Алхимия на съзнанието
ОТ 10:00 ДО 18:00Ч
 
Алхимия на Съзнанието е семинар, който ще преобърне досегашните ви разбирания. Това не е просто наука, главната й цел не е да превърне металите в злато… А да покаже как с точната нагласа, всяко едно негативно състояние на съзнанието ви може да бъде преобразено в позитивно такова. Това важи най – вече за нашето ежедневно ментално и емоционално състояние. Ще ви представим една нова гледна точка към света, за да можете да погледнете по един различен начин на самите себе си, а от там и на заобикалящия ви свят. Целта на този семинар е да ви покаже как работи вашето съзнание, не на повърхностно ниво, а във възможно най – голяма дълбочина, за да трасформирате всяка една нежелана ситуация или състояние във ваш съюзник.
шестте посоки

Присъединете се към това пътуване из най – непознатите кътчета на съзнанието си и ще разберете как да:

  • *Балансирате мъжката и женската си енергия;
  • *Контролирате мислите и емоциите си;
  • * Разграничавате чувства и емоции;
  • *Разпалите вечния огън на творческата си същност;
  • *Превръщате хаоса в ред;
  • *Запалите древния етерен лечебен лъч;
  • *Живеете в баланс между духовния и материалния свят;
  • *Балансирате четирите основни елемента във вас.
Семинарът е изпълнен с практики, медитации и полезна информация. Те ще ви помогнат да осъзнаете красотата, която носите в себе си, ще събудят вашето вътрешно дете, ще ви покажат как да проявите своята най – добра версия. Всичко това има за цел да ви освободи от емоционалното объркване, менталния стрес и всякакъв вид ежедневна дисхармония. Главната цел на семинара е да ви покаже нови врати към вашето подсъзнание и всички възможни начини да ги отворите.
 
Ще се научите още как да:
 
*Прощавате на себе си и на другите;
*Лекувате всички свои травми;
*Счупите веригите на осъждането;
*Творите отвътре навън;
*Се освободите от тежестта на вината;
*Излезете от затвора на очакванията;
*Разпределяте товара на ежедневието
*Проявявате стабилност, нежност и лекота.
Bali Rice Fields
„Алхимия на Съзнанието“ е начин на живот, тръгвайки по този път ще познаете вътрешната си светлина, ще се научите как да я проявявате в света и ще усвоите незаменими умения, които ние ще ви покажем как да приложите в своя живот, тук и сега. Чрез полученото знание вие вече ще имате инструментите, с които да работите, за да достигнете до жадувания вътрешен мир, който вече заслужавате. За този семинар не ви трябва някаква специална подготовка, нито определени познания, всичко, което е нужно, е просто да последвате интуицията си – гласът на душата. Нашата мисия е да ви навигираме по пътя към Източника, докато вие преоткриете светлината си по нов начин. Заедно полагаме основите, вие решавате какво да изградите.
  • Книгата Алхимия на Съзнанието е написана като едно точно и ясно ръководство. Читателя трябва да прочете няколко пъти книгата, за да вникне в дълбочината на различните нива на съзнание заложена вътре. Книгата обаче не може да замести семинара Алхимия на Съзнанието. Енергията, която Пламен предава по време на семинара, множеството практики и медитации, които се практикуват по време на събитието, са незаменимо богатство, което може да бъде преживяно само по време на семинара. Като добавим и възможността участниците да задават въпроси и разясненията, които Пламен прави през това време, внасят допълнителна яснота относно собственото ни подсъзнание и по – точно как да навигираме през него докато творим мечтите си.
книга Алхимия на Съзнанието
Цена:
186лв за записване до 28.10.2022 г включително.
 
356лв за записване от 29.10. до датата на семинара.
 
 
Записването става с депозит от 50 лв. 
Депозитът не може да бъде върнат, но може да бъде използван от Ваш приятел.
лагер враца

Кой е Пламен Топузов?

Пламен Топузов е човек, който работи чрез интуитивно насочване, вижда ясно енергията и има способността да я насочва, докато съзнанието се настрои на необходимата честота, за да разреши всеки казус. Пламен е лайф коуч, рейки мастър и сертифициран учител от Школата по Припомняне на Друнвало Мелхизедек (автор на „Цветето на живота“). Основател е на Алхимия на Съзнанието – семинар, помогнал на стотици души в България да открият себе си. Пламен посвещава целия си живот и енергия на връзката с духовния свят и използва наученото, за да помага на хората да открият собствения си път и автентичността си. Той се е обучавал и от древното изкуство на Кабала, взимал е участие и в церемонии, провеждани в Мексико от древните маи. Живял е с племената Коги и Аюлако в планините Сиера Невада в Колумбия. Продължава обучението си до ден днешен в Бали, Тайланд, Шри Ланка, Камбоджа и други азиатски държави, където изследва енергиите на Сътворението.

пламен топузов

Ако четете това, означава, че сте имали търпение да стигнете до края на информацията.

Вярвам, че този семинар може да ти помогне, за да получиш необходимото вдъхновение и ти да бъдеш следващият, който ще успее да балансира живота си…

 

Локация: гр. София ул. Осогово 49, хотел Сити Авеню

За записване:

*пишете ни на лично съобщение на страницата Амилиус – България;

*обадете се на телефон 0877786900; 0885552568;

*пишете ни имейл на info@amilius.bg.

 

Очакваме срещата ни с търпеливо вълнение…


Количка

Виж количката


Търси
Количка0
Няма продукти в количката!
Продължи пазаруването
0