Лагер на Светлината Врачански Балкан 29.04. – 02.05. 2022

лагер на светлината

Скъпи Пътешественици,

Сърдечно ви каним на Лагер във Врачанския балкан! Природата е съвършено отражение на Бог и лечебните й сили са безкрайни. Трансформацията, която настъпва в хората след присъствието на лагерите, е винаги много голяма и дълготрайна. Имаме хора, които само за четири дни успяват да се справят с фобия, която са имали от детството си, такива, които спират цигарите от раз, други които се справят с енергийни блокажи, задържани от години и още много подобни случаи. България е много специална, по нашите земи мистичните красиви места са почти зад всеки ъгъл. Когато се посещават с намерение и група, енергията, на тези места се усилва многократно и с правилен подход, който ние ще ви покажем, може да бъде използвана за личностно усъвършенстване и духовно израстване. Именно с тази мотивация продължаваме вече няколко години да организираме тези събития и да помагаме на повече хора да се пробудят и осъзнаят своята истинска същност и по този начин да се превърнат в най – добра версия на себе си.

Нашето предложение към вас е пакет в хотел „Чайка“, който се намира във Врачанския балкан, в покрайнините на град Враца. Както казват от самия хотел: несравнимо е удоволствието да бъдеш заобиколен от внушителните 400-метрови отвесни скали на невероятния природен феномен Вратцата – най-високите на Балканския полуостров, да слушаш шумоленето на малката рекичка Лева и в същото време да се намираш само на 500 метра от централния площад на град.

Пакетът включва 3 нощувки на полупансион – закуска и обяд/вечеря, входовете на забележителности, както и развлеченията в хотела. Влизат още всички екскурзии, сутрешна йога или друга практика, както и всички ритуали и медитации, които ще се провеждат по няколко пъти на ден, на всички посещавани от групата места.

„ Лагер на Светлината – Врачански Балкан “ ще се проведе от 29.04. – 02.05. 2022. Както знаете сърцето никога не контролира и никой не е задължен да остане до самия край, ако ви се наложи да си тръгнете по – рано, винаги имате свободата да го направите.

Първи ден – 29.04.

На 29.04. настаняване между 14 и 16ч. В 16ч тръгване към Божи мост. Божият мост е естествено образуван, а в древността е използван като естествен мост. Мостът винаги е символ на преход от едно състояние на съзнанието към друго, повишено такова. На това място ще проведем медитация за свързване на групата и практика за повишаване на увереността в собствените си сили и осъзнаване на тяхната безграничност. Можем всичко и единственото, което ни спира са оковите на нашето съзнание. След посещението на Божия мост ще направим ритуал за обединение на груповата енергия.

Следва включена в пакета обща вечеря.

Втори ден – 30.04.

Сутрешна йога или друга практика и медитация. Закуска. Тръгваме към еко пътека и водопад Боров камък. Пътеката е изключително живописна и укрепена с чудни дървени мостчета, сякаш те пренася в приказен свят. Според Пламен това е една от най – красивите еко пътеки в България. На място ще се проведе практика за връзка с четирите елемента, които се намират навсякъде около нас и в нас самите.

След това приключение се отправяме към небезизвестната пещера Леденика. Всяка пещера дава възможност на хората да надзърнат в най – скритите кътчета на себе си, затова практиката, която ще се проведе в пещерата, е насочена към създаване на здрава връзка със себе си. Това е ключът за успех във всяко начинание. След посещението на пещерата, ще направим и разходка в живописната област, в която има изумителна гледка към Враца. Тук ще напрамвим медитация за лекота.

 Следва свободно време за вечеря.

Трети ден – 01.05.

