Онлайн семинар

"Алхимия на Съзнанието"

ДАТА: 12-13.03.2022г. ЧАС: от 10:00 до 18:00ч

Излекувай ума си, той ще излекува всичко останало.

Пламен Топузов

ДО СЕМИНАРА ОСТАВАТ:

00
дни
00
часа
00
мин.
00
сек.

Алхимия на Съзнанието е семинар, който ще преобърне досегашните ви разбирания. Това не е просто наука, главната й цел не е да превърне металите в злато... А да покаже как с точната нагласа, всяко едно негативно състояние на съзнанието ви може да бъде преобразено в позитивно такова. Това важи най – вече за нашето ежедневно ментално и емоционално състояние. Ще ви представим една нова гледна точка към света, за да можете да погледнете по един различен начин на самите себе си, а от там и на заобикалящия ви свят. Целта на този семинар е да ви покаже как работи вашето съзнание, не на повърхностно ниво, а във възможно най - голяма дълбочина, за да трасформирате всяка една нежелана ситуация или състояние във ваш съюзник.

Алхимия на съзнанието

Присъединете се към това пътуване из най – непознатите кътчета на съзнанието си и ще разберете как да:


  • *Балансирате мъжката и женската си енергия;
  • *Контролирате мислите и емоциите си;
  • * Разграничавате чувства и емоции;
  • *Разпалите вечния огън на творческата си същност;
  • *Превръщате хаоса в ред;
  • *Запалите древния етерен лечебен лъч;
  • *Живеете в баланс между духовния и материалния свят;
  • *Балансирате четирите основни елемента във вас.


Алхимия на съзнанието

Семинарът е изпълнен с практики, медитации и полезна информация. Те ще ви помогнат да осъзнаете красотата, която носите в себе си, ще събудят вашето вътрешно дете, ще ви покажат как да проявите своята най – добра версия. Всичко това има за цел да ви освободи от емоционалното объркване, менталния стрес и всякакъв вид ежедневна дисхармония. Главната цел на семинара е да ви покаже нови врати към вашето подсъзнание и всички възможни начини да ги отворите.


Алхимия на съзнанието

Ще се научите още как да:

*Прощавате на себе си и на другите;

*Лекувате всички свои травми;

*Счупите веригите на осъждането;

*Творите отвътре навън;

*Се освободите от тежестта на вината;

*Излезете от затвора на очакванията;

*Разпределяте товара на ежедневието

*Проявявате стабилност, нежност и лекота.


„Алхимия на Съзнанието“ е начин на живот, тръгвайки по този път ще познаете вътрешната си светлина, ще се научите как да я проявявате в света и ще усвоите незаменими умения, които ние ще ви покажем как да приложите в своя живот, тук и сега. Чрез полученото знание вие вече ще имате инструментите, с които да работите, за да достигнете до жадувания вътрешен мир, който вече заслужавате. За този семинар не ви трябва някаква специална подготовка, нито определени познания, всичко, което е нужно, е просто да последвате интуицията си – гласът на душата. Нашата мисия е да ви навигираме по пътя към Източника, докато вие преоткриете светлината си по нов начин. Заедно полагаме основите, вие решавате какво да изградите.

онлайн семинар Алхимия на съзнанието
  • Книгата Алхимия на Съзнанието е написана като едно точно и ясно ръководство. Читателя трябва да прочете няколко пъти книгата, за да вникне в дълбочината на различните нива на съзнание заложена вътре. Книгата обаче не може да замести семинара Алхимия на Съзнанието. Енергията, която Пламен предава по време на семинара, множеството практики и медитации, които се практикуват по време на събитието, са незаменимо богатство, което може да бъде преживяно само по време на семинара. Като добавим и възможността участниците да задават въпроси и разясненията, които Пламен прави през това време, внасят допълнителна яснота относно собственото ни подсъзнание и по - точно как да навигираме през него докато творим мечтите си.


книга Алхимия на Съзнанието

ЦЕНИ

Ранно записване

до 04.03.2022 г.

Цена: 186 лв.

Редовна цена

Цена: 356 лв.

Редовна цена за всички останали от 05.03. до 11.03.2022 г.


*Онлайн семинарът ще бъде проведен на живо чрез платформата ZOOM. Участниците ще получат имейл с инструкции и линк към събитието в рамките на 48 часа преди датата и часа на семинара.

Пламен Топузов

Кой е Пламен Топузов?

Името ми е Пламен Топузов и съм консултант по самоусъвършенстване, ментор, автор на книгата Алхимия на Съзнанието и мотивационен гуру. Моето духовно обучение започна от небезизвестния Друнвало Мелхизедек, учител по кабала Катрин Шейнбург, както и от шамани и старейшини от различни точки на света. Обучавал съм се и съм изследвал съзнанието в цяла Европа, Бали, Шри Ланка, Тайланд, Куала Лампур, Камбоджа, Хонконг, живял съм с племената коги и ауако в Колумбия, участвал съм в духовни практики с някои от старейшините на великите Маи в Юкатан – Мексико. За последните 8 години моите семинари и лагери в България са посетени от хиляди българи. Водил съм ритрийти в Бали, Мексико и Тайланд. Книгата Алхимия на Съзнанието, излезе от печат през март 2021г и първият тираж е почти изчерпан. Създал съм двайсет авторски медитации, които са продадени в стотици копия и вярвам, че денят на много българи започва именно с тях.

Ежедневно правя лични консултации с много хора, променяйки травмиращите им модели, които ги водят до: депресия, паник атаки и неспособност да се справят с ежедневните си задължения. Помагам на тези хора да пренастроят своята гледна точка в подсъзнанието, така че да започнат отново да се радват на красотата на живота. Написал съм множество статии, които могат да трансформират съзнанието на човек, ако си позволи да вникне достатъчно дълбоко в тях.

Отзиви от семинари

Какво казват хората?

София Стоилова -

семинар "Алхимия на Съзнанието"

онлайн семинар Алхимия на съзнанието

Отзиви от участници - семинар "Алхимия на Съзнанието" - София

Антония Андонова - отзив книга "Алхимия на Съзнанието"

Вярвам, че този семинар може да ти помогне, за да получиш необходимото вдъхновение и ти да бъдеш следващият, който ще успее да балансира живота си…

All rights reserved © 2022 by Amilius.bg

Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0