Пролетен лагер- сандански

26.04.2024 - 29.04.2024

Сърдечно ви каним на Пролетния Лагер в Сандански.

Всички лагери, които организираме вече 9та година, са много дълбоко трансформиращи и вдъхновяващи. Тези събития помогнаха на много хора да се освободят от ежедневния стрес и напрежение и да заредят аурата си, за да започнат да гледат на живота по – градивно и позитивно. Затова след най- стегнатия период – Зимата, посрещаме новото начало с Пролетния Лагер в Сандански, където продължаваме работата с подсъзнанието. Темата ще бъде спокойствие и нежност към себе си. Ние сме свикнали да се държим грубо едни с други, но най – вече сме критични и взискателни към себе си. Това замърсява и затормозява нашето подсъзнание и го изпълва със страхове. Достатъчно е напрегнат живота, за да се тероризираме и ние самите. Присъединете се към нас на лагера, за да си спомним как да бъдем мили и нежни към себе си отвътре и ще откриете пътя към дългоочакваното вдъхновение и мотивация за сътворяване на мечтите си.

Ден Първи – 26.04.2024

Започваме нашето четири дневно приключение в петък на 26ти април. Можете да се настаните в хотел Панорама по обяд и да се насладите на спа центъра или на минералния външен басейн. Групата се събираме в 16ч и се отправяме се към Попинолъшкия водопад. Водопадът е толкова красив, че ако не сте го посещавали никога до сега, може с увереност да се каже, че сте пропуснали една невероятно красива природна забележителност на България.

 Ще беседваме за истински важните неща в живота, към какво да си насочим вниманието и какво да не взимаме на сериозно, за да не си тормозим съзнанието. Следва групова медитация за свързване на енергията между нас, за да можем през следващите дни да работим като един организъм. Това ще ни даде възможност до края на лагера да си помогнем едни на други и да се издигнем над притесненията и страховете. Да станем по – добри, най – вече към себе си, това е ключът към вътрешното, а от там и към външното изобилие.

Ден Втори – 27.04.2024

Започваме деня със закуска на блок маса и след практика за дишане и вътрешно прочистване, отпътуваме към Мелник за целодневно приключение. Тук ще имате възможност да раздвижите съзнанието си и да превключите въображението си на нова степен. Ще видим Мелнишките пирамиди от три различни ъгъла, което ще ви помогне да си направите регресия и да се върнете в детските години, когато все още сте вярвали в чудесата.

Преди обяд ще разгледаме Мелнишките пирамиди от южната страна на Мелник и Кърлановските пирамиди от северната страна на Мелник и след обяд ще се отправим към Роженския манастир, за да видим и Роженските пирамиди. В непосредствена близост до Роженския манастир ще се насладите на несравнима гледка към пирамидите. Ще застанем по средата на един склон и ще имате чувството, че се намирате между две прекрасни равни части, точно както мозъка е разделен на две полукълба, мъжка и женска енергия. Това ще ни помогне да внесем баланс в живота си и да изравним енергиите в емоционалното и менталното тяло. Следва медитация за внасяне на енергиен баланс в подсъзнанието си.

Тук е мястото да ви кажем, че в нашия сайт има професионален запис на медитация за балансиране на мъжката и женската енергия. 

Ден Трети – 28.04.2024

Започваме деня със закуска на блок маса и след практика за вътрешно дишане за раздвижване на енергията в нас, отпътуваме към Рупите. Всеки е чувал за известната местност, в която баба Ванга прекарва последните десетилетия от своя знаменит живот. Рупите е живописна местност, която е обвита в мистичен ореол. Тя е свързана с пророчицата Баба Ванга и носи на всеки посетител богат енергиен заряд.

Дори да сте посещавали Рупите преди години, вярвам, че този път ще бъде различно, защото ще го погледнете с други очи. Ще започнем с лекция за припомняне на нашето велико материално минало и предстоящо духовно бъдеще. След това ще направим медитация, за да се свържем с древния вулкан, за да разпалим огъня в себе си, това ще ни помогне да изгорим страховете си и да заредим с енергия мечтите си.

След това се отправяме към втората част на нашето приключение, а именно към село Златолист, където ще посетим дома на феноменалната Преподобна Стойна. За мнозина Преподобието се явява първоначалната отправна точка към Бога. И първата осъзната крачка по пътя към Храма.

Яворът в градината на църквата е на повече от 1300 години и има поверие, че болките на всеки, който застане до короната на дървото, изчезват. А този, който седне и се полюшка на люлката, ще се излекува от безплодие. Ще посетим и мястото на вечен покой на Светицата. Твърди се, че който застане там в мълчание за няколко минути може да се свърже с Преподобна Стойна и да получи отговори на своите въпроси и молитви. Тук ще направим медитация за свързване с нашите висши същности, за да помолим за вяра, стабилност и благоденствие в живота.