Сутрешна йога или друга практика. Закуска. В този ден ще посетим Лакатнишките скали, които са разположени на левия склон на Искърското дефиле. Във варовиковите пластове са се оформили над 100 пещери и пропасти, местността е известна като една от най – красивите в родината ни. Ще видим Лакатнишките скали в цялата им прелест отдолу, но мястото, където ще проведем медитация, ще ни разкрие уникална гледка и ще можем да наблюдаваме отгоре Искърското дефиле. Включен в пакета обяд. Посещение на пещера Темната дупка. Тя е една от най – дългите пещери в България, вътре в нея има подземни реки и езера. А хора разказват, че единият от изходите й е чак при Враца. В тази пещера ще проведем медитация според моментните енергийни транзити. След обяда ще се насладим на Искърското дефиле от високо, тук ще направим медитация за Адам и Ева на тучна поляна до паметника „ Сепември “.

Следва свободно време за вечеря.

Четвърти ден – 02.05.

Сутрешна йога или друга практика и медитация. Закуска. Напускане на хотела и отпътуване към скално образувание Ритлите, което ще ви остави без дъх. Ритлите неслучайно са описвани като най –интересното скално образувание в България. Причудливите им форми изкарват на повърхността въображението на пътешественика, като го провокират да даде наименование на това, което вижда. На място ще проведем медитация за свързване с вътрешното ни дете, което е постоянен източник на креативност и животворяща енергия. Отправяне към връх Околчица (връх Вола). От този връх се разкрива невероятна гледка към цялата околност и е идеалното място да се свържем с древните си корени и да осъзнаем колко преходни са битовите несгоди. Тук ще проведем последната практика за това свещено пътуване и с топла прегръдка ще си кажем „До следващия път!“.

Цена на пакета: 396лв

Пакетът включва 3 нощувки на полупансион – закуска и обяд или вечеря, водач, входовете на забележителности, както и развлеченията в хотела. Влизат още всички екскурзии, сутрешна йога или друга практика, както и всички ритуали и медитации, които ще се провеждат по няколко пъти на ден на всички посещавани от групата места.

Местата са точно определен брой, според нуждите на родината ни, за да може да направим положителна промяна в колективното съзнание.

Целият транспорт е с лични превозни средства, както на всеки лагер, и на този ще помогнем на хората от различните градове като ги свържем един с друг.

Записването става с депозит от 100 лв. Депозитът не може да бъде върнат, но може да бъде използван от ваш приятел. Местата са ограничени.

Кой е Пламен Топузов

За водещия:

Пламен Топузов е човек, който работи чрез интуитивно насочване, вижда ясно енергията и има способността да я насочва докато съзнанието се настрои на необходимата честота, за да разреши всеки казус. Пламен е лайф коуч, рейки мастър и сертифициран учител от Школата по Припомняне на Друнвало Мелхизедек (автор на „Цветето на живота“). Основател е на Алхимия на Съзнанието – семинар помогнал на стотици души в България да открият себе си. Пламен посвещава целият си живот и енергия на връзката с духовния свят и използва наученото, за да помага на хората да открият собствения си път и автентичността си. Той се е обучавал и от древното изкуство на Кабала, взимал е участие и в церемонии, провеждани в Мексико от древните маи. Живял е с племената Коги и Аюлако в планините Сиера Невада в Колумбия. Продължава обучението си до ден днешен в Бали, Тайланд, Шри Ланка, Камбоджа и други азиатски държави, където изследва енергиите на Сътворението.

ПРОЧЕТИ ОЩЕ


Отзиви от семинара


Какво казват хората


За записване:

*пишете ни на лично съобщение на страницата Амилиус – България

*обадете се на телефон 0877786900

*пишете ни имейл на info@amilius.bg

Очакваме ви с търпеливо вълнение!

396лв За записване - 100лв депозит
  ЗАПИШИ СЕ

  Последвайте ни в социалните медии


  Потърсете ни при желание да присъствате или организирате събитие във вашия град или за да получите повече информация по темите.  Количка

  Виж количката


  Търси
  Количка0
  Няма продукти в количката!
  Продължи пазаруването
  0