пламен топузов

Онлайн семинар токсичните навици
17.04.2022
от 10 до 17ч

Омръзна ли ви да ставате всяка сутрин и да губите времето си пиейки кафета и пушейки цигари, писнало ли ви е да чакате уикенда, за да се наливате с алкохол, да се тъпчете с месо, от което вечер ви се повдига. И между всичко това да имате непрестанна нужда да се тъпчете със захар или чувствате храната безвкусна и имате нужда от много сол или натриев глутамат? Вероятно осъзнавате, че всички тези вредни неща разболяват тялото ви, замъгляват ума ви и ви карат да се чувствате изнервени.

Изтощихте ли се от постоянното отчаяние от това, което виждате в огледалото?

По важният въпрос, обаче е защо след всичките опити през годините, все още не успявате да се справите с глада към всичките тези вредни навици?

Време е да се пробудите за простата истина, че Вредните навици, като кофеин, алкохол, цигари, месо, захар и сол и дори наркотиците, са само върха на айсберга и че истинският проблем е вътре в нас и се нарича Токсични Навици.

семинар токсичните навици
токсични навици

Токсичните навици ви карат да се чувствате объркани и следствие на това нямате стимул за нищо в живота. Това са истинските чудовища от вашите кошмари, които ви потикват към депресия, паник атаки, летаргия, изтощение и липса на каквато и да било воля за промяна.


Трябва да изхабите цялата си енергия, за да се справите с Вредните Навици, но това ще бъде като да подрежете листата на градинския плевел. Какъв е смисълът да си хабите енергията напразно, при положение, че след като корена „ Токсичните Навици“ остава във вас, рано или късно те пак ще се върнат или ще ги замените с други не по – малко вредни.


Токсичните Навици наистина са корена на всяко неразположение и несполука в живота ви. Това, което наистина ви пречи и към което си заслужава да насочите вниманието си и да отстраните веднъж завинаги са Отчуждаването, Тъгата, Арогантността, Тревогата, Безпокойствието, Самокритичността, Меланхолията, Раздразнението, Разфокусираността, Недоверие и много други подобни вредители, които рушат връзките между вас и вашата най – добра версия от години.

Искате ли да тръгнете в правилната посока и да започнете да се храните здравословно, да спортувате, да медитирате, да се чувствате пълни с енергия, воля и с бистър и концентриран ум?

Ако отговорите на въпросите по-горе са да, то тогава този семинар е правилната мотивация и идеалният повод, за да започнете промяната още сега!

семинар токсични навици

„Токсичните навици“ е семинар, който има потенциал да промени из основи живота ви. Навиците се формират в най-ранни години, след това определят бита ни и следователно целия ни живот.

Представата ви за света е програмирана в детството от вашите родители. Вие или приемате тяхната гледна точка, или се съпротивлявате срещу нея, но и в двата случая, тя ви ръководи.

Когато чуваме от близките ни твърдения като „Нищо не става от теб!“, „Няма да получиш това или онова след като не слушаш!“, „Никой няма да те хареса, ако се държиш така!“, Не можеш да вярваш на никой!“, ние напрягаме различни части в тялото си. Тази енергия, ако не бъде отработена, застоява и става токсична, което означава, че рано или късно, това ще удари физическото ви тяло, така в последствие се раждат болестите.

семинар токсичните навици

Токсичните Навици са бичът, с които се наказваме ежедневно. Основните Токсични Навици са:

 • Тъгата
 • Арогантността
 • Тревогата
 • Безпокойствието
 • Самокритичността
 • Меланхолията
 • Раздразнението

Не търсете вина,
търсете решения.

пламен топузов

Време е да вземете нещата в свои ръце и да се впуснете в най – важната битка, тази със собствената си деструктивна същност. Време е да се изправите срещу всичко онова, което родителите ви или обществото са ви казвали, че сте и да поемете по пътя към свободата. Време е да бъдете героя от детските приказки, които толкова много обичахте като деца. Време е да си върнете себе си!

  Присъединете се към нас в този семинар, за да:

Разберете собствената си призма, през която гледате на света

Разберете какво формира тази призма и как да я промените

Осъзнаете убежденията, формирали вашата реалност

Разберете значението на токсичните навици и от къде идват те

Разберете дълбоко потиснатите чувства, формиращи токсичните навици

Осъзнаете кои са моделите на поведение на възрастните, които са формирали токсичните навици в детството ви

семинар токсичните навици

 Има и още…

 • Ще разберете какво е ефекта на ластика и как да го ползвате
 • Ще се научите да гледате от друг ъгъл на своите недостатъци
 • Ще се научите как да не се подавате на манипулативно мнение отвън
 • Ще получите необходимите инструменти за вътрешна дезинфекция
 • Ще осъзнаете различните пластове токсичност

 

Когато човек попадне в правилната среда и получи необходимата подкрепа, бързо ще осъзнае, че доброволно, но напълно неосъзнато сте задържали Токсичните Навици с години. С правилната мотивация всеки участник ще открие вътре в себе си един вълшебен свят, една чудесна страна, наречена Шамбала, в която магията е начин на живот, ще разберете, че там мечтите се наричат реалност.

Семинарът „Токсичните Навици “ е мястото, от което можете да започнете това свое приключение.

Вярваме, че всеки човек е тук, за да допринесе със своята уникалност за развитието на един красив и хармоничен свят. Нашата мисия е да ви навигираме по пътя към Източника, докато вие преоткриете светлината си по нов начин. Заедно полагаме основите, вие решавате какво да изградите. Това би могло да е началото на един дълъг път, който е изпълнен с безброй приключения.

Готов ли си да вземеш живота си в ръце и да направиш така мечтаната промяна не друг път, а сега в рамките на този семинар?

семинар токсични навици

Кой е Пламен Топузов?

Името ми е Пламен Топузов и съм консултант по самоусъвършенстване, ментор, автор на книгата Алхимия на Съзнанието и мотивационен гуру. Моето духовно обучение започна от небезизвестния Друнвало Мелхизедек, учител по кабала Катрин Шейнбург, както и от шамани и старейшини от различни точки на света. Обучавал съм се и съм изследвал съзнанието в цяла Европа, Бали, Шри Ланка, Тайланд, Куала Лампур, Камбоджа, Хонконг, живял съм с племената коги и ауако в Колумбия, участвал съм в духовни практики с някои от старейшините на великите Маи в Юкатан – Мексико.

 

За последните 8 години моите семинари и лагери в България са посетени от хиляди българи. Водил съм ритрийти в Бали, Мексико и Тайланд. Книгата Алхимия на Съзнанието, излезе от печат през март 2021г и първият тираж е почти изчерпан. Създал съм двайсет авторски медитации, които са продадени в стотици копия и вярвам, че денят на много българи започва именно с тях.

пламен топузов
семинар токсичните навици

РАННО ЗАПИСВАНЕ

До 25.03.2022г – 96лв

НАМАЛЕНА ЦЕНА

От 26.03. до 08.04.2022г – 146лв

РЕДОВНА ЦЕНА

От 09.04. до 17.04.2022г – 196лв

*Онлайн семинарът ще бъде проведен на живо чрез платформата ZOOM. Участниците ще получат имейл с инструкции и линк към събитието в рамките на 48 часа преди датата и часа на семинара.

СЕМИНАР ТОКСИЧНИ НАВИЦИ

Очакваме срещата ни с търпеливо вълнение…


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0