Пролетен Лагер Източни Родопи 21.04.2023 -24.04.2023

Скъпи Пътешественици,
Настъпи време да осъзнаете, че на първо място стои отговорността към самите вас, защото когато вие се чувствате добре, в един момент ще вибрацията ви ще повлияе и на другите.Сега е моментът да започнем да проявяваме в материалния свят всички знания и умения, които трупахме през последните години в духовния, за да стигнем до жадувания баланс. За целта се събираме на язовир Кърджали в хотел Рока в Източните Родопи, едно от любимите ни места, изпълнено с уникални тракийски светилища. Знаете, че Траките са били на изключително високо ниво на съзнание. Техните светилища са своеобразни машини за трансформиране на съзнанието и ъпдейтване на ДНК. Те работят и до днес за тези, които знаят как да се свържат с тях. Лагерите са вероятно най- уникалното място с което да започнете или да продължите своето израстване. Тези, които са посещавали тези събития дълго след това вибрират на висока честота. За лагера не ви трябва специална подготовка, а само желание и отворено за приключения сърце.

лагер кърджали

За нощувките сме избрали Rocca Resort, красив комплекс край мистичния язовир Кърджали, село Главатарци. Личностните промени, които претърпявахме през последните години, ще се засилят десетократно през 2023та и ще доведат и до глобални такива и това ще се отрази на обществото като цяло. Физическият свят е огледало на нашата вътрешна реалност, затова и красотата и хармонията на мястото, което сме избрали за вас, със сигурност ще ви помогне да се гмурнете по – дълбоко в пътешествието към себе си и да манифестирате всичко, което желаете и от което имате нужда в този момент от развитието си, защото индивидуалната хармония на мнозина ще доведе до личностна такава.

168-e1527776465168
Ден първи – 21 април
Събиране на групата в комплекс Rocca Resort в 16ч. Време за разходка до специално място край язовира, където ще се „огледаме “в себе си. Там ще проведем и медитация за обединение на груповата енергия.
Следва свободно време за вечеря, запознанства и обмяна на опит и информация.
лагер рила
Ден втори – 22 април
Денят ще започне с практика за тонизиране на физическото тяло съобразена с временните енергийни транзити и нуждите на групата. Следва включена в пакета закуска. Отпътуване към Мъжкото начало на всеки един от нас – древното светилище Перперикон. На това свещено място ще имаме възможност да се потопим във вълшебните гледки и енергийни нюанси, на които са се възхищавали хора като Александър Велики. На място ще проведем медитация за осъзнаване.
Следва посещение на Скалните гъби и Каменната сватба. Това са две отделни места, впечатляващи с красотата на образуванията си, причудливите форми и със своята история на милиони години. Тук ще направим медитация свалена от Акашовите записи.
Следва свободно време за вечеря, запознанства и обмяна на опит и информация.
Blog_Perperikon_Perperikon-1-1-1536x1024
Ден трети – 23 април
Денят ще започне с практика за тонизиране на физическото тяло съобразена с временните енергийни транзити и нуждите на групата. Включена в пакета закуска.
Отправяме се към Харман Кая, едно от най – мащабните скални тракийски светилища в Родопите. То е все още не много познато за туристите и това допринася за усещането за тайнственост и уникалност на мястото. Според археолозите Харман Кая е не само светилище, но и цял град с улици, площади и помещения. Следите от живот могат да се забележат с просто око. Провеждане на медитация за осъзнаване на Колелото на Съдбата.
След това приключението ни продължава към Татул – древно мегалитно светилище, където се вярва, че е погребан Орфей. Това място е изключително мистично и е портал към по – високи нива на съзнание, което се постига чрез спускане на енергийно ниво, но всъщност е и портал към свързване с Нашите Нисши Същности. Тук ще направим специална практика за прочистване на съзнанието. Наблизо има и тайна пещера, позната основно на местните. Тя е миниатюрно копие на Утробата и в нея се случват прекрасни и мистични неща.
viber_image_2022-05-05_11-13-40-741

Ден четири – 24 април
Денят ще започне с практика за тонизиране на физическото тяло съобразена с временните енергийни транзити и нуждите на групата. Включена в пакета закуска.
Трансформацията ни приближава към своята кулминация с отпътуване към пещера – Утробата. По пътя ще спрем на една от най – красивите гледки в България – изглед към уникален каньон. Това е тайно, но изключително удивително място. Вярваме, че това ще е една от най – красивите гледки на които ще се насладите през годината.
Започнахме с „Перперикон“ – енергийно олицетворение на мъжката енергия, какъв по – добър начин да приключим това пътуване от пещера „Утробата“, която носи в себе си най – чиста женска енергия? Там ще проведем медитация за свързване с женското си начало, както и церемония по завършване на пътуването.
Участниците в групата на това място ще бъдат свързани едни с други чрез вътрешният свят. Това е уникално преживяване, което няма как да бъде описано, защото трябва да се преживее.