 

Ден Четвърти – 29.04.2024

Започваме денят със закуска на блок маса, след това се отправяме на 30 минутна разходка до Беседка Акропола. Беседката е едно от емблематичните места в курортното градче Сандански. Тя се намира над езерото в парка „Свети Врач“, името й идва от приликата с Акропола в Атина, от нея се разкрива чудесна гледка към Сандански. Тук ще погледнем от високо, за да си спомним, че всички наши проблеми и казуси в живота, всъщност не са толкова страшни колкото изглеждат и много често се появяват в живота ни, за да ни насочат, а не да ни пречат.

След това се отправяме се към Чешмата на „Мирото“. Тя се намира в градския парк „Свети Врач“. „Мирото“ е минерален извор, известен с лечебните си свойства. Легендата гласи, че светите братя Безсребърници Козма и Дамян са лекували страдащите именно с водата на този извор.

Ще направим медитация за фокусиране на съзнанието в настоящето и ще се свържем с висшите измерения в бъдещето.

Тук ще приключи нашето приключение, но ние вече ще знаем, че разделението ни е само в очите, в сърцата си винаги сме заедно.

лагер на светлината

Кой е Пламен Топузов?

Пламен Топузов е човек, който работи чрез интуитивно насочване, вижда ясно енергията и има способността да я насочва, докато съзнанието се настрои на необходимата честота, за да изправи деформациите на съзнанието или да разреши всеки един казус в живота. Пламен е водещ, лектор, писател, лайф коуч, рейки мастър и инфлуенсър, който е помогнал на много хора да намерят пътя към себе си. Основател е на системата Алхимия на Съзнанието. Книгата Алхимия на Съзнанието, както и семинара са помогнали на хиляди души в България да открият себе си. Той е автор на още десет семинара, които „сваля“ от Вселенската Информационна Банка – Акашовите Записи, за да помогнат на хиляди в търсенето на вътрешната светлина. Пламен работи постоянно през последните 10 години и посвещава целия си живот и енергия на връзката с духовния свят и използва наученото, за да помага на хората да открият собствената си божествена автентичност.
Той е сертифициран учител от Школата по Припомняне на Друнвало Мелхизедек – автор на Древната Тайна на Цветето на Живота. Също така се е обучавал и от древното изкуство на Кабала, взимал е участие и в церемонии, провеждани в Мексико от древните маи през декември 2012 година за края на календара на маите. Живял е с племената Коги и Аюлако в планините Сиера Невада в Колумбия. Единайсетте му посещени в Бали и работата с Хинду учителите му помагат да осъзнае свое прераждане в древна Индия и да продължи вечната мрежа на енергиен обмен, която съществува по Цялата Земя, но е най – развита именно в Бали.
Продължава обучението си до ден днешен в Египет, Тайланд, Шри Ланка, Камбоджа и други държави по целия свят, където изследва енергиите на Сътворението до ден днешен.

Ако все още не сте прочели книгата „Алхимия на Съзнанието“, може да се сдобиете с нея от тук:

Нашето предложение към вас е пакет с нощувки и закуски в изцяло реновирания хотел „Панорама“, който се намира в Сандански и е обграден от гъсти гори и има прекрасна гледка към парка. Хотелът разполага с най – различни удобства – собствен спа център с различни козметични процедури, джакузи, външен и вътрешен басейн с топла минерална вода, градини и прекрасна гледка.

Пакетът включва 3 нощувки със закуски и една вечеря за обединяване на груповата енергия, ползване на басейн с минерална вода, спа център, паркинг. Влизат още и екскурзиите, лекциите и медитациите, които ще се провеждат по няколко пъти на ден, на всички посещавани от групата места.

 

Цена на пакета: 450лв

 

Депозит от 100 лв ще ви гарантира място на Лагера в Сандански. Депозитът не може да бъде върнат, но може да бъде използван от приятел. Ако по някаква причина решите да се откажете, по-малко от 14 дни преди лагера, трябва да намерите някой, който ще ви замести. Има вариант, в който и ние да намерим някой да ви замества, но не можем да гарантираме, особено ако това се случи по- малко от 14 дни преди Лагера.

 

За записване и допълнителна информация относно програмата:

*пишете ни на лично съобщение на страницата Амилиус – България;

*обадете се на телефон 0877786900; 0885552568;

*пишете ни имейл на info@amilius.bg.


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0