Послание от Сърцето – Септември 2015

Статия написана от на 11.01.2016

Послание от Сърцето – Възнесението на Божествената Майка

Скъпи Творци!

Почувствах призива да споделя с вас моя опит, защото дори на едно, от вашите Светли Сърца да помогна да премине прехода по – лесно, си е струвало изцяло. Новата ера започва да се усеща все по – осезаемо, четвърто измерение се вижда все по – ясно, ние се намираме накрая на великата пустота.

Именно това е преходът между измеренията, за който говорят всички древни народи. Много скоро нищо вече няма да бъде същото, от 2016 година нататък всичко ще се промени. Земята преминава през процес на Възнесение, с нея и всички ние – нейните деца. Как обаче преминава този процес на индивидуално ниво, с каква скорост и с каква лекота, зависи изцяло от нас. От следващата година всяко отклонение от правия път, ще ви струва все по- скъпо, защото ще изисква огромно количество енергия да догоните високите вибрациите на Земята. Така ще бъде през следващите няколко години.

Това е времето да се настроите към чистотата на Земята. В последните месеци на 2015г това е все по – осезаемо. Насочете вниманието си навътре, наблюдавайте себе си. Сега е най- подходящият момент да инвестирате в собственото си просветление, себепознание и духовно израстване. Енергията, която чувствате все по- осезаемо през последните месеци е тук да ви пречисти, да шлифова. Това е най- фината шкурка, която Земята нежно използва, за да заблестите като скъпоценен камък, какъвто всъщност сте. Опитайте се да вкарвате все по- малко отрови в своя Божествен храм- тялото ви, това ще ви помага по – лесно да се издигате нагоре.

Физически това зависи изцяло от вас, на емоционално и ментално ниво – мислите и чувствата зависят в голяма степен все още от колективното съзнание. Най – вероятно си мислите – на теория звучи много лесно, но как да се справим? Споделям с вас една информация, която преди няколко дни получих от Възнесените учители. Уникално проста истина, която през цялото време е била пред нас и все пак не сме виждали. Милиарди хора по Земята, ежедневно чрез разума си създават положителни и отрицателни мисли и чувства. Използвайки своя ум всеки от нас създава тези плюсове и минуси. Чрез колективното съзнание се движат през всички хора по цялата Земя.

Това е причината за промяната в мислите и емоциите, а скоростта на промяна зависи от скоростта, с която се движи вашето съзнание. Това е причината напоследък толкова често да си сменяте мнението или начина, по който се чувствате. Следващият път, когато усетите отрицателни мисли или емоции, без значение дали идват от вас самите или са насочени към вас отвън, не се опитвайте да се справяте сами с тях, а ги трансформирайте. Започнете да ги изпращате към Земята. Вижте или почувствайте как от главата надолу, през цялото тяло се спуска, всичко което не ви служи за ваше най- висше добро и оттам през краката ви, навлиза в Земята. Предайте всички отрицателни чувства и емоции на своята Божествена майка. Тя знае как да ги трансформира и използва получената енергия по предназначение.

Всички ние сме едни малки електроцентрали, които произвеждат енергия. До сега, обаче сме били неосъзнати и сме отдавали тази енергия на определени същества, които чрез свои поставени хора са я събирали за егоистична полза. Защо мислите има толко малко, но изключително богати хора? Нали всичко е енергия. Това е причината. Не сме били осъзнати, обаче вече всичко се променя. Отдавайте своята енергия на Земята, това е формулата за постигане на тъй жадуваната златна ера. Споделете тази информация с повече хора, тя е дар за всички нас от Възнесените учители. Моля, обаче бъдете нежни един към друг, защото това е най- интензивното време на лична трансформация. Не всеки е готов да се събуди. Това е и основната причина, толкова много двойки да се разделят напоследък.

Всеки се намира на различно ниво на съзнание и тази разлика вече се вижда с просто око. Това е голямата отговорност на всички вас, които се пробуждате първи. Бъдете търпеливи и нежни един към друг, както майката, която взима новороденото в прегръдката си. Само и единствено чрез много положени усилия и усърдна работа върху себе си, ние ще се научим на търпение и смирение. И с много компромиси един към друг ще се научим да проявяваме безусловна любов, което ще доведе до траен мир на Земята! Прекланям се пред Светлината на вашите души.

Пламен Топузов


Етикети , , , ,Коментари

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани с *
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0