02.11 - 11.11.2024г.

Лечебен Ритрийт - Филипини

Повярвай в Чудото на Изцелението

Филипинците са уникални както повечето азиатци, но тук има нещо специфично. Колкото повече се отива на Изток, толкова по-добри са хората и толкова по-лека е енергията им. Някога преди стотици хиляди години в Тихия океан се е намирал континента Лемурия. Съществата живеещи там са били най-напредналите от гледна точка на духовното развитие, там ще може да ги видите на живо. Ако сте гледали филма Аватар на Джеймс Камерън ще можете да добиете представа за начина, по който филипинците гледат на живота. Аватарите във филма са всъщност древните Лемурийци. Енергията на хората там е мека, нежна и изключително приемлива, това прави всеки един от тях, малко или повече учител. 

Гостоприемството на филипинците е несравнимо, с която и да е друга част от света. Те са изключително топли и любезни хора и в същото време много уважаващи чуждото пространство и мироглед. Винаги усмихнати, те посрещат живота с ръка на сърцето. 

Целта на това наше пътуване ще бъде лечение на ума и най – вече тялото.

Безкрайни Приключенци,

Сърдечно ви каним в Невероятна страна и мечтана дестинация за всички пътешественици.  Райското кътче привлича с древна култура, екзотична природа и безкрайни възможности за израстване на съзнанието ви. 

Единствено във Филипините има хора, които правят безшевни операции. Един от най-известните хора, които правеха тези операции в близкото минало, беше Алекс Орбито. Ако не сте чували, по надолу има много интересни истории за него. Беше идвал дори в България. Той почина през 2020г, но има още лечители, които правят това лечение само във Филипините. Наричат го faith healing – лечение чрез вяра. Осъществява се като изпадат в транс, канализирайки енергията и с пръстите влизат под кожата на човек, за да махнат потенциално злокачествени ракови образувания, кисти, миоми и всякакъв вид злокачествени израстаци по органите. На енергийно ниво ние му казваме блокирала енергия.

Много може да се говори за безшевните операции, но само тези, които са били там и са го усетили, могат да разберат какво е. То е не само физическото премахване на така наречената мъртва тъкан. Но и през това време лечителите работят на духовно ниво с нас. Така че преживяването е комплексно, пълноценно и остава спомен за цял живот.

Групата ни ще прекара една седмица във Филипините при най – известната останала лечителка. През тази седмица ще имаме три посещения при лечителката, през които може да получите по няколко операции на ден. Това се решава от нея на място след „сканиране“ на пациента.

Заедно с групите преди вас, от ноември 2022г, до май 2024 станахме свидетели на чудесата, които тази жена извърши пред очите ни. Това бяха едни от най – феноменалните моменти, на които съм ставал свидетел. Думите не са достатъчни, за да опишат това което се случи след като вече изгледах блио 400 операций, това трябва да се приживее.

Ние сме свикнали да ходим по лекари, вече да се лекуваме и алтернативно, но това е нещо съвсем различно, трудно за разбиране от нашата ограничена гледна точка, аз го наричам медицина от бъдещето. Все едно гледате лекар от 23-24ти век как оперира, наистина на нашите ограничени глави изглежда невероятно. Най – якото е че след като го видите с очите си, съзнанието ви се разширява по невероятен начин. Няма как на 100% да бъде обяснено на човек, който не го е видял с очите си или изживял, защото ни делят 200-300 години познания и рационалният ви ум, няма как да ги навакса, но със сигурност знам, че след посещение, всеки вярва.

Нашето ментално изчистване и физическо изцеление ще продължи една седмица, в която през ден ще ходим при лечителката, а през почивните дни ще се отдадем на почивка на басейна в уникалният ни за местността хотел или ще се насладим на екзотичните плажове и китните джунгли в областта.

Хотела в Дагупан

Ще бъдем настанени в хотел 4* за 7 нощувки. В свободното време може да се насладите на слънчевите лъчи с коктейл в ръка на басейна на хотела.

Стаите в хотела

Уютните и просторни стаи ви гарантират почивката, която заслужавате.

Лечение от друго измерение

„Тялото е 80% вода и ръката ми влиза в него, както влиза във вода. В тялото пръстите ми стават като магнит. Привличат болестта, която аз „изваждам“. Но не аз лекувам, а Бог го прави чрез мен. Иначе, ако имаше университети за такива операции, отдавна да имам диплома“, описва своя метод Орбито, правейки паралел с конвенционалната медицина.

Несравними забележителности

Екзотика, красота, вълшебна природа с множество разнообразни животински видове и невероятни гледки, които ще се запечатат в съзнанието ви за цял живот. На един от островите ни очаква 18 метрова статуя на Исус Христос – Спасителя.

В следващите редове ще прочетете отзиви от хора, които вече са се докоснали до това чудо..

" Срещата ми с лечителката във Филипини, не беше просто едно обикновено лечение на някакви болестни състояния. Тя ме отведе отвъд рационалния ми ум и всичко, което знаех за себе си, тялото си и медицината. Това лечебно пътешествие ми помогна да осъзная на какво е способна Вярата в Божествената сила, която живее в нас и се проявява чрез нас. Вярата, която твори чудеса в смирение. Благодаря на Пламен, че подготви ума, сърцето и душата ми за това магично пътуване, което остава с мен и в мен завинаги. Пожелавам на всеки да преживее и усети с цялото си същество лечебното вълшебство на Филипините! "
Мария Желева
" Време е за чудеса! Нямаше да ходя на лекар толкова скоро, но от работата ме задължиха, че имало срокове. Нямам вече петно на черния дроб. Споделям изображението, което ми даде лекаря, за да видите следите от намесата на Аурелия, седят като разрези... Благодаря на Бог, на Пламък, на Аурелия на цялата Вселена! И друго: изчезнали са ми и три от четирите възела от щитовидната жлеза... Аурелия не ме е оперирала там. Сама, по време на Озареното сърце, след влизане през седма чакра, се спрях седнала на стол, вързан с въжета като алпинист и отвързах възлите. Направих го еднократно. Хора, вярвайте, Чудото е и в нас самите, стига да го вярваме! Шарено, споделено и вълшебно да ви е братчета и сестрички! "
М.Б.
Здрасти, Пламен! Преди година и повече бях диагностицирана с около 30% запушване на артериите с холестеролни плаки. Днес си направих ново изследване, в което не беше отразен процента запушване, което според лекаря означавало незначително такова само в някакъв определен участък и пак според лекаря плаките са се изчистили благодарение на лекарствата, които аз благородно излъгах, че съм пила. Излекува ме лечителката И на духовно, И на физическо ниво! А при нея ме доведе ти, за което безкрайно ти БЛАГОДАРЯ!
П.Ц.

Ако чувствате, че това е времето за вашето вълшебно приключение, не се колебайте да се свържете с нас!

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ!

 

За записване и повече информация:
 
* тел. 0877786900; 0885552568;

*пишете на фейсбук страницата Амилиус – България;

*имейл на info@amilius.bg.


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0