Сатурновата дупка – споделяне на личен опит

Статия написана от на 15.03.2017

Сатурнова дупка – момент за себеопознаване, трансформация и израстване

Споделям моя опит със Сатурновата дупка с всеки, който се вълнува от себе си, поне малко от астрология и най – вече от Сатурновата дупка. Това е периодът от 40 дни преди рождения ни ден. Аз не съм астролог и имам твърде повърхностни знания в тази наука. Но личният опит е нещо, което спокойно мога да споделя с всички вас. Често чувах да се споменава за някаква Сатурнова дупка и колко мрачен период бил това за всеки.

Преди не обръщах много внимание на това, което се случваше с мен в този период. Ако трябва да бъда напълно честен, до този момент дори не вярвах в това. Вероятно, защото подсъзнателно не съм искал да ми се случват „лоши“ неща в живота и по един или друг начин съм отхвърлял тази информация. Но тази година периодът преди рождения ми ден се оказа много интензивен и започнах да обръщам внимание на казаното от астрологията.

Задълбочих малко по темата и разбрах, че в този период Сатурн има най – голямо влияние върху нас. Влиянието, което ни оказва е, тъй като той е най – голямата и мощна планета в нашата Слънчева система, започва да избутва всички модели, които не работят за наше най – висше добро. Може да го погледнете като пречистващ момент преди края на вашата лична година. Преди да започнем да изграждаме новото, трябва да се разделим с всичко старо.

Пиша това не за да предизвикам коментари, дискусии и задълбочаване по темата, а за да насоча вниманието на хората като мен. Които нямат дълбоки познания по астрология, но са чули от някъде за някаква Сатурнова дупка. Понякога дори и с минимални познания, но с личен пример може да окажем голямо влияние върху живота на някой, особено ако дадения човек има нужда от този пример тук и сега. Знаете ли, напоследък покрай новите технологии, интернет и социалните мрежи, доста хора натрупаха много знания и информация.

Ако обаче тези знания си останат чисто и просто като информация и не се приложат на практика, ползата от тях няма да е максимална. Да не забравяме, че в България има много специалисти в областта на икономиката, но реално икономика няма. Затова като на малките деца трябва да се покаже на хората, че лекарството срещу страха е Любовта. Така и тук това е основната ми идея – да разберете, че този период може да бъде както огромно проклятие, така и вашата благословия.

И тъй като всеки човек изпада в Сатурнова дупка в един или друг момент от годината, е важно да погледнем на този период и от другата гледна точка. Това е моментът, в който да се разделите със своите стари разбирания, да отвържете възела и да отпуснете всички негативни мисли и емоции, които пречат на вашата най – добра версия да се прояви тук и сега.

Когато гняв, болка, тъга, недоверие, нетърпение или омраза започнат да излизат навън и да се проявяват във физическия свят под натиска на Сатурн, просто отворете обятията си, благодарете им, простете и ги отпуснете да си отидат от вас.

И така неусетно ще почувствате лекотата, с която ще можете да изградите един нов по – добър живот за себе си и всички около вас.

Пламен Топузов


Етикети , , ,
Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0