Онлайн семинар "Непознатата страна на Човешкото Съзнание"

ДАТА: 20.02.2022г. ЧАС: от 10:00 до 17:00ч

Ако се чувстваш объркан и нямаш воля да направиш промяната, която искаш, ако ти е омръзнало от сивото ежедневие, старата работа или конфликтите с хората , то тогава този семинар е за теб. Отдели 5 минути от своето време, в които да прочетеш докрай, за да ти докажем, че можеш да промениш живота си.

ДО СЕМИНАРА ОСТАВАТ:

00
дни
00
часа
00
мин.
00
сек.

Напоследък често използваме думите „егоист“ или „егоизъм“, в повечето случаи без да осъзнаваме напълно смисъла им. Обикновено човек употребява тези думи, за да убеди себе си, че някой друг не е направил нещо според разбиранията им. Хората често не осъзнават, че да поставяш себе си на първо място не те прави ,,Егоист‘‘, а напротив, прави те отговорен към себе си. Освен това, никой не говори за духовния аспект на „егоизма“, а той, повярвайте, не е никак малък. Важно е да започнем да разбираме пълния смисъл да думата „его“, защото нейното разшифроване може да промени гледната ви точка за живота и от там всичко останало. Егото…това е Непозната Страна на Човешкото Съзнание.

Това състояние на Съзнанието има две проявления – материално и духовно. Материалното его, това сме ние тук и сега – материалният свят, всичко наоколо, което виждаме. Материалното его е личността на човек. То е малката същност, тук долу на Земята и всичко, което се случва в нашето ежедневие, зависи от тази страна на нашето съзнание – това е фокусираната гледна точка на духа.

Има немалко хора, които са изпаднали в крайност на материалното его. Те се интересуват само от материални придобивки. Хората, които живеят по този модел, рано или късно започват да чувстват една огромна вътрешна пустота, която от един момент нататък не може да бъде запълнена с нищо материално.

непознатата страна на човешкото съзнание
непознатата страна на човешкото съзнание

Тези от вас, които преоткриха себе си или свой близък в по - горните редове, чувствайте се специално поканени на този семинар, за да научите:

 1. Как да разберете, кои са вашите най- искрени желания;
 2. Как да сбъднете най – дълбоките си и съкровени мечти;
 3. Как да се научите да уважавате желанията и нуждите на другите;
 4. Как да бъдете над нещата, когато имате най – много работа и проблеми;
 5. Как да разчитате знаците от Вселената, за да откриете своята земна мисия;
 6. Как да опознаете своята Божествена същност и да запълните празнотата в себе си.


От другата страна духовното его – това е душата, голямата картина, за която едва сега започваме да се пробуждаме. То е божествената част на съзнанието, която се намира някъде дълбоко вътре в нас. Тази духовна същност може да види всичко, което ще се случи с нас в бъдещето – всичките възможности, вариации и комбинации на нашето развитие.

Тя е много по – близо до Единното съзнание от нас самите и има способността да живее отвъд материята. За следващия етап от еволюцията на човечеството е важно да се научим да чуваме това, което иска да ни каже голямата картина или духовното его, за да се научим да следваме Божествения план и да сбъднем мечтите си.

Естествено има и хора, които започват да обръщат внимание само и единствено на духовното его, но това също е крайност. Те пренебрегват материалното его – спират да обръщат внимание на външен вид, вещи, пари и всичко останало в материалния свят, започват да живеят като номади. Тези хора като цяло живеят пълноценен живот, но никога няма да бъдат удовлетворени, ако не приемат и материята, защото тормозят Материалното проявление на Его си. Повярвайте, това е крайност, която ви отдалечава от Единното Съзнание.

Тези от вас, които преоткриха себе си или свой близък в по - горните редове, чувствайте се специално поканени на този семинар, за да научите:

 1. Как да присъствате тук и сега осъзнато;
 2. Как да слагате лични граници;
 3. Как да увеличите вашите финанси и стабилност;
 4. Как да подобрите физическото и психическото си състояние;
 5. Как да трансформирате вашите материални ограничения;
 6. Как да намалите излишното прераздаване към другите, което ви изцежда и ви пречи да уважавате и проявите своите собствени желания.

