Прана – Пътят към Разширяване на Съзнанието

Статия написана от на 11.01.2016

Прана е по-важно от въздуха

Преди почти 13 000 г. в историята на нашата планета се е случило нещо много драматично. Онова, което е станало в миналото, оказва въздействие върху целия ни съвременен живот. Всичко, което се случва в ежедневието ни, включително определени технологии, които използваме, войните, които избухват, храната, която ядем, и дори начинът, по който възприемаме действителността, е пряк резултат от конкретни събития, станали в края на Атлантския период.

Последствията от тези древни събития изцяло са променили начина, по който живеем и възприемаме действителността. Всичко е взаимосвързано! Съществува само една действителност и един Бог, но има много, много начини, по които тази реалност може да се възприема. Всъщност възможните интерпретации на действителността са наистина безкрайни. Съществуват определени реалности, за които са се договорили много хора – те се наричат нива на съзнанието. Съществуват определени реалности, върху които са съсредоточени огромен брой хора (колективно съзнание), включително реалността, която ние с вас преживяваме в този момент. Някога ние сме съществували на Земята на такова високо ниво на съзнание, за каквото дори не можем да си помислим. Трудно бихме могли да си представим равнището, на което сме били тогава, защото то е съвсем различно от сегашното.

Третото измерение на планетата Земя

Поради някои събития, случили се преди 16 000-13 000 години, човечеството пропаднало надолу от онези висши нива (падането от Библията), като преминавало през много измерения и обертонове и увеличавало плътността си, докато достигнало мястото, което наричаме третото измерение на планетата Земя – нашия сегашен свят. Когато сме падали – а това си било истинско падане – сме се озовали в една спирала на съзнанието, която се движела неконтролирано надолу през измеренията на съзнанието. Изгубили сме контрол и това много приличало на свободно падане в пространството. Когато сме пристигнали тук, в третото измерение, с нас се случили определени промени – както физиологични, така и функционални. Най-голямата промяна, обаче се отнасяла до начина, по който сме дишали прана – така индийците наричат жизнената сила в тази Вселена. Прана е по-важна за нашето оцеляване от въздуха, водата, храната или която и да е друга субстанция, затова начинът, по който приемаме тази енергия в телата си, радикално въздейства върху начина, по който възприемаме реалността. В епохата на Атлантида и преди нея, дишането на прана било пряко свързано с Мер Ка Ба, светлинните електромагнитни полета, които обгръщат телата ни.

Друнвало Мелхизедек


Етикети ,Коментари

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани с *
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0