Летен Лагер на Щастието – Павел Баня

21.07.2023 - 24.07.2023

Скъпи Пътешественици,
Сърдечно ви каним на Летен Лагер на Щастието в Павел баня! Природата е съвършено отражение на Бог и лечебните й сили са безкрайни. Когато се събираме заедно да се свържем с майката природата, да медитираме и да беседваме в тази прекрасна среда на безусловна любов, разширяването на съзнанието на всеки един участник е неоспорим факт на всеки един лагер.
Промените, които претърпява човечеството през последните години, се виждат засилено през 2023 и това задейства редица глобални трансформации. Всичко това ще се отрази на обществото и на всеки един от нас. Точно по тази причина, сега повече от всякога, е важно да поддържаме високи вибрациите си, когато това се случва в група е безценно!
Време е да се осъзнаем, да приемем най- големите си страхове и да ги трансформираме в свои партньори. Няма по добра терапия от терапията на Щастието, на Летния Лагер в Павел Баня, задно ще трансформираме страховете, притесненията и съмненията в Хармония, Красота и Щастие!
лагер на светлината

ДЕН ПЪРВИ - 21.07

 
Настаняване в хотел след 14ч.
Събиране на групата в 17ч за отпътуване към село Габарево.
Село Габарево/ Павел баня 100те чучура
Габарево е известно като „селото на 100-те чучура“ и това не е напразно, тъй като има близо 100 извора, които бликат из землището му.
В близост са река Тунджа и язовир Копринка. Гледките ще ни отворят съзнанието за една красива реалност в която ще се гмурне нашата група. Тук чрез гъвкавостта и нежността на водата ще се свържем заедно, за да имаме един прекрасен лагер, изпълнен с приказни мигове.
На това място ще се проведе беседа и медитация свалени директно от Акашовите Записи за групата.
Връщаме се в хотела за включена вечеря в пакета.

ДЕН ВТОРИ - 22.07

 
Започваме втория ден от пътешествието ни с практика за раздвижване на енергиите във физическото тяло. Следва закуска и отпътуване към екопътека Бяла река.
Тук ще се свържем направим практика за осъзнаване на вечно движещата се енергия в нас. Ще си спомним, че сме повече от едно слабо човешко създание и ще си спомним Божествената си същност.
Калоферският мъжки манастир „Рождество Богородично” е разположен в подножието на Стара планина, само на 200 метра от Бяла река.
Следва беседа на тучна поляна и пикник за обяд. Тези моменти са едни най – сладките и същевременно изпълнени с разговори с чудни истории и медитации свалени директно от Акаша.
Връщаме се в хотела за включена вечеря в пакета. Тук отново ще се впуснем в едно уникално споделено забавление. Това са едни от най – запомнящите се моменти. Вярваме, че ще го оцените и вие!

Включи се в нашето вълнуващо лятно приключение!

Обещаваме ви незабравими емоции, спиращи дъха гледки, зареждаща енергия, спокойствие и осъзнаване.

Ден трети – 23.07

Започваме третия ден с практика за раздвижване на енергиите във физическото тяло. Следва закуска и отпътуване към Тракийско светилище „Вратата на Богинята Майка“ и екопътека „През Вековете „.

Продължаваме към покрайнините на село Бузовград и се затваря кръгът на Пътеката през вековете.
Тук на това древно и удивително място ще прекараме целият си ден, ще вървим по пътя на древните траки и ще практикуваме баланса на енергиите, които те са владели. На третият ден от лагера, след много практики и медитации е време да започнем да балансираме дуалистичната си човешка природа. Тук ще се проведат беседи, ще медитираме и ще имате възможност да задавате въпроси на Пламен.

Връщаме се в хотела за включена вечеря в пакета. Последната вечер с групата преминава в споделяне, обмяна на опит и всякакъв вид информация. Всички, които са присъствали на лагерите, особено през лятото знаят, че това са едни от най – запомнящите се моменти. Ще се радваме този път да ги споделим и с вас!

Ден четвърти - 24.07

Последния ден отново стартира с практика за раздвижване на енергиите във физическото тяло. Закуска и освобождаване на хотела. Следва отпътуване към Мегалит Пиростията.

Тук всеки един от групата ще има възможност да се потопи в древното творение на Траките и да си спомни своята Божествена версия! Следва медитация за Пробуждане и Осъзнаване на Единното Съзнание!

Природна забележителност в района е много рядко срещаното дърво „Кичест габър“, което е на 700 години. Той e единствен на Балканите! От късна пролет вече е във всички нюанси на зеленото, преливащи от светло към тъмно – кичесто и бухнало.
След много работа с нежната и гъвкава енергия на водата, е време да направим практика за лекота и свързване с въздуха. Тази вътрешна трансформация ще ви помогне да разпалите огъня на Осъзнаването, за да придобиете увереност и самочувствие, които ще ви помогнат да последвате мечтите си и да изживеете едно прекрасно лято.

Кой е Пламен Топузов?

пламен топузов
Пламен Топузов е човек, който работи чрез интуитивно насочване, вижда ясно енергията и има способността да я насочва, докато съзнанието се настрои на необходимата честота, за да изправи деформациите на съзнанието или да разреши всеки един казус в живота. Пламен е водещ, лектор, писател, лайф коуч, рейки мастър и инфлуенсър, който е помогнал на много хора да намерят пътя към себе си. Основател е на системата Алхимия на Съзнанието. Книгата Алхимия на Съзнанието, както и семинара са помогнали на хиляди души в България да открият себе си. Той е автор на още десет семинара, които „сваля“ от Вселенската Информационна Банка – Акашовите Записи, за да помогнат на хиляди в търсенето на вътрешната светлина. Пламен работи постоянно през последните 10 години и посвещава целия си живот и енергия на връзката с духовния свят и използва наученото, за да помага на хората да открият собствената си божествена автентичност.
Той е сертифициран учител от Школата по Припомняне на Друнвало Мелхизедек – автор на Древната Тайна на Цветето на Живота. Също така се е обучавал и от древното изкуство на Кабала, взимал е участие и в церемонии, провеждани в Мексико от древните маи през декември 2012 година за края на календара на маите. Живял е с племената Коги и Аюлако в планините Сиера Невада в Колумбия. Единайсетте му посещени в Бали и работата с Хинду учителите му помагат да осъзнае свое прераждане в древна Индия и да продължи вечната мрежа на енергиен обмен, която съществува по Цялата Земя, но е най – развита именно в Бали.
Продължава обучението си до ден днешен в Египет, Тайланд, Шри Ланка, Камбоджа и други държави по целия свят, където изследва енергиите на Сътворението до ден днешен.

ЦЕНА И ПОДРОБНОСТИ ЗА ЛАГЕРА

Цена на пакета: 450лв
Пакетът включва 3 нощувки на полупансион – закуска и вечеря в хотела, водач, както и развлеченията в хотела. 
Влизат още всички екскурзии, сутрешни дихателни практики, както и всички лекции и медитации, които ще се провеждат по няколко пъти на ден на всички посещавани от групата места.

Целият транспорт е с лични превозни средства, както на всеки лагер, и на този ще помогнем на хората от различните градове като ги свържем един с друг.
Записването става с депозит от 100 лв. Депозитът не може да бъде върнат, но може да бъде използван от ваш приятел. Местата са ограничени.

Очакваме срещата ни с трепетно вълнение.. 

лагер враца


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0