Послание от Сърцето – 2016 годината на личностното израстване

Статия написана от на 26.02.2016

Година на себепознание, самоусъвършенстване и духовно израстване

Скъпи пътешественици!

2016 е година на личностното и духовното израстване, себепознание и самоусъвършенстване.

Оттук нататък колективното възнесение ще зависи от индивидуалния ни напредък. Животът го показва ежедневно, вслушайте се в мъдрите му препоръки. Вярвам, че повечето от вас ще се съгласят, че последните месеци бяха интензивни и изпълнени с доста неочаквани емоции. През това време, трудност представляваше дори това да запазите мислите си и чувствата си едни и същи за два поредни дни. Ние сме учени от малки да гледаме другите – политици, известни личности, съседи и т.н. , да се интересуваме от тях и цял живот да чакаме някой да дойде и да ни оправи живота. Такъв пример са ни давали нашите родители, на тях техните и така назад по система, която е била създадена да служи на единици, а не на всички. Много скоро всичко това ще се промени.

През 2009 се отвори портал, наричан от учителите „прозореца на възможностите“ , неговият кулминационен център бе датата 21.12.12, с която мнозина спекулираха. Този прозорец даде достатъчно време и възможности на всеки да настрои вибрациите си с тези на новото време, и сега се затваря. Вече ще е непосилно за хората да се държат като щрауси и да се правят, че всичко си е по старому. Сега започва истинската забава, това е времето на голямата промяна! Оттук нататък е важно всеки да се обърне навътре в себе си и да насочи вниманието си към поемането на отговорност както към своите действия, така и към мислите си, да се насочи към себепознание, самоусъвършенстване и духовно израстване. Защото мислите изграждат нашата реалност, а чувствата пораждат мислите.

Това е причината, поради която организираме този пролетен лагер. За да може чрез Алхимията на Божествените напътствия да настроим своето съзнание за Новата ера, която настъпва на 22 март. На лагера всеки ще има възможността да работи както на колективно, така и на индивидуално ниво. Защото на индивидуално ниво, ние взимаме най – важните решения. Започвайки от повдигане на собствените си вибрации, подпомагаме и колективното израстване. Това е единственият път за „оправяне“ на България, когато всеки на индивидуално ниво вземе решение за промяна и с личен пример поведе другите.

Моята практика ми показва, че много хора не са готови да овладеят силата си и не знаят как да използват свободната си воля, защото твърде дълго време тази сила, с тяхно разрешение, е била ползвана от други. Фалшивите идоли и богове започват да губят своята сила, защото вие ще им отдавате все по – малко внимание и енергия, поради вътрешна нужда да я обръщате към себе си. Възможно е да се получи сблъсък между личностите, но това винаги води до огромно израстване, освен ако човек не откаже да приеме това, което животът му предлага.

Напълно нормално е да ви е трудно в този момент, защото когато си връщате силата, но не знаете как да я използвате, е твърде вероятно в първия момент мислите и емоциите да излизат извън контрол. Осъзнаете ли това, нещата ще започнат да си идват на мястото. Вие сте представители на първата вълна от хора, поели по пътя на осъзнаване, точно затова трябва да поведете с личен пример, това ще е знак, че навлизате в 5-то измерение.

Вселената е основана на баланса между даване и получаване, това е много важно не само да се знае, а и да се осъзнае напълно. Вие винаги имате право на избор, но изборът трябва да бъде ясно заявен. Отпуснете здравата прегръдка, с която държите миналото, то има нужда да си остане на мястото, а вие да продължите напред. Няма значение какво е било преди, защото всеки ден ние се събуждаме за едно ново начало и имаме възможност да взимаме нови решения, които определят нашето настояще и градят бъдещето ни!

В единство и хармония,

Пламен Топузов


Етикети , , , ,
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0