Опитът на Племето Коги

Статия написана от на 11.01.2016

Разказ от Друнвало Мелхизедек за племето Коги

„След като се запознах с племето коги, моето общуване с представители на коренните племена излезе от рамките на обикновените уроци по духовност и безграничен човешки потенциал. Онова, което ми показаха и на което ме научиха, затвърди убеждението ми, че е възможно човек да вижда в тъмното. Без тяхното съдействие аз вероятно никога нямаше да открия Свещеното Пространство в Сърцето си. Ще им бъда вечно признателен за тяхната безкористна помощ. Тъкмо бях приключил семинара „Пробуждане на Озареното Сърце“ в щата Мериланд (САЩ), когато към мен се приближи бял младеж и ми каза, че е изпратен от маите в Гватемала, за да ми предаде съобщение от племето коги, което живее в планината Сиера Невада в Колумбия, Южна Америка. Изслушах го, макар че никога не бях чувал за това племе. Човекът ми обясни, че когите са едно от малкото племена, избегнали испанското нашествие през XVI век, защото се оттеглили високо в планината Сиера Невада де Санта Марта. Там останали недосегаеми и успели да развият част от самобитната си култура и религия. И до днес те продължават да живеят почти по същия начин, както преди хиляди години.

Майки

Някои членове на племето са по-особени и се наричат Matas (Майки). Когите смятат, че това не са обикновени хора, а част от съзнанието на Земята и задачата им е да поддържат равновесието на планетарната екологична система. Според тях, без помощта на „Майките“ Земята ще загине. Освен това те са духовни водачи на племето и са толкова почитани, колкото е Исус за християните или Мохамед за мюсюлманите. Според младежа, който ми разказа тази история, „Майките“ могат да виждат в пълен мрак. Те наблюдават света с помощта на вътрешното си зрение и съкровената си връзка с Майката Земя, която наричат „Алуна“.

Най-интересното е, че когато в племето се роди бебе, предназначено да стане „Майка“, то се отнася на особено място, за да бъде отгледано и подготвено за тази цел. В стари времена това е ставало в тъмна пещера, но днес се използва специална къща, построена само от естествени материали, в която не прониква нито лъч светлина. Детето расте в почти абсолютен мрак, яде само бели храни и получава съвсем малък достъп до светлината, колкото да не ослепее.

Освен това преминава през много необикновено духовно обучение и възпитание. В продължение на девет години живее в тъмнина и се учи да вижда без помощта на очите си ,също като децата-екстрасенси, които сега се раждат навсякъде по света. След това се извежда на дневна светлина, за да се научи да използва очите си. Представете си само! Какво ли би било да видите нашата прекрасна планета за пръв път чак на девет години!

Младежът, който ми разказа за когите и „Майките“, ми съобщи и причината, поради която са го изпратили при мен. Каза, че те не само могат да „видят“ всяка точка на планетата, но и да погледнат в бъдещето – също като хопи, маори и много други коренни племена по Земята. В цялата история на когите „Майките“ никога не са грешили в предсказанията си. Според тях, по време на последното слънчево затъмнение през XX век – на 11 август 1999 г., всички технологично ориентирани народи по света би трябвало да преминат на друго ниво на земно съзнание и да оставят физическата планета в наследство на коренните и туземните племена.

Нека си спомним думите, казани в Библията: „Блажени кротките, защото те ще наследят земята.“(Евангелие от Матея, 5:5. Библия, изд. на Светия синод, С, 1991, стр. 1198.) Това съвпада с предсказанието на „спящия пророк“ Едгар Кейси, че през зимата на 1998 г. земните полюси ще се изместят и на планетата ще настъпят кардинални промени. Много поддръжници на движението „Ню Ейдж“ го тълкуват в смисъл, че голяма част от земното съзнание ще премине в четвърто измерение. Младежът се приближи до мен, сякаш да подчертае специално следващите си думи. Той понижи глас и прошепна: – На 12 август 1999 г. „Майките“ на когите видяха, че ние, технологичната цивилизация, все още сме тук, на Земята. Те потънаха в дълбока медитация, за да разберат причината, тъй като за пръв път в дългата им история тяхното предсказание не се сбъдна. Той каза, че там, в мрака, „Майките“ коги съзрели светлини, проблясващи навсякъде по повърхността на планетата – преди не ги е имало. Те ги проучили и открили, че се излъчват от хора, които са разбрали за светлинното си тяло, наричано в древни времена Мер-Ка-Ба.

Според „Майките“, именно тези хора с техните светлинни тела са променили хода на историята. Тъй като аз самият преподавам учението за Мер-Ка-Ба, лично съм убеден, че щом си спомним за нея, след известна подготовка ще можем да повлияем върху външната дейст-вителност чрез мислите и чувствата си. Според „Майките“-коги, някои от нас са променили материалния свят до такава стенен, че се е появила нова реалност. Ето защо не са успели да я видят – просто тя идва от бъдещето, не от миналото. Разбира се, ако това се окаже вярно, пред нас се разкрива нов, много по-голям потенциал от човешки възможности. (Трябва да ви кажа, че „Майките“-коги дори не са допускали, че ние ще разберем как да използваме тази способност, заложена във всеки от нас.)

Още една интересна информация

Когато се занимавах с пречистване на въздуха – най-напред с устройството R-2, а по-късно и с помощта на моето поле Мер-Ка-Ба – с мен се свързаха американските военновъздушни сили и в лични разговори ми съобщиха нещо много интересно. Някои мои ученици, посещавали семинарите, са ми казвали – а и аз съм го виждал с очите си – че в момента, когато са активирали своята Мер-Ка-Ба за пръв път, понякога се оказвали обкръжени от черни хеликоптери, които при това не искали да си отидат, а ги следели със седмици, дори месеци. Една дама – майор от ВВС ( военно въздушните сили) ми съобщи, че когато изскача дискът на Мер-Ка-Ба, се излъчва почти толкова енергия (магнитен импулс), колкото от един град с около 15 000 души населе-ние. Тя добави, че техните околоземни спътници можели да засекат човешкото светлинно тяло и да прожектират изображението му на компютърните екрани. Няколко години военните доста се безпокоили по този повод, но след това разбрали, че това е просто част от новото съзнание, което се развива днес на Земята. Е, щом от ВВС на САЩ са успели да „видят“ полето Мер-Ка-Ба, защо да не могат и „Майки-те“-коги? Младежът ме погледна с невинни очи и каза: – „Майките“-коги искат да ти благодарят, че учиш хората как да активира своята Мер-Ка-Ба и така да променят света. После ми връчи малък пакет с тютюн, увит в яркочервен памучен плат – дар от „Майките“ в знак на признателност“

Друнвало Мелхизедек


ЕтикетиКоментари

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани с *
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0