Семинар Непознатата страна на Човешкото Съзнание

Идеята е да осъзнаете, че едното от тези състояния, не бива да бъде за сметка на другото и че тези две реалности могат да съществуват заедно. Крайностите ни отдалечават от баланса, а както се досещате, това само довежда до нови нежелани ситуации в живота ни. Важно за нашето израстване е да опознаем и да приемем и двете състояния, за да успеем да ги приложим. Живеем в общество на консуматори и единственото ни спасение е да се обърнем към Непознатите Страни на Нашето Съзнание, да намерим начин да ги помирим, за да заработят заедно в синхрон.

На този семинар ще ви покажа:


 1. Как да разграничавате духовното и материалното его;
 2. Как да уравновесявате тези две състояния;
 3. Как да извличате най-доброто от тях;
 4. Как да ги свързвате едно с друго;
 5. Как тези две състояния свързват родителите и децата;
 6. Как да се измъквате от техните капани без да наранявате себе си или другите;
 7. Как да живеете в мир, любов и хармония с цялата природа, с всички хора, да не пречите на никой и в същото време вие да се чувствате добре.


Семинар Непознатата страна на Човешкото Съзнание

ЦЕНИ

Ранно записване

от 17.01 до 11.02.2022г.

Цена: 96 лв.

Редовна цена 196лв.

Редовна цена

от 12.02 до 19.02.2022г.

Цена: 196 лв.

Редовна цена за всички останали от 12.02-19.02.2022г.

Онлайн семинарът ще бъде проведен на живо чрез платформата ZOOM. Участниците ще получат имейл с инструкции и линк към събитието в рамките на 48 часа преди датата и часа на семинара.

Пламен Топузов

Кой е Пламен Топузов?

Името ми е Пламен Топузов и съм консултант по самоусъвършенстване, ментор, автор на книгата Алхимия на Съзнанието и мотивационен гуру. Моето духовно обучение започна от небезизвестния Друнвало Мелхизедек, учител по кабала Катрин Шейнбург, както и от шамани и старейшини от различни точки на света. Обучавал съм се и съм изследвал съзнанието в цяла Европа, Бали, Шри Ланка, Тайланд, Куала Лампур, Камбоджа, Хонконг, живял съм с племената коги и ауако в Колумбия, участвал съм в духовни практики с някои от старейшините на великите Маи в Юкатан – Мексико.

За последните 8 години моите семинари и лагери в България са посетени от хиляди българи. Водил съм ритрийти в Бали, Мексико и Тайланд. Книгата Алхимия на Съзнанието, излезе от печат през март 2021г и първият тираж е почти изчерпан. Създал съм двайсет авторски медитации, които са продадени в стотици копия и вярвам, че денят на много българи започва именно с тях.

Отзиви от семинари

Какво казват хората?

Семинар Непознатата страна на Човешкото Съзнание

Кристиан Кръстев – “Непознатата страна на Човешкото Съзнание”

его

Мартин Георгиев – семинар „Непознатата страна на Човешкото Съзнание“

Стела Тенева – семинар „Непознатата страна на Човешкото Съзнание“

Защо да се запишеш на този семинар?

Ежедневно правя лични консултации с много хора, променяйки травмиращите им модели, които ги водят до: депресия, паник атаки и неспособност да се справят с ежедневните си задължения. Помагам на тези хора да пренастроят своята гледна точка в подсъзнанието, така че да започнат отново да се радват на красотата на живота. Написал съм множество статии, които могат да трансформират съзнанието на човек, ако си позволи да вникне достатъчно дълбоко в тях.


На това събитие ще ви помогна да си спомните как да творите в този свят, тук и сега, всяко едно нещо, което пожелаете и в същото време да бъдете свързани с вашата най – висша същност, за да живеете в свят, изпълнен с изобилие във всяка сфера на живота, без да е необходимо да заменяте едно щастие за друго. Ще получите необходимите инструменти, с които ще можете да продължите да израствате, дълго след края на семинара.

Вярвам, че този семинар е ключът, за да получиш необходимото вдъхновение, което ти е необходимо, за да бъдеш следващият, който ще успее да открие… Непознатата Страна на Своето Съзнание и да Сбъдне Всичките си Мечти…

All rights reserved © 2022 by Amilius.bg

Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0