17.05 - 27.05.2024г.

Лечебен Ритрийт - Филипини

Повярвай в Чудото на Изцелението

Филипинците са уникални както повечето азиатци, но тук има нещо специфично. Колкото повече се отива на Изток, толкова по-добри са хората и толкова по-лека е енергията им. Някога преди стотици хиляди години в Тихия океан се е намирал континента Лемурия. Съществата живеещи там са били най-напредналите от гледна точка на духовното развитие, там ще може да ги видите на живо. Ако сте гледали филма Аватар на Джеймс Камерън ще можете да добиете представа за начина, по който филипинците гледат на живота. Аватарите във филма са всъщност древните Лемурийци. Енергията на хората там е мека, нежна и изключително приемлива, това прави всеки един от тях, малко или повече учител. На хората по нашите географски ширини им трябват години на практики, семинари и обучения, за да се доближат поне малко до това ниво. Поради тяхното географско положение тези хора се раждат изключително духовно напреднали. Може би не случайно най – дълбокото място на Земята – Марианската Падина се намира най – близо до Филипините. Ние с вас също ще имаме възможност да се гмурнем с дълбините на нашето подсъзнание и да се насладим на неговите чудеса.

Гостоприемството на филипинците е несравнимо, с която и да е друга част от света. Те са изключително топли и любезни хора и в същото време много уважаващи чуждото пространство и мироглед. Винаги усмихнати, те посрещат живота с ръка на сърцето. Знаете ли, че Филипини са страната на караокето? Тук е много по- лесно да се сближиш с местните, чрез песни и танци отколкото навсякъде другаде по света. Те лесно те приемат и остават твои приятели завинаги.

     Храната, разбира се, макар че не е особено популярна извън страната, филипинската кухня е изключително вкусна. Тъй като имат твърде много видове банани са измайсторили дори и бананов кетчуп. Плодовете им са много сочни, няма по- вкусни ананас и манго. А за любителите на морската храна, Филипините са наистина Рая!

Невероятно място за релаксация– световно известен факт е, че филипинците са много добри масажисти, а студиа за масаж има навсякъде. Цената започва от 5$ за час.

Целта на това наше пътуване ще бъде лечение на ума и най – вече тялото.

 

Безкрайни Приключенци,

Сърдечно ви каним в Невероятна страна и мечтана дестинация за всички пътешественици.  Райското кътче привлича с древна култура, екзотична природа и безкрайни възможности за израстване на съзнанието ви. 

  Единствено във Филипините има хора, които правят безшевни операции. Един от най-известните хора, които правеха тези операции в близкото минало, беше Алекс Орбито. Ако не сте чували, по надолу има много интересни истории за него. Беше идвал дори в България. Той почина през 2020г, но има още лечители, които правят това лечение само във Филипините. Наричат го faith healing ( лечение с вяра ). Осъществява се като изпадат в транс, канализирайки енергията и с пръстите влизат под кожата на човек, за да махнат потенциално злокачествени ракови образувания, кисти, миоми и всякакъв вид злокачествени израстаци по органите. На енергийно ниво ние му казваме блокирала енергия.

 Енергията, протича през нас, но травмиращите опитности и взаимоотношения в живота я блокират. Ако тази блокирала енергия не се раздвижи отвътре, рано или късно се издига на физическо ниво, блокира там и предизвиква болести, като блокира отделни части в телата ни. Първо под кожата и после слиза в дълбочина и се отразява в органите. Това е една от основните причини, поради които ние се разболяваме и от най-тежката присъда за човека – рака. Ако тези неща бъдат превантивно премахнати, ако човек ходи на преглед през няколко години да премахва тази застояла енергия, му е гарантиран по-дълъг живот. Много може да се говори за безшевните операции, но само тези, които са били там и са го усетили, могат да разберат какво е. То е не само физическото премахване на така наречената мъртва тъкан. Но и през това време лечителите работят на духовно ниво с нас. Така че преживяването е комплексно, пълноценно и остава спомен за цял живот.