peshtera-utrobata-768x1365
Започнахме с „Перперикон“ – енергийно олицетворение на мъжката енергия, какъв по – добър начин да приключим това пътуване от пещера „Утробата“, която носи в себе си най – чиста женска енергия? Там ще проведем медитация за свързване с женското си начало, както и церемония по завършване на пътуването.
Участниците в групата на това място ще бъдат свързани едни с други чрез вътрешният свят. Това е уникално преживяване, което няма как да бъде описано, защото трябва да се преживее.
На всеки лагер отработваме различни аспекти от Съзнанието си, които да ни помогнат с извисяването на душата по пътя към Източника. На този лагер има няколко основни акцента: Любов към себе си, Себеприемане и Прошка. Вие трябва да преминете през болката, смело да се изправите пред страховете и да ги превърнете в съюзници. Това е истински признак за духовно израстване. Истинската свобода на духа настъпва едва когато имаме куража да се изправим срещу всичко, което сме чувствали, че ни дърпа назад и да го приемем. Да продължите напред обаче е възможно единствено чрез прошката. Към себе си, в минало, настояще и бъдеще, защото движението на времето не е линейно, то е като спирала, която не спира да се върти и изкачва нагоре. Едва тогава идва Любовта. Затова и спускането до момент, в който чувствате страх, болка или вина е неотменна част от пътуването. Докато не го направите, няма как да отпуснете блокажите си. А задържайки ги, те витаят около вас, забавяйки вашето развитие. Ние сме били на този път заедно и преди, тук сме за да го извървим отново заедно и да ви помогнем да си спомните Божественото си начало. Знаем, че може да изглежда трудно, но познаваме и удовлетворението и любовта, които настъпват, когато тръгнеш по пътя. И ще споделим с вас как да стигнете до Прошката, изпълнени с любов, (себе)приемане и вяра. И как да превърнете този път в начин на живот.
лагер на светлината
Цена на пакета: 400 лв.
 
Депозит от 100 лв ще ви гарантира място за Лагера. Депозитът не може да бъде върнат, но може да бъде използван от приятел.
Ако по някаква причина решите да се откажете, трябва да намерите някой, който ще ви замести, ако искате депозита да не ви изгаря. Има вариант, в който и ние да намерим някой да ви замества, но не можем да гарантираме, особено, ако това се случи по- малко от 14 дни преди Лагера. Имайте предвид, че ние ангажираме себе си и хотел месеци преди това и при отказване е несериозно да се очаква връщане на депозита. Хората и Живота ще уважават нашият труд, когато и ние уважаваме времето и труда на другите.
 
Пакетът включва:
* 3 нощувки със закуски в комплекс Rocca Resort https://roccaresort.com/
* Ползване на открит паркинг
* Сутрешна практика за тонизиране на тялото
* Всички практики и медитации, които ще се провеждат по няколко пъти на ден
* Входове на забележителностите

Кой е Пламен Топузов?

Пламен Топузов е човек, който работи чрез интуитивно насочване, вижда ясно енергията и има способността да я насочва, докато съзнанието се настрои на необходимата честота, за да разреши всеки казус. Пламен е лайф коуч, рейки мастър и сертифициран учител от Школата по Припомняне на Друнвало Мелхизедек (автор на „Цветето на живота“). Основател е на Алхимия на Съзнанието – семинар, помогнал на стотици души в България да открият себе си. Пламен посвещава целия си живот и енергия на връзката с духовния свят и използва наученото, за да помага на хората да открият собствения си път и автентичността си. Той се е обучавал и от древното изкуство на Кабала, взимал е участие и в церемонии, провеждани в Мексико от древните маи. Живял е с племената Коги и Аюлако в планините Сиера Невада в Колумбия. Продължава обучението си до ден днешен в Бали, Тайланд, Шри Ланка, Камбоджа и други азиатски държави, където изследва енергиите на Сътворението.

пламен топузов

За записване и повече информация: 📲 тел. 0877786900; 0885552568👉пишете на фейсбук страницата Амилиус – България
📩 имейл на info@amilius.bg.

Очакваме срещата ни с търпеливо вълнение…

семинар токсичните навици


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0