Разкриване на Древните Знания – Алхимия на съзнанието

Статия написана от на 08.01.2016

Алхимия на съзнанието

Алхимия на съзнанието“ е семинар, който е изцяло насочен към вашата индивидуалност. Изграден е така, че да ви помогне да осъзнаете връзката си с Цялото, но да разберете как сами да достигнете до него. Цялата истина е заложена вътре във вас. Всичко, от което имате нужда е повече вяра и точните методи, с които да преоткриете своята Лична Истина.

Времената, които настъпват в момента, са неповторими. Вече не е нужно да минават години, за да придобиете определено умение, или пък да се откажете от пристрастяващ навик. Всичко, което ви трябва всъщност, е правилна настройка на съзнанието. Именно това ви дава семинарът „Алхимия на съзнанието“.
Ще ви покажем как да настроите съзнанието си така, че то да обработва правилно новите космически енергии и те да изпълват всяка ваша клетка само със Светлина. Защото Светлината е Истина. Ще преоткриете смисъла на безусловната любов към себе си, а посредством практика ще можете сами да усетите истинската сила на това съзидателно чувство. Любовта е Истина.

Ще ви припомним, че балансът е ключът към щастието и ще ви покажем как да запазите златна среда и между духовния и материалния свят. Балансът е Истина. Ще надникнете там, където се крият всичките ви осъзнати и неосъзнати травми, за да ги освободите посредством най – великата сила – прошката. Прошката е Истина. С наша помощ ще успеете да разпалите неочакван пожар, който да изгори всеки помен от страх и на негово място да събуди неугасващата ви творческа същност. Творчеството е Истина. Ще се научите да разпознавате външните влияния под формата на мисли и съвсем ясно да ги отделяте от гласът на вашата душа – интуцията. Интуицията е Истина. Заедно ще се научим да откриваме красивото във всичко, което ни заобикаля. Красотата е истина.

Това са само част от знанията, които ще получите, присъединявайки се към „Алхимия на съзнанието“. Двудневното пътуване в изследване на вашата душа ще бъде изпълнено с много практики, медитации и забавни игри. Защото именно Детето във вас следва най – лесно Истината.Този семинар ще ви разкрие една съвсем друга перспектива на Истината. Свикнали сме да разглеждаме всички видове истина като нещо статично – истината просто стои там и не се променя. Но с настъпването на новите времена, това вече не е валидно. Истината е движение. Тя не се осъзнава с прочитането на определени неща, тя се изживява. За да можете да откриете отговора на всички въпроси, които ви вълнуват – от ежедневните как-да-направя-нещо до есенциалните какъв-е-смисълът-на, вие трябва първо да живеете в хармония със своята собствена Истина. Не тази, която ви налага обществото, не тази, за която сте чели преди време, не тази, с която се съгласявате ежедневно. А вашата лична,която ще служи само и единствено на вас. Но за да се случи това е необходимо първо… да я създадете. Дойде времето, когато вече не е нужно да търсите, а просто да създавате. Ние ще ви покажем как да моделирате своята Истина, така че животът ви да бъде в хармония с Вселенските закони.

Присъединете се към нас, не за да търсите.
Присъединете се към нас, за да създавате.


ЕтикетиКоментари

Напишете отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани с *
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0