Скъпи творци, каним ви на любимият семинар

Пробуждане на озареното сърце

02.11.2023г. - 05.11.2023г.
град София, хотел City avenue

Присъединете се към нас на 4 – дневното магическо пътешествие „Пробуждане На Озареното Сърце“, световно известният семинар на Друнвало Мелхизедек.

Този семинар беше върнат на човечеството в оригиналния си вид през 2011 година, когато според Възнесените учители, ние вече бяхме готови да активираме Мер Ка Ба (светлинното тяло) чрез долната сърдечна чакра посредством вибрацията на безусловна Любов.
Човечеството е готово да премине от полярната реалност на мозъка към Единството на Сърцето. През 2023 година настъпва моментът за вглеждане в себе си в дълбочина и за радикална промяна на личностните деформации. Сега е шансът за най – дълбоко и пълноценно израстване и трансформиране на всички свои аспекти, изпаднали в крайност по една или друга причина, но за това е необходимо да се научите да поемате отговорност за своите мисли, чувства, емоции и действия. Всичко до сега беше просто подготовка за периода, който настъпва. Очакваме Ви за сътворим заедно една прекрасна реалност! Доверете се на своите чувства, ако те ви шепнат, че сте готови да преминете към тази последна и най – важна фаза на Възнесението. То вече започва с пълна сила и вие знаете, че пътя, който сте следвали е довел до това, което сте търсели.

медитация

ето някои акценти от семинара:

✅Теории, практики и упражнения за балансиране на мъжката и женската енергия;
✅Лечебни кръгове за изчистване на емоционални и ментални травми и освобождаване от негативни енергии;
✅Танци, практики и медитации, които ще ви подготвят за навлизане в Свещеното Пространство На Сърцето;
✅Отваряне на Третото Око посредством алфа вълни, създадени след обмяна на сексуалната енергия между сърцето и мозъка;
✅Активиране на лъчите около главата и ореола, който преди е бил привилегия само за Светците;
✅Опознаване на Свещеното Пространство на Сърцето, което съдържа личните Акашови записи на душата;
✅Намиране на входа към Миниатюрното Пространство На Сърцето, в което връзката с Висшата ви същност и Създателя е най – пряка;
✅Перманентно активиране на Мер Ка Ба ( светлинното тяло) чрез сърцето;
✅Припомняне на знанието за създаване на външна Мер Ка Ба.

Семинарът е създаден да направи три главни неща:

Да ви пробуди и да си спомните кои сте всъщност;

озарено сърце

Да си припомните как всичко е създадено чрез сърцето –от атоми до хора, до съзвездия, галактики и цялата Вселена, и каква е нашата роля във всичко това;

семинар токсични навици

Да си спомним и най – вече осъзнато да сътворим и да заживеем чрез вибрацията на Любовта една нова реалност на хармония с Майката Земя и Създателя;

Цени за семинара:

*за записване до 20.10.2023г. цената е 333лв;
*След тази дата до деня на семинара цената е 444лв;
*111лв депозит Ви гарантира място, останалите в деня на семинара;
*Препоръчваме да запазите своето място своевременно, тъй като местата са ограничени! Депозитът може да бъде заплатен в малко по-късен етап след записването Ви.
*Депозитът не може да бъде върнат или използван за друг семинар, но може да бъде ползван от приятел.

Кой е Пламен Топузов?

Пламен Топузов е човек, който работи чрез интуитивно насочване, вижда ясно енергията и има способността да я насочва, докато съзнанието се настрои на необходимата честота, за да разреши всеки казус. Пламен е лайф коуч, рейки мастър и сертифициран учител от Школата по Припомняне на Друнвало Мелхизедек (автор на „Цветето на живота“). Основател е на Алхимия на Съзнанието – семинар, помогнал на стотици души в България да открият себе си. Пламен посвещава целия си живот и енергия на връзката с духовния свят и използва наученото, за да помага на хората да открият собствения си път и автентичността си. Той се е обучавал и от древното изкуство на Кабала, взимал е участие и в церемонии, провеждани в Мексико от древните маи. Живял е с племената Коги и Аюлако в планините Сиера Невада в Колумбия. Продължава обучението си до ден днешен в Бали, Тайланд, Шри Ланка, Камбоджа и други азиатски държави, където изследва енергиите на Сътворението.

За записване:

*пишете ни на лично съобщение на страницата Амилиус – България;

*обадете се на телефон 0877786900; 0885552568;

*пишете ни имейл на info@amilius.bg.

 

Очакваме срещата ни с търпеливо вълнение…

Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0