Групата ни ще прекара една седмица във Филипините при най – известната останала лечителка. През тази седмица ще имаме три посещения при лечителката, през които може да получите по няколко операции на ден. Това се решава от нея на място след „сканиране“ на пациента.

 Заедно с група през ноември 2022г и май 2023 станахме свидетели на чудесата, които тази жена извърши пред очите ни. Това бяха едни от най – феноменалните чудеса, на които съм ставал свидетел. Думите не са достатъчни, за да опишат това което се случи, трябва да се приживее. Когато видите как пред 20 души, лечителката вади щитовидната жлеза на една жена, маха възлите и я връща обратно или как прави опрерации на сърце, маха съсиреци от главата на друг човек или прочиства матката на жена от миоми пред всички нас или как опрерира простата на мъж или пеочиства вени и стомашни блокажи на червата…няма как да бъде описано с думи, но ако имате възможност да го видите и най – вече преживеете ще остане с вас за цял живот. Ние сме свикнали да ходим по лекари, вече и да се лекуваме алтернативно, но това е нещо съвсем различно, трудно за разбиране от нашата ограничена гледна точка.

 

Нашето ментално изчистване и физическо изцеление ще продължи една седмица, в която през ден ще ходим при лечителката, а през почивните дни ще се отдадем на почивка на басейна в уникалният ни за местността хотел или ще се насладим на екзотичните плажове и китните джунгли в областта.

Ще имаме три почивни дни през които съм ви подготвил две екскурзии , които можем допълнително да организираме. Едната е посещение на национален парк. Наричат го – Стоте острова. Това е първият филипински национален парк и защитена зона, разположена в Аламинос, Пангасинан. Островите, всъщност са общо 124 по време на отлив и 123 по време на прилив, са разпръснати в залива Лингайен и покриват площ от 16,76 квадратни километра. Екзотика, красота, вълшебна природа с множество разнообразни животински видове и невероятни гледки, които ще се запечатат в съзнанието ви за цял живот. На един от островите ни очаква 17 метрова статуя на Исус Христос – Спасителя.

Следващата екскурзия може да бъде посещение в резорт на екзотичен плаж за релаксиране с масажи и хапване на вкусни морски дарове. Последният ден събота ще организирам на желаещите местно автобусче за шопинг и разходки около града. Има възможност и за гледане на красив залез.

Програма:

 

* Събиране на 17 май на групата на летище София. (предстои уточнение на часове след като бъдат закупени самолетни билетите)

*На 18.05.2024г пристигане в Анхелес Сити със самолет на Катарските авиолинии;

*Осигурен превоз до 4 * ни хотел в град Дагупан , в който ще останем 7 нощувки с включени закуски;

*Три посещения при лечителката, понякога се правят повече от една операция на човек на ден (след сканиране на място лечителката поставя диагноза без да знае нищо за вас);

* На 26.05.2024г. отпътуване към България със самолет на Катарските авиолинии;

* Пристигане в София на 27 май 2024г.

Хотела в Дагупан

Стаите в хотела

 

Тъй като пътешествието се организира искрено и от сърце, това означава, че нищо в програмата не е задължително – нито организираните екскурзии, нито практиките. Ако имате нужда от повече свободно време, достатъчно е просто да споделите с нас, и ще ви осигурим достатъчно такова. По ваше желание може да ви организираме романтично пътешествие до съседен остров с вашата половинка, гмуркане, сърфиране или изкачване на вулкан, изборът е изцяло ваш…

Амилиус си запазва правото да променя програмата и маршрута по време на пътуването или да премества датите на екскурзиите, поради форсмажорни обстоятелства или когато климатичните условия налагат това, но винаги за най-висшето добро на групата!

Работим съвместно с лицензиран туроператор

ВАЖНО: На ритрийтите в чужбина се включват основно хора, които са били на наши предишни събития и които се познават лично с Пламен Топузов! 

Понеже местата са ограничени, не се колебайте да се свържете с нас ако имате засилен интерес!

За записване и допълнителна информация относно програмата:

*пишете ни на лично съобщение на страницата Амилиус – България;

*обадете се на телефон 0877786900; 0885552568;

*пишете ни имейл на info@amilius.bg.


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0