Пробуждане на Озареното Сърце Варна

Скъпи творци, поради големия интерес и запитвания към семинара Пробуждане на Озареното Сърце, обявяваме дати за град Варна!
 
Това ще бъде последния за годината семинар, затова запазете своето място сега. Депозитът може да бъде заплатен в по-късен етап.
 
Пробуждане на Озареното Сърце – 27 – 30.10.2022г.
по Друнвало Мелхизедек с водещ Пламен Топузов, лицензиран учител от „Школата по Припомняне“ на Друнвало.
Присъединете се към нас на 4 – дневното магическо пътешествие „Пробуждане На Озареното Сърце“, световно известният семинар на Друнвало Мелхизедек – автор на „Древната Тайна на Цветето на Живота“, „Да Живееш в Сърцето“, „Змия на Светлината“, познати книги в духовните среди по целия свят, книги издадени в повече от тридесет държави. Този семинар беше върнат на човечеството в оригиналния си вид през 2011 година, когато според Възнесените учители, ние вече бяхме готови да активираме Мер Ка Ба (светлинното тяло) чрез долната сърдечна чакра посредством вибрацията на безусловна Любов.
Човечеството е готово да премине от полярната реалност на мозъка към Единството на Сърцето. През 2022 година настъпва моментът за вглеждане в себе си в дълбочина и за радикална промяна на личностните деформации. Сега е шансът за най – дълбоко и пълноценно израстване и трансформиране на всички свои аспекти, изпаднали в крайност по една или друга причина, но за това е необходимо да се научите да поемате отговорност за своите мисли, чувства, емоции и действия. Всичко до сега беше просто подготовка за периода, който настъпва. Очакваме Ви за сътворим заедно една прекрасна реалност! Доверете се на своите чувства, ако те ви шепнат, че сте готови да преминете към тази последна и най – важна фаза на Възнесението. То вече започва с пълна сила и вие знаете, че пътя, който сте следвали е довел до това, което сте търсели.
 
13те чакри
Ето и някои от акцентите на семинара:

Теории, практики и упражнения за балансиране на мъжката и женската енергия;

Лечебни кръгове за изчистване на емоционални и ментални травми и освобождаване от негативни енергии;

Танци, практики и медитации, които ще ви подготвят за навлизане в Свещеното Пространство На Сърцето;

Отваряне на Третото Око посредством алфа вълни, създадени след обмяна на сексуалната енергия между сърцето и мозъка;

Активиране на лъчите около главата и ореола, който преди е бил привилегия само за Светците;

Опознаване на Свещеното Пространство на Сърцето, което съдържа личните Акашови записи на душата;

Намиране на входа към Миниатюрното Пространство На Сърцето, в което връзката с Висшата ви същност и Създателя е най – пряка;

Перманентно активиране на Мер Ка Ба ( светлинното тяло) чрез сърцето;

Припомняне на знанието за създаване на външна Мер Ка Ба.
пробуждане на озареното сърце
Семинарът е създаден, за да направи три главни неща:

1.Да ви пробуди и да си спомните кои сте всъщност;

2.Да си припомните как всичко е създадено чрез сърцето –от атоми до хора, до съзвездия, галактики и цялата Вселена, и каква е нашата роля във всичко това;

3.Да си спомним и най – вече осъзнато да сътворим и да заживеем чрез вибрацията на Любовта една нова реалност на хармония с Майката Земя и Създателя.
 
Препоръчително за семинара е да се прочетат някои от книгите на Друнвало Мелхизедек: „Да живееш в сърцето“ , „Цветето на живота“ 1 и 2 част , „Змията от Светлината“. Разбира се, не е нужна някаква специална подготовка, четейки тези редове вие вече сте стигнали, до където трябва.

Просто трябва да се вслушате в сърцето си и да проявите кураж, за да го последвате. Очакваме ви с отворени обятия, за да прекараме едни интензивни 4 дни заедно в уютна обстановка на медитационни центрове из цяла България под ръководството на Възнесените Учители и закрила на най – чиста вибрация на Любовта и Светлината.
Алхимия на съзнанието
Ще ви бъдат дадени специални маски, които са нужни за активиране на Третото Око (епифизата) . Първият ден семинарът започва от 10:00ч и продължава до 18ч. Всички останали дни продължителността е от 09:00 до 18:00 часа , затова чувствайте се свободни да донесете с вас всичко, което ще ви предразположи да почувствате уюта на домашната обстановка (лични термосчета за вода и чай, комфортни дрехи, одеяла и приспособления).
семинар токсичните навици
Цена на семинара:
*за записване до 19.10.2022г. цената е 333лв;
*След тази дата до деня на семинара цената е 444лв;
*111лв депозит Ви гарантира място, останалите в деня на семинара;
*Препоръчваме да запазите своето място своевременно, тъй като местата са ограничени! Депозитът може да бъде заплатен в малко по-късен етап след записването Ви. Не чакайте месец октомври, за да се запишете. Много вероятно е тогава местата да бъдат запълнени;
*Депозитът не може да бъде върнат или използван за друг семинар, но може да бъде ползван от приятел.
 
Локация: Хотел Амирал
Адрес: гр. Варна 9005, кв. Чайка 190
 
 
 
лагер враца

Кой е Пламен Топузов?

Пламен Топузов е човек, който работи чрез интуитивно насочване, вижда ясно енергията и има способността да я насочва, докато съзнанието се настрои на необходимата честота, за да разреши всеки казус. Пламен е лайф коуч, рейки мастър и сертифициран учител от Школата по Припомняне на Друнвало Мелхизедек (автор на „Цветето на живота“). Основател е на Алхимия на Съзнанието – семинар, помогнал на стотици души в България да открият себе си. Пламен посвещава целия си живот и енергия на връзката с духовния свят и използва наученото, за да помага на хората да открият собствения си път и автентичността си. Той се е обучавал и от древното изкуство на Кабала, взимал е участие и в церемонии, провеждани в Мексико от древните маи. Живял е с племената Коги и Аюлако в планините Сиера Невада в Колумбия. Продължава обучението си до ден днешен в Бали, Тайланд, Шри Ланка, Камбоджа и други азиатски държави, където изследва енергиите на Сътворението.

пламен топузов

За записване:

*пишете ни на лично съобщение на страницата Амилиус – България;

*обадете се на телефон 0877786900; 0885552568;

*пишете ни имейл на info@amilius.bg.

 

Очакваме срещата ни с търпеливо вълнение…


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0