващото ниво.

Свободно време за вечеря. Комплексът ще бъде запазен само за групата, ще имаме възможност сами да си вземем желаните продукти и ЗаЕдно на празника на съединението да си направим вечеря на барбекю и всичко друго, което ни харесва.

Ден втори – 07.09

Започваме втория ден от пътешествието ни с практика за раздвижване на енергиите във физическото тяло. Следва закуска и отпътуване към еко пътека Бяла река.

 “Бяла река” край Калофер е една от любимите екопътеки на туристи и със сигурност най – любимата на нашият водач.

Тук ще останем по-голямата част от деня, защото практиките, които ще правим ще бъдат доста. Преди да започне човек да мечтае е важно да си прочисти енергийния поток на подсъзнанието. На това място, както сами ще се убедите, това ще се случи по най-приятния и прекрасен начин. Ще се свържем чрез практики за осъзнаване на вечно движещата се енергия в нас и ще си спомним, че сме повече от едно слабо човешко създание, за да осъзнаем Божествената си същност.

След това ще имаме възможност да обядваме в горски ресторант с вкусни гозби след природата.

Ще се върнем до Калоферския мъжки манастир „Рождество Богородично”, който е разположен в подножието на Стара планина, само на 200 метра от Бяла река. Тук ще се свържем с кристално чистата женска енергия на Богинята Майка и ще направим медитация за прочистване на чувствата ни и свързване с интуицията – гласът на Душата.

Връщаме се в хотела със свободно време  за вечеря и дълбоки разговори с прекрасни хора.

Ден трети – 08.09

Започваме третия ден с практика за раздвижване на енергиите във физическото тяло. Следва закуска и отпътуване към Тракийско светилище „Вратата на Богинята Майка“ и екопътека „През Вековете „.

Мегалитът Вратата на Богинята Майка представлява скална група, в която чрез изсичане е обособен отвор с височина около 1,80 m. Изграден е така, че Слънцето попада в „прозореца“ при залез. Той се състои от два хоризонтално разположени каменни блока, имащи за своя база два такива, които са част от основната скала на масива като по този начин образуват трилит.

Продължаваме към покрайнините на село Бузовград и се затваря кръгът на Пътеката през вековете.

Тук на това древно и удивително място ще прекараме целия си ден, ще вървим по пътя на древните траки и ще практикуваме баланса на енергиите, които те са владели. На третия ден от лагера, след много практики и медитации е време да започнем да балансираме дуалистичната си човешка природа, това е последната стъпка преди посаждането на мечтите ни. Тук ще се проведат беседи, ще медитираме и ще имате възможност да задавате въпроси на Пламен. Пикника, който ще си заформим, ще остави топли чувства за дълго време във вас. През дни като този, хармонията, която любовта и светлината ще оставят в сърцата ви, ще ви помогнат да израснете във вътрешния свят.

Ден четвърти – 09.09

Последният ден отново стартира с практика за раздвижване на енергиите във физическото тяло. Закуска и освобождаване на хотела. Следва отпътуване към Мегалит Пиростията.

Тракийското светилище „Пиростията“ е наречено така, защото прилича на трикрака метална поставка, която някога се е слагала в огнището, а върху нея – съдовете за готвене.

В камъка, който се намира на върха, има издълбана дупка, в която се събира дъждовна вода. Според легендите тя никога не пресъхва и дори била лековита. Който пиел от нея, оздравявал. Както ще се убедите това е една изключителна древна и супер мощна машина за трансформиране на съзнанието. Тук всеки един от групата ще има възможност да се потопи в древното творение на Траките и да си спомни своята Божествена версия! Следва медитация за Творене на Мечти.

След много работа със създаване на гъвкавост в подсъзнанието ви, ще създадем и основата на новия ви магически път. Тази вътрешна трансформация ще ви помогне да разпалите огъня на Осъзнаването, за да придобиете увереност и самочувствие, които ще ви помогнат да последвате мечтите си и да изживеете една прекрасна есен.

Кой е Пламен Топузов?

Пламен Топузов е човек, който работи чрез интуитивно насочване, вижда ясно енергията и има способността да я насочва, докато съзнанието се настрои на необходимата честота, за да изправи деформациите на съзнанието или да разреши всеки един казус в живота.

Пламен е водещ, лектор, писател, лайф коуч, рейки мастър и инфлуенсър, който е помогнал на много хора да намерят пътя към себе си. Основател е на системата Алхимия на Съзнанието. Книгата Алхимия на Съзнанието, както и семинара са помогнали на хиляди души в България да открият себе си. Той е автор на още десет семинара, които „сваля“ от Вселенската Информационна Банка – Акашовите Записи, за да помогнат на хиляди в търсенето на вътрешната светлина. Пламен работи постоянно през последните 10 години и посвещава целия си живот и енергия на връзката с духовния свят и използва наученото, за да помага на хората да открият собствената си божествена автентичност.

Той е сертифициран учител от Школата по Припомняне на Друнвало Мелхизедек – автор на Древната Тайна на Цветето на Живота. Също така се е обучавал и от древното изкуство на Кабала, взимал е участие и в церемонии, провеждани в Мексико от древните маи през декември 2012 година за края на календара на маите. Живял е с племената Коги и Аюлако в планините Сиера Невада в Колумбия. Единайсетте му посещения в Бали и работата с Хинду учителите му помагат да осъзнае свое прераждане в древна Индия и да продължи вечната мрежа на енергиен обмен, която съществува по Цялата Земя, но е най – развита именно в Бали.

Продължава обучението си до ден днешен в Египет, Тайланд, Шри Ланка, Камбоджа и други държави по целия свят, където изследва енергиите на Сътворението до ден днешен.

ЦЕНА НА ЛАГЕРА - 400лв.

Пакетът включва 3 нощувки със закуски и една гала вечеря на рибарник сред природата, водач, както и развлеченията в хотела. Влизат още всички екскурзии, сутрешни дихателни практики, както и всички лекции и медитации, които ще се провеждат по няколко пъти на ден на всички посещавани от групата места.

Целият транспорт е с лични превозни средства, както на всеки лагер, и на този ще помогнем на хората от различните градове като ги свържем един с друг. 

Записването става с депозит от 100 лв. Депозитът не може да бъде върнат, но може да бъде използван от ваш приятел. Местата са ограничени.

град Павел Баня, комплекс „Бендида Вилидж“;

  • – пишете на лично съобщение на страницата Амилиус – България;
  • – телефон 0877786900; 0885552568;
  • – имейл на info@amilius.bg.

Очакваме приключението ни с търпеливо вълнение!


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0