Скъпи приключенци,с огромно вълнение ви представяме

Магията на Тайланд

Пътешествие до Кралството на красотата

22.01.2024г. - 07.02.2024г.
14 нощувки / 16 дни

Банкок

Банкок е съчетание между смирението на будистката традиция и красотата на един фантастичен град. Той е изключително цветен и изпълнен с пъстри нюанси между сгради, култура, природа, яки хора и цветен транспорт.

Temple of the Golden Mountain

Temple of the Golden Buddha

Най-голямата Ботаническа градина в град Патая

не пропускайте да изживеете тази магия

. Когато това място бъде посетено с група, усещането е магическо. Всеки един от нас ще открие красотата по свой начин, а когато това бъде споделено виждате множество красиви гледни точки и така израстваме допълнително с подкрепата на всеки един човек от групата. Тук ще си спомним за живота във високите нива на съзнание, където душите изживяват всичко като едно цяло.

Банкок е най-посещаваният град в света в последните няколко години, като изпреварва дори световни столици като Ню Йорк, Хонконг, Париж и Лондон. Столицата на кралството има какво да предложи за всеки вкус, но най – впечатляващи са невероятно запазените древни храмове и дворци. Банкок е съчетание между смирението на будистката традиция и красотата на един фантастичен град. Улиците са изпълнени с цветни сгради и магазинчета, огромни колоритни шопинг центрове с разнообразни стоки, както и едни от най – добрите масажни студиа в света.

Най - красивите храмове в света

Ще се потопим в красотата на едни от най – величествените будистки храмове, за да разберем от къде идва дълбоката вяра и смирението на тайландците.

Нови, вълнуващи преживявания

Тук може да се повозим на автентична тайландска лодка по реката и запазената марка на Тайланд – тук тук (рикша).

В градината ще видим тайландски културни обичаи, традиционни тайландски танци с танцьори в елегантни облекла.

Можем да се впуснем в развлечения като яздене на слон, колоездене или да нахраним с банани стадо от слонове и да докоснем тези добродушни гиганти.

Осъзнаване, пречистване и постигане на вътрешен мир

При посещението на тези места правим различни практики и медитации – да повярваме в себе си, да се справим със страховете си, да открием най – добрата си версия и други.

Пътешествието ни от днес се превръща в морско, а ние се отправяме към Краби.

 От курорта Ао Нанг, където ще отседнем е също толкова близо до националният парк Фи Фи, колкото от Пукет, но енергията е тотално различна. Ао Нанг е лежерен курорт с множество екзотични пажове и красиви храмове. Хотелът ни се намира на в джунглата на Ао Нанг, но в същoто време на пешеходно разстояние от центъра. След шестте интензивни дни в Банкок, ще се убедите, че Ао Нанг е идеалното място за отпускане на тялото и душата и свързване с природата.

Краби

Провинция Краби е избрана за най – красивата провинция в Тайланд, а освен това е и с най – меката и зареждаща енергия, както сами ще се убедите.

Railay Beach

Tiger Cave Temple

Phi Phi Islands

Време за релакс на екзотични плажове

Усещането да си в група с готини хора с едни и същи усещания за живота и поглед към света е безценно преживяване. Ще прекараме дните си тук, наслаждавайки се на топлата океанска вода, сянката на палмите, сладките тайландски кокоси и манго. Ще имаме възможност да беседваме, да се забавляваме, да си направим великолепни снимки и да се насладим на красивите плажове.

Развлекателни дейности

Има многоженство плажове и острови, които могат да се посетят и в малки групи, а също и са перфектни за романтична среща на двойки.

За вас можем да организираме всякакви водни спортове, шнорхелинг, мероприятия по ваш избор. Можете да се насладите на неповторимите масажи или просто да се разходите по местните магазинчета и пазари.

Запознанство и комуникация с нови хора

Да споделиш пътуване като това с непознати хора в група е просто магическо. Всички, които са били на ритрийт с нас могат да го потвърдят.

Дните за почивка са идеален момент да обменим впечатления, а различните гледни точки сформират по – пълноценно нашата собствена и разширяват мирогледа ни за живота.

В кралството на осъзнаването – Тайланд е много лесно да намерите нови и неподозирани сили в себе си и да осъзнаете, че животът е много повече от това, на което са ни учили в училище. Ние сме дошли тук на тази планета, за да творим, това е наше Божествено право. Всичко, което се иска от нас, е да си спомним и това е именно което ще тренираме през цялото време. Вашето подсъзнание може да бъде препрограмирано точно както компютър и животът ви да се превърне в едно уникално пътешествие, изпълнено с неповторими мигове и преживявания. Това, че четете тези редове е знак, че вече сте готови за това приключение.

Не пропускай да запазиш своето място сега!

Пламен Топузов

Кой е Пламен Топузов?

“ Аз не спирам да си спомням, че най-важното е да следвам сърцето си. Вярвам, че всеки човек е тук, за да допринесе със своята уникалност за развитието на един красив и хармоничен свят. Мисията ми е да ви помогна като навигирам съзнанието ви по пътя към Източника, докато вие преоткриете светлината си по нов начин. Заедно полагаме основите, вие решавате какво да изградите. „

Ако на този етап не можете да се включите в нашите ритрийти, можете да разгледате другите ни събития и да се докоснете до работата на Пламен от тук:


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0