23.06.2023 - 26.06.2023

Морски Лагер на Осъзнаването

Хотел Марант, Каваци, Созопол

Скъпи Пътешественици,
Бързо променящият се свят, за който съзнателно или не сме си мечтаели в миналото е вече тук. Дългоочакваната промяна настъпи, но само и единствено от участието на всеки един от нас зависи колко бързо ще я приемем и адаптираме живота си към нея. Едно от най – добрите места за тренировка е именно край морския бряг. Водата е елементът на приемането и трансформирането на всичко отрицателно, с което ние не можем да се справим. Слънцето – Огънят, е перфектният елемент за зареждане с нови сили, енергия, ентусиазъм и Осъзнаване за равновесието на Сътворението. Това е женската енергия във всеки един от нас, чрез която по време на лагера ще осъществим и много дълбока връзка с подсъзнанието си.

Може би често чувате около себе си: „Какво толкова, пусни се по течението!“ Този израз никак не е случаен и наистина е от огромна важност да се пуснете по течението, но по правилата на Вселената. Това означава да се научите да отпускате контрола и да имате пълно доверие във всичко, което ви се случва Тук и Сега. Иначе казано да отворите сърцата си и да Осъзнаете, че желаната промяна е вече тук и само от нас зависи да я разберем и интегрираме в живота си. Пускането по течението обаче трябва да се прави от Пробудени хора, които Осъзнават колко е свещен живота и всичко, което се случва във всеки един момент. Точно с такива хора ще бъдете заобиколени на този лагер, за да можете да отпуснете токсичните навици от ежедневието.

Безкрайни Приключенци,

Сърдечно ви каним на Морски Лагер на Осъзнаването от 23ти до 26ти юни…

Групата се настанява в хотел „Марант“ между 15 – 16 ч. Събираме се на плажа за обединяване на колективната енергия и насочване на вниманието на групата към вътрешния свят, от където ще започне процеса по осъзнаване. След обединяването на груповата енергия се отправяме към стария град на Созопол, където ще ви заведем на изключително специално място. Там ще се свържем с Плазмените Същества.

Денят започва с включена закуска, след това тръгваме към Бегликташ.​​ Тук ще прекараме почти цял ден и повярвайте ни, има много какво да видите и усетите. Започваме с беседа от гледна точка на учените и археолозите, a след това ще чуете духовната гледна точка на Пламен за комплекса и тракийските жреци и практики. Следва медитация за осъзнаване на полярностите и балансиране на мъжката и женската енергия. Завършваме този невероятен ден по изключително автентичен начин, а именно с посещение на замъка „Равадиново“. 

​​След закуска отпътуване към Малко Търново, където ще посетим гробницата на богинята Бастет и комплекс „Мишкова нива“.  Това място и до днес привлича с енергийната сила, на намиращото се под повърхността на земята тяло на древния учител. Ще направим древна практика за задвижване на енергийните полета в нас.След това се отправяме към Гробницата на Бастет, която е само на няколко километра от Мишкова Нива. На място ще се свържем с това високо еволюирало древно същество от расата на Хаторите.

Сутринта ще проведем медитация, която ще бъде свалена на момента като послание за групата. Закуска и свободно време за плаж. На плажа можем да беседваме върху преживяното през четирите дни. Ще имате възможност да зададете въпросите си и да получите отговор от Акашовите Записи.

лагер на светлината

Нашите цени:

Цена на пакета: 450лв

Пакетът включва:
-3 нощувки със закуски и една гала вечеря в хотел „Марант“ на Каваците;
-Безплатен паркинг;
-Всички практики и медитации;
-Входове на забележителностите;

Депозит от 100лв ви гарантира място.  Депозитът не може да бъде върнат или използван за друго събитие, но може да се ползва от ваш приятел.

Местата са ограничени!

Целият транспорт е с лични превозни средства, както на всеки лагер и на този ще помогнем на хората от различните градове като ги свържем един с друг, за да пътувате с минимален брой превозни средства.

В нашето бъдеще ние сме заедно, всичко, което трябва да направите е да си спомните.

Кой е Пламен Топузов?

Името ми е Пламен Топузов и съм мотивационен гуру, консултант по самоусъвършенстване, етмес ментор, автор на семинари като,13 Чакрена Система, Алфа Вълните – ваксината на новото време, Трансформирай живота си за 7 дни, Изкривените огледала на илюзиите и др., а също и на книгата Алхимия на Съзнанието.

За записване:

*пишете ни на лично съобщение на страницата Амилиус – България;

*обадете се на телефон 0877786900; 0885552568;

*пишете ни имейл на info@amilius.bg.

Ако сте прочели до края тази информация, това е предпоставка за израстване. Следващата стъпка е желание да се запишете на Лагера, а ние ви гарантираме феноменално изживяване…

Follow, Share, Pin Us

Очакваме срещата ни с търпеливо вълнение…


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0